Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Draga Naty, tare ma bucur ca ai net din nou si te-ai gandit si la noi sa ne scrii doua randuri, ce-i drept , foarteee lungi, dar tare imi place sa citesc ce ne scrii si mai ales ca vad ca esti cu moralul sus. Si mie imi este pofta de icre de la inceputul sarcinii, dar nu pun gura pe ele,(stiu ca o sa ma certi) am eu o fixatie ca sunt cu peste crud si poate pati bb ceva si nu mi-as putea ierta asta niciodata, asa ca nici nu o sa pun gura, cu toate ca sta borcanul in frigider ca sotul meu mananca zilnic ( eu i le-am cumparat ca stiu ca ii plac mult ).
Iti doresc multa , multa sanatate si tie si printesei Iulia si sa va ajute bunul D-zeu sa fie totul bine cu voi. Va

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Clau mama, nu e vorba numai de stres, si nici ca ne controlam noi prea des, e vorba de lumea in care traim noi acum, de poluarea foarte mare, de aerul pe care il respiram, de toate E-urile pe care il mancam, lucruri care pe vremea bunicilor nostri nu erau, ei respirau un aer curat, mancau sanatos si multe altele. Asta este cel putin parerea mea.

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

mai ramasesem datoare lui Lyvy: imi place mult Iris Miruna, dar nu mi-e prea clar cum o veti striga, mai ales ca ambele nume au multa...personalitate!
Aaaa, si sa va mai zic ceva: eu am vazut-o pe Roxana Claudia si daca va asteptati cumva sa intalniti o va inselati AMARNIC! E chiar subtirica si frumoasa. Si io vreau sa ma cantaresc, dar cantarul e la etajul de mai jos si a zis dra mea ca sa nu ma prinda ca umblu pe scari...
Gata, eu trec la orizontala. m-am destrabalat destul.

naty 21+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Iyvy, ma bucur mult ca nu te-ai suparat. Sa stii ca aveam ceva emotii pana sa-mi scrii. Repetarea de "ir" nu are nimic, doar ca-mi suna mie oarecum la ureche. Cam cum ii spusesem si lui Sovi acum cateva capitole ca Vasii Vladimir mi se pare ca are prea mult "V".

Dalv, imi pare f rau pt ce vi s-a intamplat. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste clipele astea grele si mult noroc cu adoptia

Raluca 22+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara dragi randunici!!!
Primul meu mesaj este pt. Dalv!!! Dumnezeu fie cu voi scumpa mea!!! Imi pot doar imagina durerea ta insa admir enorm decizia voastra de a adopta un bb! Eu sunt una dintre femeile care au adoptat un copil care este sufletul si inima mea si pt care mi-as da viatza pe loc! Faptul ca am ramas insarcinata si sunt acum gravida in luna a 7-a nu a schimbat cu nimic ceea ce simt fata de copilul "meu"! Este adevarat ca nu eu i-am dat viatza dar i-am dat toata dragostea si sufeltul meu si nici o clipa n-am simtit altceva sau n-am gandit ca am facut o greseala! Si am avut un noroc imens...MUltulesc Lui Doamne-Doamne! Fiul meu mi-a implinit viatza si sunt mandra si simt ca este o onoare pt. mine sa cresc si sa iubesc asemenea copil!!!
Despre adoptie...trebuie sa mergi la DPC ( departamentul protectiei copilului) in sectorul de care apartii si cei de acolo te vor inbdruma!!! Mai poti citi la "adoptia sau a iubi copiii fara limite" chiar aici pe DC!!!
Iti doresc mult succes si Dumnezeu sa fie alaturi de voi!!!

mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Raluca, tu ai dreptate in ceea ce spui, dar raman la parerea mea ca atunci nu exista stresul si alergatura din ziua de azi! Acum totul este pe fuga, nu stim cand e luni si cand e vineri...

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Nicoleteloorrrr!!!!! La multi ani fericiti si impliniti, alaturi de cei dragi voua!!!

BB2

Mergi la inceput

Imi cer scuze in fata voastra ca nu am avut timp sa incurajez si sa arat ca sunt alaturi de voi in ultima perioada insa credeti-ma ca am citit si sunt trup si suflet aproape!!! Sper ca n-ati uitat ca va iubesc???

Mi-a venit si mie barbatul aseara din Be si a venit tare incarcat ca s-a intalniit cu mosul care ne-a trimis prin el toate darurile!!! A primit daruri de la Mosul chiar si Yannis si daca pana acum ma gandeam la nastere ca la un lucru care avea sa se intample in februarie, acum, dupa ce am vazut toate acele lucrusoare micuuuutze si dragalashe, parca nu mai am rabdare pana nasc! Mi s-a facut brusc dor de bb mic,mic!!!
Am fost si la Baby-expo astazi si ne-am hotarat ce patutz cumparam....maine mergem sa-l luam...ce ma bucur!!! Este colorat tare dragutz si are si vibratii...ia uitati-l:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010008&brid=2

Sa-mi spuneti ceparere aveti!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simonette, e foarte frumos patutul, sa-l stapaneasca sanatos bebe Yannis. O sa aiba numai vise frumoase in asa patut! Draga mea, deja ai 7 luni...parca ieri aveam 5 saptamani. In curand o sa incepem si noi cu nasterile! La odiseea de ian-febr s-a inceput si apoi urmam noi. Va vine a crede????

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Da mai Clau...acush parca ziceam ca nu mai trece timpul!!! Si uite ca peste 2 saptamani incepe numaratoarea inversa...Doamne Ajuta-ne!!! Dar cred ca deocamdata doar am intrat in luna a 7-a, nu am inca 7 luni incheiate... Dar tu??? Nu esti si tu la fel??? Tot atatea saptamani ai si tu ca si mine!!! cateva zile acolo!!! Abia astept sa-i aduc fratiorul acasa lui Luca!!! Doamne tine-ma sa ii pot struni pe amandoi!!! O sa fie greu dar si frumos!!!
Clau!!!

BB2

Mergi la inceput