FIV152

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna, fetelor
felicitari celor care au reusit.
sunt o aspiranta ca si voi, la 2-lea FIV pe care urmeaza sa-l fac luna aceasta. Chiar daca nu scriu, totusi va citesc in fiecare zi.
Ieri se discuta despre Fiv pe ciclu natur, am intrebat si eu despre acest aspect pe medicul cu care urmeaza sa fac ( dr. Dracea) raspunsul dansei a fost absolut logic:
1) acest protocol se foloseste in cazurile in care in urma unor stimulari cu doze mari se obtine un minim de raspuns ovarian.
2) in cazul nostru stimularea are drept scop obtinerea unui raspuns ovarian care sa permita o selectie si implicit cresterea sanselor.
La multi ani! celor care isi aniverseaza azi ziua de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Sper ca Mos Craciun sa fie la fel de darnic cu noi cum a fost si Mos Nicolae .. Cu asa productie a crescut speranta in mine !!

Eu am fost azi sa verific foliculasii, adica am facut analize (estradiol si progesteron) si in functie de asta mi-a zis ca o sa stim daca marim doza de Menogon. Luni ma duc din nou la analize si fac si ecografie. Asta la clinica, la MNL.
Dar eu maine ma duc separat la alt dr sa imi faca o eco, sa vad eu ca e totul ok .. nu vreau sa stau asa pana luni si sa nu stiu ce e acolo.

la toata lumea si pe burtici la noile mamici

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mi-a mai venit inima la loc. S-au fecundat 4 din cei 5.

Mai sun maine sa-mi spuna calitatea lor. Sper sa fie bine.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca ma bucur mult!Ai 4 voinicei!Vezi ca e foarte posibil ca si al 5-lea sa se fecundeze,unii sunt mai lenesi,iar la ET ai sa ai surprize frumoase,ai sa vezi!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Puiul meu are 4 celule si Cocei spune ca e foarte frumos. Maine am ET.
Anca eu cred in sansa ta, ma bucur ca te-ai linistit si ai sa vezi ca va fi bine. Daca pana acum nu am plans, ei bine sa stii ca acum am dat un bocet-descarcare.
Stiti cumva daca la Bios trebuie sa-mi fac programare pentru analize? Vreau sa-mi fac maine dimineata progesteronul. In Z21 de dinainte de FIV aveam 9, maxima fiind douazeci si ceva. Pentru cele care ati facut progesteron injectabil: cand si cat ati facut? Eu am fiole de 100, acum insa iau Utrogestan 6/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ancuta, ai vazut... Si vei ajunge in situaia in care toti 4 sunt excelenti si nu stii cum sa-i transferi ca vor avea cu totii sanse mari.
Antooooo, sa ai un Mos cu cadoul cel mai frumos. Pe maine...
Ice, iti tin pumnii pentr un FIV 2 reusit. Unde faci la Gynera?
Boo, du-te fata draga ca sa fi mai linistita. Bafta multa cu foliculasii, dar vezi ca deobicei un eco masoara altfel decat celalat. De aceea se recomanda monitorizarea cu acelas aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ai vazut Anca ca totul a fost bine.Acum stai linistita.
Boo asteptam cu nerabdare vestile.
Gravidutelor ati dormit bine?haideti la...fara cofeina.

LA MULTI ANI SI SANATATE CELOR CARE SARBATORESC ASTAZI SF. NICOLAIE!!!

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ella28, sa creasca mare si voinic si sa-l vedem peste 9 luni. Eu zic sa vb cu dr. si sa faci cum spune el. E bine ideea cu analiza progesteronului. Vezi sa nu ai prea mult ca se zice ca cei prea mult strica. Nu stiu daca si in cazul progesteronului si de aceea cel mai bine intrebi. Bafta maine la ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ella 28, nu ai nevoie de programare. Recolteaza pana la ora 14 parca.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELA MULT NOROC MAINE.
Moni eu am un fix cu sanii mei.Tu crezi ca am prea mult prgesteron de nu se dezunfla?

s.m.

Mergi la inceput