Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

multi fluturasului inotator! Si multa putere tie mamico, cea mai curajoasa si buna mamica, o sa vina ziua in care tristea si grijile vor fi departe.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Draga fluturas,

Ma bucura enorm vestile bune si sper sa primesc numai astfel de vesti de la tine. Deoarece si mie imi place apa, te rog sa profiti de cursul de inot, sa inveti multe multe miscari pe care apoi sa mi le impartasesti si mie, as fi tare incantat sa invat de la tine.
Multa sanatate si de la cheliosul Cristi.

PS. Te rog sa-i transmiti mamicii tale, un zambet si multi multi de la mine si de la mami.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Dragul nostru fluturash,

Ne bucuram din suflet ca ne-ai scris asa vesti bune ! Iti dorim distractie placuta in apa, sa te zbengui ca un calut de mare ! Stim ca esti puternic si ambitios si nu avem nici o indoiala ca vei alunga norii tristetii care s-au adunat pe fruntea mamicii tale si-i vei arata din nou soarele !
Te pupa dulce Maria, iar mamica ei trimite multe multe mamicii tale

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fluturash scump!
Ma bucur sa aud asa vesti de la tine. Se pare ca vei avea un program foarte incarcat si sunt sigura ca iti va placea la cursurile de inot. Mie una imi place tare mult sa ma balacesc in apa si poate in curand se incumeta mami si tati si ma duc si pe mine. Sa fi cuminte si ascultator cu parintii tai pentru ca ei te iubesc enorm de mult. Astept sa ne povestesti despre tine in continuare si iti transmit multi de la mine.

P.S. O pupam si pe mami tau si ii dorim sa aiba in continuare forta si rabdarea de a te ajuta.

Cu drag va pupa Adelina si mami ei.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, o pt. ieri si pentru azi!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Draga Fluturas, vestile de la tine ne umplu sufletele de bucurie. Iti uram distractie placuta la inot. Suntem siguri ca te va face puternic si vioi. Te pupam dulce, pe tine, pe mami si pe tati si asteptam alte si alte vesti bune. Cu drag, Ana si Vlad.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fluturas scump, mami si cu mine ne bucuram pentru fiecare noua reusita a ta. Balaceala placuta la curs, sper sa iti placa. pentru fluturas si mami a lui.

Semneaza Stefan.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va multumesc mult, papanasi si dulcetele scumpe!
Promit sa va scriu despre mine si sa va tin la curent, aici. Iertati=o pe mami ca nu mai intra la "Dulceturi si papanasi..." intelegeti voi de ce. Asta nu inseamna ca nu-i este tare dor de voi, de comorile voastre, de palavrageala voastra. Spera sa poata face asta cat mai curand posibil.. Si-a facut vise, multe vise inainte de a ma naste eu, vise care vor ramane undeva acolo, si nici o alta sarcina nu va putea inlocui vreodata asta, pentru ca eu sunt unic in inima ei.
Si pentru ca mami ma iubeste foarte mult, a promis ca maine, cand voi dormi eu, isi va face timp si va pune cateva poze noi cu mine, ca sa vedeti ce mare m-am facut.
Multi pupici dulci!
Semneaza fluturashul.

Edit: danielanica .
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nana, suntem alaturi de voi, speram sa fie bine!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Nana, esti o mamica minunata. Multa putere si curaj pentru ca va fi bine. Multa sanatate fluturasului si recuperare rapida!

Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Runa

Mergi la inceput