Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani Nicoletelor!

Dalv, am stat vreme lunga sa ma gandesc ce sa iti scriu de alinare. Te cred ca suferi enorm, insa cred cu tarie ca undeva se compenseaza aceasta suferinta. Iti doresc ca Dumnezeu sa sa va aline cat de curand si sper ca intr-o zi sa intri la noi si sa ne povestesti in ce mod a facut-o. Iti trimit o imbratisare virtuala . Fortza fie cu tine/voi!

Ursulica, vin la intalnire.
Un Zozelei ca nu mai vine! Ai tu noroc ca mi-esti draga oricum
Blankar, sanatate maxima cu glicemie in grafic!
imi doresc f mult sa iti trimit un pm, dar sunt asa de zapauca, incat imi amintesc numai cand sunt departe de comp!
Nicole, succese maxime in planul cu Noul Leon! Si eu am ras ieri la faza aia, dar nu chiar in momentul ala, ca eram cam shokata. Cand l-am vazut si pe motan cum era, m-am dezlantuit :))
Imi pare rau ca Alexiei nu i-e bine :( Ar fi fost frmos sa poti veni si tu, dar ata ete, puiutzul pe locul 1!
Bubu, merge blenderul meu ca focu fara capac!! Si l-am luat pe cel mai puternic dintre blendere!
Simo27, super pereche David si Samuel!
Dana, imi pare rau ca ti-am facut pohta cu spanacul! Daca stiam foloseam un cuvant-pseudonim :) Nu imi imaginam ca i-ar place cuiva spanacul, ca eu mai ca ma tin de nas cand ii beau zeama!
MamiP, ce m-am distrat cu matusa Sofitel :))
Drum bun la tzaranoaia!
Un pentru mami de Iris care iar s-a simtit invizibila!
Ariel, las, tu sa fii linistita si nestresata! Stai tu in CM si da-o incolo de prima, daca pt prima tre sa pupi c*ruri!
underqueen felicitari pt sora!! sa aibe o sarcina usoara si un bb perfect!
Naty mult a fost, putin mai este! Si eu sunt cu icrele! tocmai le-am terminat pe cele de la mama, chiar si asa dramuite. Cred ca voi recurge la icre din comert, desi mi-e putin teama de ele, cu ce hranesc unii pestii de crescatorie.
Simonette, apasat pentru tine!

Declar sezonul cartofilor prajiti inchis! E voie o data pe luna!
Ma duc sa citesc si eu revista "mami"

sovi 19+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da mai Simo, si eu la fel. Abia astept sa-i aduc surioara lui razvanel acasa. Deja povestim si ne gandim cum o sa fie in diverse situatii intre ei doi si cat de diplomati trebuie sa fim noi parintii de 2 copii asa incat nici-unul sa nu se simta mai prejos, ci iubiti la maxim si la fel amandoi. Oricum, o sa fie super frumos!

Sovi, si eu sunt pentru inchiderea sezonului de cartofi prajiti! Ca atare in seara asta i-am facut natur cu unt si verdeata pe deasupra si pui la gratar. Plus muraturi puse de soacra care-i buna gospodina. A fost tare bun!

Va pupic si va spun noapte buna, ma bag si eu la dormitor ca am bateriile descarcate!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

primele mele ganduri zboara catre DALV-imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat;nu stiu ce as putea sa-ti spun,imi imaginez prin ce treci dar trebuie sa ai incredere in Dumnezeu,El te va ajuta sa treci peste toate greutatile.te felicit pentru decizia luata de a adopta un copil si sunt sigura ca o sa fii o mama buna.iti doresc numai bine ,sa reusesti in tot ce-ti propui si nu uita ca noi suntem alaturi de tine
SIMONETTE-felicitari si tie pentru pasul care l-ai facut adoptand un copil,esti o femeie curajoasa si totodata o mama iubitoare.stiu cat de mult il iubesti pe Luca si sunt sigura ca el stie lucrul asta
URSULEATO-as veni si eu la intalnire,dar nu prea se poate.e cam departe...dar sper sa vad poze si sa aflu cat mai multe despre cum v-ati distrat
pup toate randunicile

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna seara dragele mele! scriu repede ceva putin....si apoi dau fuguta cateva pagini in urma sa va citesc:).pana atunci, uite ce am eu aici:

http://community.webshots.com/user/paveliucalina

alexutza 4 ani si 21 +
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

NATY multam de sfaturi , o sa tin cont de ele
mai nasol e cu socoteala si cu dulciurile ce am primit de la Mosul si acu ma uit la ele
SOVI mersi de sustinere
DALV
NATY am uitat sa te intreb ca daca glicemia pe stomacul gol e buna(77) de ce m-a pus sa fac glicemia provocata? cu 75 de grame de glucoza si la a 2 oara mi-a iesit peste valoarea maxima
probabil ca stie el mai bine
azi am facut si o criza de rinichi dar sunt obisnuita ca fac cam des
va pup si va doresc noapte buna!

blankar25 cu ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dalv, Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca! altceva...nu stiu ce as putea sa-ti zic sa te alin!

naty, pup iulia mica!

sovi, tare as papa cartofiori, dar ma ardeeeee stomacul de mor!

ursulico, nu cred ca reusesc sa vin sambata daca mai am dureri de burtica. daca nu, poate dau o fuga de 5 min. sa ciocnesc un pahar cu suc cu voi...nu promit.

