FIV152
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Wish spune:
Dream, felicitari!!!! Am intrat si io cu ochii in lacrimi si uite peste ce vese buna am dat. Bravo! Sarcina usoara!
Eu am plans pana acum. Nu inteleg cum naiba din 12 foliculi am avut doar 5 ovocite si restul chisturi. Am fost dezamagita. Ma gandesc ca daca nu se fertilizeaza toti, sau daca nu se vor diviza cum trebuie, sau....
A fost nevoie de ICSI, binenteles.
Nu stiu ce sa mai zic, decat sa ma rog sa reziste si sa fie bine.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
cellu spune:
DREEEM, DOAMNE AJUTA!
Ce de vesti bune!
Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
Boo spune:
Dream pupici speciali si felicitari din partea Lilianei !!!
n-am putut sa ma abtin si i-am dat sms prea multe vesti bune erau ..
1 ianuarie 2008
dream1971 spune:
Va multumesc din suflet tuturor. Nu-mi ajunge o pagina cred sa va multumesc fiecareia in parte. Nici nu va puteti imagina cat de mult au insemnat pentru mine incurajarile si vorbele voastre bune.
E a treia oara anul asta. A fost un an greu si cu multe necazuri. Sper ca de data asta mos Nicolae sa-mi fi adus cel mai dorit cadou si care sa ramana cu mine toata viata. Acum fiecare secunda reprezinta pentru mine teama, fericire, speranta.
Nu ma intrebati de bHCG. Bineinteles ca secretara nu a stiut sa mi-l spuna. Nu ma mai mira asta deja. Un lucur este cert am un "somnoros smecheras luptator winner" cum l-ati denumit voi la purtator!
Ma duc miercurea viitoare la un nou test. Pana una alta raman alaturi de voi si ma rog pentru toate sa veniti cat mai repede la Odisee.
Dream
medamaya1 spune:
Dream, felicitari din tot sufletul, ma bucur enorm ptr tine . Sarcina usoara si dusa la termen cu bebic sanatos.
Relya spune:
Dream , felicitari !!!!
Cineva acolo sus te iubeste
Sarcina usoara si la termen sanatos, frumos si norocos !!!!!
Doamne ajuta !
Ancutz, totusi nu trebuie sa disperi. Socul e mare dar e posibil sa mearga toti 5 pana la 72 ore. Nu vreau sa te incurajez aiurea, dar stii ca se poate...Plangi acuma cat poti ca dupa ET nu-ti dau voie
toata gasca
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
rami 73 spune:
Avalon, iubita mea, este extraordinar ce ti se intampla !!! Imi pare rau ca nu am telefonul tau sa te pot felicita personal. Iti doresc din suflet sa te bucuri de aceasta sarcina dorita de atata vreme si sai ai cei mai frumosi copilasi ! Sunt atat de emotionata pentru tine... Sper ca DD sa ma ajute si pe mine intr-o buna zi sa traiesc aceasta fericire de a avea un copilas, indiferent pe ce cale... Bucura-te de aceste momente, draga mea, cred ca sunt unice... Te imbratisez cu drag si abia astept sa ne intalnim !
XRYSYA, FELICITARI si tie din toata inima ! Sa ai sanatosi si frumosi !
Dream, BRAVOOOOO !!! Si tu, ca si copilasul din burtica sunteti niste luptatori ! De data asta va fi bine pana la capat, sunt convinsa ! Acest copilas a luptat alaturi de tine si iti va face viata minunata, asa cum meriti !
Pisix, Puiramy, Ladyxe, Meda,
Stuart, Flori, Kora, Zouzou, Nusyca, Dany, KITTA si toate fetele, pupici
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
danyalo spune:
felicitari scumpa mea Dream
nu te mai gandi aiutrea! Acum va fi bine! Nicio sarcina nu seamana cu alta! Este un winner smecherasul tau...asta sa nu uiti!!!Te pup si-ti doresc o sarcina lipsita de griji!!!
Va fi bine!
dany