FIV152
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
VERET spune:
ANCA bafta multa,roagate ca cele 5 ovocite sa fie iubarete si sa rezulte embrioni de ceea mai buna calitate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Multumesc frumos pentru sustinere!!!
Am fost un pic socata, dar mi-e mai bine acum mai ales cand vad sarbatoarea asta. Ma alatur si eu voua si merg inainte.
Era astazi o fata, care din 5 foliculi, nici macar unul n-a avut ovocit. Deci, eu sunt un caz fericit, pana la urma!!!
Dream, viitoare mamica norocoasa, vei face un leutz ambitios si puternic.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
felicia_ spune:
Dream, ce mult ma bucur pt tine! FELICITARI!
Anca, te inteleg f bine.. si eu aveam 11 foliculi din care am obtinut doar 3 ovocite.. le-a facut ICSI si s-au fertilizat toare, s-au dezvoltat apoi f frumos. De acum, important e sa se fertilizeze, si sa se divida frumos! Bafta!
Ella 72, bafta si tie in continuare!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
cristinici spune:
Dream felicitari.
Avalon ,sarcina usoara si la termen. Sper sa nu ne uiti si sa ne mai ajuti si pe noi cu informatii la nevoie.
Anca Wish siEla tin pumnii in continuare sa fie bine.
cristinici
cristinici spune:
Alina_Alexandra ma interesa pt ca in februarie fac si eu FIV. Daca poti face rost de mai multe fiole spune.
cristinici
andicu spune:
DREAM, felicitaaaari !!! DOamne, ce ma bucur ca te intorci la Odisee! ai vazut, Dumnezeu a vazut si a dat inapoi ce-a luat acum ceva timp!
Anca, stai bine, nu te ingrijora! din 5 ovocite, ai toate sansele sa faci si gemeni!..
Ma bucur pt vestile bune de azi, sa dea Domnul sa fie tot asa, ca incep Sarbatorile!
Andicu mami de
![](baietel.gif)
Cum crestem noi
![](copilas.gif)
ella28 spune:
Dream, Avalon, Xrysyace ma bucur pentru voi!!!! Kora ce capitol norocos, sa o tinem tot asa!!!! URAAAAAA
Anca vrei sa te bat! Eu aveam ieri inima franjuri dar am fost foarte tare, nu am voie sa ma demoralizez. Mai am un puiut in care imi pun toate sperantele. Sunt realista, stiu ce sanse sunt dar uita-te un pic la Dream, a reusit cu unul.
Am sunat-o pe Cocei, ovulul meu s-a fertilizat, Doamne ajuta sa se divida...rugati-va pentru mine, va rog! Si Anca tu ai 5, gandeste-te ca e bine si asa, stiu ca suferi pentru celelalte 7 si e normal. Ce rau imi pare de fata de azi....stiu ce simte, chiar mult prea bine.
Ella72 ai un sot campion, de 3 ori ...jos palaria, merita o bere! ma bucur ca a scapat de punctie si ca cele 8 ovule ale tale si-au gasit petitorii.
Bafta tuturor!!!!
Dariela spune:
Cat mi-as dori ca toate zilele sa fie ca cea de ieri si azi!
Xrysya, Avalon, Dream - Felicitari gravidutelor!
Sa aveti sarcini usoare si sanatosi si sa va intoarceti din cand in cand sa mai luati cate una din noi!
dariela