FIV152

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by psj

corneliali, vezi ca i-am raspuns si eu laurei pe prima pagina. nu vreau sa te sperii mai mult decat e cazul dar ai grija MARE cu durerea+umflatura pe partea dreapta pentru ca mie mi-a pocnit ovarul in urma unei hiperstimulari. Nu-ti fac perfuzii cu albumina? Asta are cel mai mare efect sa mai scada simptomele. mai bine te duci la spital sa fii sub observatie.

am citit povestea ta si mie mi-e teama.....dr.a zis ca nu e cazul sa fac albumina,ovarele nefiind marite si oricum sunt in ungaria
chiar tu cati foliculi ai avut?

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

a, ma speriasem ca esti in constanta si ma gandeam ca medicul cu care ai facut fiv nu e acolo. eu am avut 40 de foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR DE AZI!!!!!!!!!!!
MOS NICOLAE SA NE ADUCA TUTUROR IN DAR MINUNEA MULT VISATA!!!!!!!
Anca Wish felcitari, si tinem pumnii!
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Avalon si xrysya, Felicitari Dumnezeu va indeplinit visul aveti grija de voi si de prunci vostri va pup ma bucur nespus pentru voi

Fetelor a-mi cer scuze ca nu am mai scris nu mi-a mers netul.
Ce sa va va spun despre mine astept sa-mi vina ce-ul si pe urma mai vedem ce va mai urma .

Rubia iubita te rog frumos spunemi si mie trebuie sa mai ma duc la domnul doctor ca poate a uitat de mine cand am fost ultima data la dansul mi-a zis sa-l sun in prima zi de cm nu stiu ce sa fac????????????? ce ma sfatuiesti ma gandesc ca poate a-mi da reteta pentru tratamentul pe care trebuie sa-l incep luna asta te rog zimi si mie ce sa fac te pup .

Pup toate fetele fara exceptie si LA MULTI ANI TUTUROR Sfintilor Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna fetelor si viitoare mamici

Am o amica care se pregateste sa faca Fiv la Medlife.. A facut careva dintre voi acolo sau urmeaza sa faca?
Daca da la cine ati fost.Ea merge la Predoi si pare super ok pana acum.

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

FELICITARI GRAVIDUTELOR!Ce pacat ca nu puteti veni toate 3 la intalneala noastra de sfarsit de an si numai AVALONo sa fie printre noi cu o burta cat o sura! Ma bucur ca ti-au purtat noroc Menogoanele mele!
Fetelor, va citesc din umbra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

LA MULTI ANI, sarbatoritelor!
FELICIA, sanatate multa Laurei, vroiam sa mai scriu odata mesajul.
CORNELIANELI, si eu am avut hiperstim., nu mai repet ce au scris fetele, daca ai vreo intrebare, oricand!
LADYXE, eu la ET am avut endometrul de 10,5mm.
FLORI76, frumos spus s-a deschis Sezonul gravidutelor!
Asteptam vesti bune!
ANTOSIT, ELLA28, ELLA78, BOO, ANCA si tuturor

Cellu 34+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

m-am interesat deci de costul noii tehnici IVM...costul este de 90% mai mic,decit la FIV cu hormoni...in Grecia costa,214 € ...aceasta noua metoda,a inceput in Franta si are ca rata de succes,40%...pina la inceputul anului 2007,s-au nascut 400 de bebelusi...tarile unde se mai practica aceasta noua metoda,sint Suedia, Grecia,Anglia,Canada...IVM se aplica persoanelor care au avut mai multe esecuri prin Fiv clasic,cit si fetelor care nu raspund bine la tratamentul cu hormoni,ovare polichistice,etc...eu una,daca nu-mi ies "socotelile din tirg cu cele de acasa"am sa aplic aceasta noua metoda...pt ca sint satula de hormoni pina peste cap,si poate nereusitele mele sa fie din cauza ca organismului meu ii displace sa fie indopat cu hormoni...si fara hormoni sa faca minuni...si plus ca aceasta noua metoda se poate aplica destul de des...
cititi va rog si poate imi spuneti si parerile voastre...pupici

http://www.babyworld.co.uk/news/june03/30.6.03_ivm.asp

http://www.cbsnews.com/stories/2003/06/30/health/main561011.shtml

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Suna tare bine ce zici tu acolo,Zouzoule Mi-as dori sa am si eu posibilitatea sa fac IVM si asta pt ca eu sunt taare speriata de posibilele urmari ale stimularilor...
Sper sa "fure" islandezii ideea de la suedezi cat mai repede,ca si-asa ii iubesc ei tare

Anca:mai ai putin si-ti iei puiutii acasa!Iti doresc sa se lipeasca de tine pentru urmatoarele 9 luni.

Flori

------------------------
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Flori poate deja se practica si la voi...eu m-am documentat de la articole de la inceputul anului,cind inca in Grecia nu se practica..aici se practica de anul acesta...oricum sper sa nu mai fie nevoie sa apelam si la aceasta noua tehnica,dar e bine de stiut..mai ales ca nu este scumpa si este de fapt urmarea tehnicii FIV...si eu personal cred ca un organism raspunde mai bine fara prea multe dozari hormonale...astept pareri...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput