FIV152

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cellu nici nu am terminat de citit bine mesajul tau care m-a facut sa zambesc printre lacrimirile de ingrijorare si a sunat telefonul! Mi-am zis: "hmmm sa vezi ca e de bine ca e Cellu cu 'George pe tastatura' pe faza".

Anca nu plange ca v-a fi bine. Eu de fiecare data am avut foliculi de nu-i puteau numara...iar dupa punctie am mai ramas tot asa cu 5-6. Si eu am facut ICSI. Stai linistita! Pana la urma poate fi unul si bun si e suficient. Nu te mai stressa si incearca sa te gandesti la altceva. Ajuta! Bafta multa si multumesc!

Boo
un -ic de la mine ca sa-ti poarte noroc si sa ne aduci o veste mare de Anul Nou! Te rog transmite-i unul si Lilianei. E cu noroc de data asta

Kora capitolul deschis de tine mi-a purtat noroc. Nu ma las pana nu raspund cu aceeasi moneda! Iti trimit -ici norocosi pana te vad mamica.

Meda, draga mea o sa fie si pentru tine curand! Ramanem pozitive si trebuie sa invingem!

Fetelor nu tin pasul cu voi! Ma simt coplesita de urari! Sper ca fericirea asta sa nu mai fie trecatoare.

Relya, Danyalo, Rami,Mamagiuliei, Marrina, Xrysya, Moni, Aurel_cris, Mada va multumesc din suflet!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

FELICITARI DREAM!!!! ERAM SIGURA CA BEBE S.A PRINS BINE BINE DE BURTIK. SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI LA TERMEN.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

FELICITARI DREAM auzim si noi niste vesti bune ca au fost multe esecuri pana acum
ANCA fii optimista si va fi bine (nici eu nu am avut f.multi)

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dream am fost sigura!!!!!!!!!!Ma trec fiorii de emotii!!!!Si ma bucur mult de tot!!!!!!Sa fii fericita,ma bucur ca ne-ai ascultat,ca i-ai dat micutului tau o sansa,e viteazul tau!!!!!!
P.S.Am rectificat prima pagina,acest capitol iti este si tie dedicat scumpa noastra Dream!O meriti pe deplin!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca te rog mult nu fii trista,5 ovocite inseamna mult,ai sa vezi ca se vor fertiliza si va fi bine!Uite cate vesti bune sunt in ultima vreme,trebuie sa fie un sfarsit de an norocos pentru voi toate care sunteti acum pe campul de lupta!Fii optimista si acum pregteste-te sa fii graviduta,mai ai trei zile,ia vitamine,mananca sanatos si gandeste pozitiv!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dream, minunata veste!!! Sper sa ne molipsim toateeeee!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dream Felicitariii!!
Ancutzoooo stii vb mea?va fi bineee!!ai sa vezi!!

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

FELICITARI DREAM

Anca, te-ai mai linistit,nu? Gandeste-te la dream, a reusit doar cu unul, tu ai de 5 ori, nu dezarma inainte sa inceapa lupta, uite un de la mine.
Totul e posibil, tin pumni, sa ai parte numai de vesti bune, Mosul a inceput sa imparta daruri, asa ca asteapta-l cum se cuvine.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Blanche, Kora, Liana, Manumanu, Ladyxe, Iana multumesc mult si sa veniti si voi cat de curand cu astfel de vesti!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doamne Dream, si cand te gandesti cat de usor puteai renunta la el. Brrrrrr. Ma ia cu frigurile. Este intr-adevar un luptator si sa te gandesi la asta cand iti va fi mai greu. Eu sper sa nu fie si sa ai o sarcina usoara. FELICITARI!!!

Ancuta, nu fi trista, ai vazut ca Dream a reusit cu unul la purtator, si acesta dezghetat. Stiu ca vroiai mai mult pentru linistea ta. Dar vor merge toate bine si sa vezi cand ajungi la Et ca nu stii cum o sa-i transferi pe toti. Bafta!!!!

Mergi la inceput