FIV152

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ice bine ai venit printre noi!Bafta multa la FIV la Gynera!Sa ne tii la curent cu amanuntele!
P.S. Te-am trecut pe listuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

La Multi Ani! cu sanatate si din partea mea!
LauraVoinicu m-a rugat sa va multumesc frumos pt mesaje (in specilal lui PSJ si Cellu), acum nu mai are net, asa ca nu poate scrie ea. Se simte mai bine, nu mai face perfuzii!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Fetelor ma simt coplesita de atatea mesaje de felicitari. Sunteti tare sufletiste si meritati toate un dar cum l-am avut eu acum de Mos Nicolae. Am sa ma pentru fiecare dintre voi sa primiti acest dar cat mai curand. Voi luptati atat pentru el si il meritati pe deplin!

Iertati-ma ca nu am mai scris pana acum. Nu v-am parasit acum ca m-am vazut cu "sacii in caruta" si nu va voi parasi curand!. Sunt la servici si dupa cateva zile libere s-au strans foarte multe de facut. O sa revin cu multumiri personalizate cat de curand dar pana atunci un MULTUMESC mare tuturora

Anca si Ella bafta multa fetelor. Nu uitati ca si unul e suficient. Ramaneti pozitive! Ma pentru voi si va trag dupa mine la Odisee.

Boo vii si tu din urma Doar e sezonul cadourilor asa cum a zis si Zouzou

Flori atunci cand ma gandeam sa incep procedura a venit Denisa cu vestea mobilizatoare. Mi-a fost aproape tot timpul si m-a ajutat sa inving. Denisa draga mea iti multumesc mult. Ei bine promit sa fac si eu asta cu tine si sa te iau cu mine la odisee cat mai curand. Deal?

Meda
raspund cum prind o pauza!

Stuart ma gandesc la tine! Bine ca mai scrii din cand in cand

Iertati-ma ca nu am timp acum sa va multumesc fiecareia dar revin!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

in primul rand felicitari celor trei gravidute avalon,dream si xrysya!!!!felicitari!!!!
eu am avut punctia pe 4.12 si am facut hiperstimulare....ovarele nu sunt marite insa am cavitatea abominala plina cu fluide
va rog pe cele care ati trecut prin asa ceva sa-mi spuneti ce ati facut,sfaturi,orice e binevenit......
multumesc mult
va doresc sa va aduca Mos Nicolae tot ce va doriti
va pup
anca wish iti tin pumnii

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cornelianeli uite mai jos povestea mea pe care i-am scris-o Laurei pe pagina 2. Daca vrei mai multe detalii spune-mi. Ai mai facut ET sau nu? Sanatate multa si bafta!

quote:
Originally posted by dream1971

Laura am citit in urma ce ti s-a intamplat si m-am gandit sa-ti scriu. Ca si Cellu si eu am facut hiperstimulare intr-o forma destul de grava. La mine cu toate ca am avut foarte multi foliculi nu s-a depistat nimic in analizele de sange si am fost ok pana in ziua 10a de la ET.

Atunci am inceput sa ma umflu si in doar 4 zile am luat 6kg. Aratam ca un butoi. Tot atunci am aflat ca sunt si insarcinata.

Eu si Cellu am avut tratamente diferite. Eu iti spun insa ce am facut eu poate ajuta:

Am fost internata in spital unde mi s-a monitorizat foarte atent cantitatea de lichide intrate si iesite. Nu am avut voie sa beau decat max 1L de lichide pe zi. Totul era notat cu strictete maxima.
Am facut injectii cu Clexan si 2 zile am avut si perfuzii cu glucoza fiindca nu puteam manca nimic. pentru dureri fiindca eram insarcinata nu am luat decat paracetamol. Albumina mi-au dat o singura data.

Eu am inceput sa-mi revin prin saptamana a7a dar definitiv am terminat prin a10a. Dar la mine hiperstimularea era sustinuta de bHCG care crestea. La tine ma astept sa treaca mai repede. Stai cat mai mult in pat si fara efort.

Ma pentru tine sa-ti revii si sa-ti iei puiutii acasa cat mai repede.

Dream

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalailana spune:

Felicitari Avalon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

dream multumesc mult
maine ar trebui sa fac ET,si tot maine aflu daca il fac sau nu in functie de cum ma simt
eu a doua zi dupa punctie m-am umflat,am luat vreo 4 kg,ma doare partea dreapta si nu prea elimin lichidele
azi mi-au pus perfuzii cu sol.salina si ceva cu amidon,parca...mi-au zis k dupa amiaza o sa incep sa elimin lichidele dar parca nu prea....
la tine erau si ovarele marite?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

corneliali, vezi ca i-am raspuns si eu laurei pe prima pagina. nu vreau sa te sperii mai mult decat e cazul dar ai grija MARE cu durerea+umflatura pe partea dreapta pentru ca mie mi-a pocnit ovarul in urma unei hiperstimulari. Nu-ti fac perfuzii cu albumina? Asta are cel mai mare efect sa mai scada simptomele. mai bine te duci la spital sa fii sub observatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am primit rezultatul la analize :
Estradiol - 29
Progesteron - 0,3

Se pare ca am estradiolul cam mic, trebuia sa fie peste 50 .. Asa ca de azi fac 4 fiole de Menogon.

Voi ce ziceti de rezultatul asta ? E ok ? Sau nu prea ?

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput