FIV152
Raspunsuri - Pagina 10
Iyoana spune:
LA MULTI ANI, cu sanatate si fericire de Sfantul Nicolae!
Avalon, Dream, XRYSYA FELICITARI din tot sufletul pentur reusitele voastre, asta inseamna foarte mult pentru noi, ne incurajeaza atat de mult!

Va doresc o zi frumoasa!
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
Iyoana spune:
Anca Wish felicitari pentru voinicii tai! 

Ela iti tin pumnii stransi pentru maine! Doamne ajuta la ET!
iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
cris86 spune:
la multi ani fetelor

felicitari noilor gravidute
Iana,in legatura cu progesteronul,eu il aveam luni a 5 zi de la ET 41,5 si nu ma dor sani deloc.
PS;Kora,te rog frumos sa nu ma treci pe prima pagina. multumesc
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Boo spune:
Anca felicitari !!! Tinem pumnii in continuare ...

Vestile bune continua !! Ce-mi place ![]()
Moni eu ma duc mai mult ca sa-mi vada chisturile, mi-e tare frica sa nu creasca si ele de la stimularea asta. Eu am chisturi de la endometrioza pe ambele ovare, unul de 2,5 pe ovarul drept si doua mai mici pe stangul.
Evident ca sunt curioasa si cu foliculasii 
1 ianuarie 2008
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Boo
Kora pai eu asa m-am gandit, sa fac in ziua 14 mai ales ca pica si pe 1 ianuarie 2008.. Bine, acum ca nu o fi fix ziua 14 si o fi 15 sau 16, asta e, ca nici eu nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti atunci. Nu m-am gandit ca nu se lucreaza...![]()
Zici ca sa fac mai devreme ?? Pai pica asa :
V 28-Dec Z10
S 29-Dec Z11
D 30-Dec Z12
L 31-Dec Z13
M 1-Jan Test BHCG
Deci sambata si duminica, adica Z 11 si 12 iar nu se lucreaza. Ar mai fi Z13, luni .. dar parca in Z 13 nu-mi vine mie sa fac ..
CUM SA FAC????1 ianuarie 2008
"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
Boo poti sa faci testul mai devreme...eu am avut ET pe 12 decembrie si mi-am facut testul de sange pe 24 decembrie la www.cdt-babes.ro/contact.php" target="_blank">CDT Babessi a fost pozitiv. Vezi ca ei lucreaza si sambata si duminica si iti dau rezultatele f repede. Nu face testul de urina ca mie mi-a iesit negativ la mai mult de o saptamana dupa ce iesise pozitiv cel de sange. Multa bafta
Dream, Avalon felicitari scumpelor sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2075893515/" target="_blank">Pozne
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
ladyxe spune:
Anca si ella din ce in ce apar vesti bune, eu am mizat pe reusita voastra, tineti-o tot asa, tin pumni in continuare si ma rog pt voi.
Tot navigand, asa si eu pe net, iaca ce gasi
http://www.youtube.com/watch?v=Ra63N72o2oo
pt cele mai putin norocoase,
KoraPop spune:
Anto si eu iti doresc ca maine sa primesti cel mai frumos cadou.... 
Cris86 bafta multa si tie!!!!
Moni 
Ela28 bafta multa maine!Voinicelul tau sa iti faca aceeasi surpriza frumoasa ca si cel al lui Dream!
Ela72 tu cum stai cu puisorii?
Kora
CARPE DIEM!
Liana30 spune:
Ancutzooo va fi bineeee!!
LA MULTI ANI de Sf. Nicolae!
va pup pe toate si va tin pumnii..
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...