Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 69
Happiness_4_us spune:
Multumim mult, Maria!
Te imbratisam cu mult drag si abia astept sa ne revedem!
P.S. Intre timp ne-am pus ochelarasi si aratam ca un baietel de scolitza.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Sabina spune:
Nana, va imbratisez si ....
sa stii ca te asteptam la scutece sa ne povestesti ce mai faceti voi in fiecare zi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
luy spune:
Bravo pentru vestile bune ! Pupam dulce baietzelul cu ochelarashi si pe mamica lui frumoasa ! Felicitari pentru pozele superbe din concurs, pentru noi si tu ai iesit tot pe locul I.
Ne gandim cu drag la voi, asteptam vesti excelente de la eeg-ul de saptamana viitoare !
Sa va gaseasca Mosul sanatosi si fericiti !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
slippers76 spune:
Nana, iti multumim ca ne-ai impartasit vestile bune. E o mare bucurie sa auzim lucruri bune si vesele despre voi.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mirela.d spune:
Nana, abia azi am citit povestea voastra. Vreau sa spun ca am tot respectul pentru tine. Nu stiu de unde ai atata putere sa te implici si in problemele altor persoane avand in vedere ca si voi treceti prin atatea.
Va doresc ca sarbatorile sa va gaseasca sanatosi! un fluturas mic si frumos.
Yaia spune:
Nana, tinem pumnii pentru joi, sa iasa curat ca lacrima!
Trebuie sa fie tare scump Andrei Fluturash cu ochelari. Ceva poze?
Sa stii ca si eu va astept la scutece...poate dupa ce va intoarceti din concediu...?!? Ce zici?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Happiness_4_us spune:
Yaia, promit ca o sa pun ceva poze cu Andrei cu ochelarei, dar nu acum, ptr ca inca este umflat la falcutze de la steroizi, ci cand isi va mai reveni. Dar am promis. Cat despre scrisul la scutece, raspund acum si Sabinei, poate cand va fi o perioada buna in viata noastra, cu progrese vizibile ale fluturasului, o sa imi fac curaj sa va citesc din nou. Pana atunci, prefer sa ma intersectez cu voi la subiecte "neutre", unde suntem "egale" si unde nu va trebui sa compar mereu ca Andrei nu face asta, nici asta, nici asta, nu face mai nimic din ce face un bebelus de varsta lui, e adevarat ca el a trecut prin multe, dar de suferit tot sufar.
Prefer sa o luam pas cu pas, sa alungam o data ptr totdeuna spasmele, si sa recuperam cat mai mult.
E greu, drumul e anevoios, cu urcusuri si coborasuri, dar mergem inainte.
Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a daruit o minune mica si minunata si ca pot sa simt si eu ce inseamna sa fii mama.
Va multumesc din suflet inca o data si sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati. Inca este dureros.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
bernix spune:
Nana draga, ma bucur nespus cand te "intalnesc" la alte subiecte si iti inteleg motivele pentru care ne ocolesti la scutece. Am avut si eu o scurta perioada cand ma intrista tot ce povesteau mamicile ca faceau bb-ii lor de cateva luni si al meu nu facea. Mama era speriata ca nu vede si ma tot trimitea cu ea la oftalmolog, iar eu eram speriata ca nu evolueaza, ca poate prematuritatea va lasa sechele. UIte insa ca D-zeu a fost bun cu noi si acum fetita mea e ca orice copil de varsta ei. Este adica normala, nu-i nimic in neregula cu ea. Normalitatea ii doresc si fluturasului. Noi oamenii ne dorim mai tot timpul sa fim altfel, sa fim diferiti, insa sunt situatii cand a fi ca toti ceilalti e nepretuit. Ma rog ca asta sa vi se intample si voua, ca o data cu trecerea timpului sa dispara orice diferenta intre Andreiul tau si copiii nostri.
Multa sanatate, tin pumnii pt eeg-ul de sapt viitoare!
Felicitari pentru locul ocupat la concursul de mirese!
Te admir nespus pentru efortul depus in cazul Sosonicai! Esti un exemplu pentru mine ca uite, sunt aici in Romania si pana acum nu m-am mobilizat in nici un fel.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Nana, este minunat cand primim vesti bune, sa dea DD sa fie numai vesti bune de acum si sa aveti numai suisuri fara coborasuri. Va tin pumnii stransi pentru eeg, sa fie totul bine si sa veniti linistiti. fluturasul cu ochelarasi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
sali spune:
Nana, te regasesc abia acum, nu stiu cum s-a facut, ca n-am stat departe de DC dar drumurile noastre nu s-au mai intersectat si nu am mai stiut nimic de tine pana azi.
Iti amintesti de mine? Amandoua din Targoviste, ne-am intalnit pe DC prin 2005...te-am intrebat : "Tu esti Danaconnex?"
Am citit acum povestea ta , ma rog sa va fie bine si stiu ca Bunul Dumnezeu va face ca tu sa vii cu Andrei aici acasa de Craciun, sa-l plimbi prin Oraselul Copiilor din Parcul Chindiei, oraselul copilariei noastre din fiecare iarna...
Te imbratisez cu drag, mama puternica si frumoasa!