Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 70

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cuvintele sunt de prisos! Multumesc!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nana, sa aveti sarbatorile cele mai linistite si frumoase de pana acum

Multi fluturasului !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nana ma bucur foarte mult cand te simt prin intermediul mesajelor mai increzatoare,mai vesela.
Deabia asteptam sa il vedem pe fluturash cu ochelari!
Te imbratisam!Deasemenea felicitari pentru implicarea din tot sufletul la umanitare!Esti extraordinar de puternica!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, oricand vei vrea sa mai treci pe la scutece, eu una te astept cu nerabdare! Oricand vrei tu!
Si iar nu e nicio graba cu pozele, doar ca eu am o slabiciune pt. pitici cu ochelari (daca mai sunt si cu rama rotunda, mor!).
Daca nu o sa mai poti intra pana plecati, va urez de pe acum niste sarbatori asa cum ti le amintesti din copilarie: pline de nerabdare, de zapada si de multumire atunci cand deschizi cadourile, care sper ca anul asta sa fie pline de sanatate!
Craciun fericit!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Ma bucur sa aud vesti bune despre Andrei!!!!! Doamne ajuta in continuare! Felicitari pt concurs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! Multe ganduri de bine indreptam spre voi.. si asteptam joi vestile cele mai bune!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa aveti o saptamana minunata! Si vesti bune joi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Nana, sa imi fie rusine ca nu am fost langa tine in tot acest timp... nu am stiut de durerea ta, dar ma bucur ca acum acnd am aflat vestile sunt bune si drumul asta anevoios spre vindecare incepe sa prinda contur... Doamne ajuta!
te rog sa imi spui daca pot face ceva pentru tine...

am inteles eu bine, veniti in tara?

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nana, sunteti in gandurile noastre, ne rugam la DD sa va dea multa sanatate si sa fiti fericiti, sa scapati pentru totdeauna de grijile care va apasa acum. Si credem cu tarie ca va veni candva si ziua in care ne vom intalni, iar Andrei si Maria se vor juca impreuna ( poate Andrei va deveni un nazdravan si-o va trage pe Maria de coditze )
Dar pana atunci, mai aveti de facut cativa pasi, iar primul dintre ei este eeg-ul de joi, pe care il dorim imaculat, sa plecati la drum fara grija si sa aveti niste sarbatori minunate alaturi de familie !

Va imbratisam cu mare drag si asteptam vesti bune !

Multi, multi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Tinem pumni si ne rugam la DD ca totul sa iasa bine joi ,suntem cu gandul la voi
Va imbratisez cu drag

Mergi la inceput