Mamici de Martie-Aprilie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

bubu - ce frumos acolo la voi in hol, cu toate darurile de la mosu...si ce burtica sexoasa avem...

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Multumesc, Ralu!

Ursuleato, si eu vin la intalneala!

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu- dupa cate cadouri am vazut imi dau seama ca vladutz e un copil cuminte....a fost f darnic mosu'

ramo26+ 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani si de la mine pentru Nicoletele noastre si pentru Nicolae -sotii lor in caz ca se numesc asa.....!!!!!!

Maryb felicitari inca odata!!!!Vreau sa-ti zic ca mai este o aspiranta care a primit cadou II...o stii si tu se numeste Baby_r,eu am fost de-a dreptul fericita azi dimineata cand mi-a dat vestea pentru ca se chinuia de foarte multi ani,iar Mos Nicolae i-a adus cel maif rumos cadou.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bubu frumoase poze. Apropo bebelina mea in Barcelona a fost conceputa.

+23, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

LA MULTI ANI dragele mele randunici va urez multa sanatate si o sarcina usoara dusa la termen.Din pacate pt mine de 10 zile trec printr-un cosmar continuu, bebele meu de 6 luni nu mai este ,dupa o perioada de 20 de zile de stat la pat si un serclaj facut la cald ne-am pomenit ca bb a murit ,a facut apoxie de cordon ombilical, sunt deprimata am crezut ca acest copil va ajunge sigur la 7 luni si doctorul este stupefiat nu-i vine sa creada ,din 10.000 de cazuri tocmai mie sa mi se intample, la cat tratament am facut si cu Clexane am crezut ca sigur ajungem la 7 luni.Ce ne mai alina este faptul ca ne-am hotarat sa infiem si astazi am mers la Directia copilului si sper ca de saptamana viitoare sa demaram cu actele pt atestat .Am si eu o rugaminte la voi sa ma stergeti din listuta cu viitoarele mamici si daca aveti model de caracterizari pt adoptie de la colegi si prieteni sa mi le trimiteti si mie

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Dalv, imi pare foarte rau. Nu am cuvinte.

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dalv, Doamne, nu am cuvinte pentru ce ti s-a intamplat. Imi pare atat de rau! Stiu cat de mult te-ai chinuit lunile astea, cate injectii ai facut! Si perfuzii, cerclaj...Nu e drept. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta drama. Faptul ca v-ati hotarat sa adoptati un copil este extrem de laudabil si sa dea Doamne, Doamne sa reusiti repede cu adoptia ca sa ti se umple golul pe care-l ai acum in suflet.

Suntem alaturi de tine!

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bitza, merci frumos de urari, stiu si eu de baby, mi-a scris pe mess dimineata si m-am bucurat enorm si eu pentru ea. Deci eu si cu ea am fost cele mai cumineti ? Mos Nicolae ne-a adus in dar cate un bebe, cel mai frumos cadou. Eu sper sa mai apara multe gravidute pana la Mos Craciun.

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

dalv-imi pare f rau ...sincer nu am cuvinte...mult mult noroc cu adoptia...d-zeu sa va ajute...

ramo26+ 21 sapt

Mergi la inceput