hai sa va zic ce si cum: doctorita echografista, o dulcica, mi-a facut cadou de mosh nicolae, pe langa echo 2 d pt care fusesem programata, o gramada de pozutze 4 d si nu numai...mi-a facut cadou si culoarea caruciorului, si la 2 d (cu poza), si la 4 d:) (fara poza, insa)....nu va inghesuiti, daca nu aveti rabdare, intrati pe poza nr.2 din albumul din mesajul anterior...
asa ca astept sotior sa pup dulce si sa dau vestea:)
am un "guguluf" grasut de 464 gr, cu un caputz de 5.47 cm diametru, 20 cm din cap pana la poponeata + 3.72 cm femur + 3.21 cm tibie, undeva la aprox. 27 cm tot bebeloiul :)))
ca varsta echografica are 22 sapt.+ 1 zi, dpn=9 aprilie!!!
placenta s-a ridicat si e bine merci, sanatoasa si frumosa, numai buna de mangaiat si pupat de catre bebelus:)))

hai ca incerc sa pun culoare la carucior, sper sa reusesc:)))

alexutza 4 ani si 21 +Theodor Mihai
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

mamici pufoase, va spun buna dimineata si week-end placut, asa 2 in 1, ca noi plecam spre tzaranoaia ... nu chiar acum, pe la 2, poate mai am timp sa mai intru o data pana plec, dar eu vreau sa ma asigur ca va trimit pupici si urari de distractie maxima si vesti dintre cele mai bune!

felicitari ariel pentru guguluf, m-am distrat teribil cu pozicile lui bebe pufos...e tare haios sa-l vezi asa!

pentru naty, un pupic mare de bun revenit!

nu se mi stie nimic de clabucel si adriutza ... oare ce-o fi cu ele? nici ririan nu a mai spus nimic de ceva vreme...

in rest va pupacesc pe toate , toate, dulce, dulce!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata randunici!

Naty ma bucur tare mult ca Mosul a fost asa darnic cu tine si ti-a redat netul. Imi pare tare rau ca fundul tau e mov de atata vreme si cine stie cat o sa mai fie saracutul,dar lasa ca o sa treaca pana la urma si o sa fie bine

Simonette - voi ati vrut sa fiti primii acolo la baby-expo -bravo.Ia spune-ne si noua, au si haine de garvidute acolo?
Patutul este foarte frumos,ii doresc lui bebe un somn linistit in el si vise frumoase. De asemenea,vreau sa te felicit pentru gestul de a adopta un copil, e de admirat, n-am stiut pana acum...

Ariel - sunt super pozele!!E prima oara cand vad cum arata o puta la ecograf...si bebe cum statea el asa micut acolo ghemuit..abia astept data de 18 sa merg si eu la 4D.

Mami_papatot -tie iti urez drum bun si sa ne auzim cu bine.Sa vii si sa ne povestesti asa haios cum stii tu ce peripetii ai mai facut pe-acolo, ce-ai mai vazut, ce-ai mai auzit...

Edit: Eu declar inchis sezonul de cartofi prajiti abia dupa ce voi manca si eu azi la pranz.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna Dimineata!

Felicitari Ariel, pentru guguluf cu putza de 27 cm!! Ai sarbatorit frumos cu sotiorul?
Nicol, pofta buna azi la pranz, sa inchizi geamurile bine cand ii gatesti, ca sa nu vina mirosu la pofticioase :))

Felicitari maxime randunicilor care azi, odata cu mine au implinit jumatate de odisee sau sunt la buza ei: Dana indiana, Kitzy, Flori, Ursuleata, Nicol, Bubu, Pidana, Aditi La multe -pana la 40- saptamani, si sa dea Dumnezeu sa o ducem la capat ca la carte!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol
Va poftesc la o pe cele care ati deschis ochisorii si sunteti inca somnoroase! Si va doresc un wk cat mai placut alaturi de cei dragi!

simo - nu pot decat sa te felicit pt Luca, si intotdeauna am fost de conceptia " nu conteaza cine te face, ci cine te creste, cine este langa tine cand ti-e rau, cand ti-e bine, cand ai primele bucurii, primele necazuri si tot asa" de aceea eu nu am fost niciodata apropiata de mama mea care "m-a facut" pt ca de cand am iesit din maternitate m-a crescut bunica mea, mama venind doar in vizita (bunica mea si cu mine stateam la galati, si mama mea la bucuresti) pe mama am considerat-o mereu ca o "cunostinta", iar bunica mea este sufletul si ochii mei, si acum si sotul meu o iubeste la fel de mult ca si mine.
ariel - Felicitari pt cuculetz!!! Cred ca un cadou mai frumos nu puteai primi de la Mosu'
- vreau sa vad si eu putza la eco, sa vad daca e la fel cu a mea si nu stiu unde ai pus pozele
mami - drum bun, distractie placuta la tara si cand vii sa ne povestesti totul asa frumos cum numai tu stii

Si acum un mesaj catre toate randunicile absente, care sunt sigura ca ne citesc, dar nu vor sa ne scrie si noua doua randuri :

ATENTIUNE - ATENTIUNE!!!!!
"Dragi randunici care nu ati mai trecut de mult pe la noi pe crenguta,si pe care noi va iubim mult , va rog mult sa veniti si sa ne dati de veste daca sunteti bine voi si comorile voastre ....ca daca nu strang tot stolul ciripitor si venim dupa voi si va fi vai si amar de -ul vostru !!!!

25+ Lucas

Mergi la inceput