Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 43
tomasa spune:
Iar noi trimitem zambete si veselie! Si pupici multi si mici
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Happiness_4_us spune:
Va multumim din suflet! Sunteti minunate si de fiecare data o faceti pe mami sa planga, vazand ca, acolo undeva departe, sunt atatea suflete curate care se gandesc la noi si la perioada grea prin care trecem de cand am venit pe lume. Dar promit solemn, ca incet incet, cu pasi mici dar siguri, o sa fac progrese, nu o sa mai fac prostioare care sa o necajeasca pe mami si sa o faca sa fie mereu trista si abatuta, iar mami sa fie cea mai mandra de mine!
Mami incearca din rasputeri, ajutata si sustinuta indeaproape de tati, sa imi ocupe tot timpul, imi face dimineata masaj si execrcitii asa cum a invatat-o d-na Nuti, kinetoterapeuta, cat am fost in vacanta in Romania, de 3 ori pe saptamana ma duce si la Helga la spitalul pentru copii, unde fac fizioterapie, de saptamana viitoare voi face 2 zile pe saptamana, tot cu mami si Helga, exercitii in apa, si, ptr ca au vazut cat imi place apa, m-au inscris la un curs de inot care va incepe din 18 septembrie. O sa am o gramada de treaba care ma va stimula si ajuta sa ma dezvolt si sa recuperez cat mai mult cu putinta.
Cam atat despre mine.
Semneaza fluturasul.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Fluturas drag, noi stim ca tu o sa faci progrese... chiar daca pasii-ti sunt mici.. Si chiar o vezi trista pe mami, tu stii ca ea te iubeste tare-tare.. si ca e deja mandra de tine, micul ei luptator.
Zbenguiala placuta in apa.. sa ne scrii cum e la cursul de inot!
O imbratisare puternica de la Ioana!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
devylla spune:
Draga fluturas,
Ma bucur tare sa aud ca esti bine.Ma bucur sa aud ca ai o groaza de activitati.Foarte bine,esti un fluturas activ.
Erika iti transmite salutari si este un pic geloasa pe tine...caci ea nu frecventeaza cursuri de inot.Insa iti doreste sa te distrezi la maxim inpreuna cu mami tau.
Apropo,pupaceste-o pe mami din partea mea si spune-i ca ne gandim mereu la ea.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
Uram bun venit Fluturasului printre delfini! Nu-i asa ca apa e minunata? Numai sa aveti mare atentie la urechi, pot aparea otite mai des decat la ne-delfini! Dar castigurile sunt imense: joaca, placere, dezvoltare armonioasa si distractie la maxim!
Cu picatura de ploaie de la Doamna Carpatina, am udat o si o trimit mamei tale rabdatoare si luptatoare, Fluturasule! Sa-i dai un si din partea mea!
Semnat Delfinu'!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danielanica spune:
Draga mea Nana,am citit cu sufletul la gura toata povestea ta si,mamica fiind,am simtit ca mi se rupe inima de durere.Desi te cunosc de cativa ani buni nu am stiut pana acum prin ce ai trecut.Povestea ta si a ingerasului tau m-a emotionat profund si am plans de-a binelea citind cate ati avut de infruntat.
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate la toti 3 si multa putere sa treceti peste toate problemele.Te cunosc si stiu ca esti o femeie puternica si daca iti propui ceva, reusesti.
Multi pupici
carpatina spune:
Buna dimineata... de dimineata de tot!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
Fluturas dragalas ,stiu ca esti un baietel tare cumintel ,iar mama ta este foarte mandra de tine ,ma bucur foarte tare ca esti bine ,iti doresc o recuperare cat mai rapida baiatul si mamica .
Multi de la Teodora pentru cel mai curajos baietel de pe pamant .