Andrei, sufletelul nostru curat!

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Va multumim din suflet!
Sa fiti sanatoase si voi si puii vostri, ca asta este cel mai de pret!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cand am citit de problemele lui Andrei m-am intristat foarte mult. chiar ma intrebam zilele trecute ce mai faceti? si azi din intamplare am dat peste subiect si aflu vesti bune. ce ma bucur! sa va ajute DD sa fie totul asa cum va doriti.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Foarte frumoasa poveste! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa-l ocroteasca in continuare pe Andrei. A-ti trecut prin multe, dar important este ca ati trecut cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Multe ganduri bune pentru familia ta Nana!

Sa va dea Dumnezeu multa sanatate.

Scrie-ne cand ai timp ce mai face Andrei.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NANA te stiu de mult si m-am bucurat cand ai ramas gravida. Sanatate multa lui Andrei si voua putere multa. Am citit povestea fara respiratie,asa ce m-am emotionat. Orice....numai bolnav sa nu fii. Te imbratisez.

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Merci din suflet, danangie! Sa iti traiasca Alessio, sa fie sanatos ca asta e cel mai important!
Din pacate, la noi au reaparut spasmele si acum incercam un medicament nou, iar luni repetam eeg-ul. Sa dea DD sa iasa bine si sa isi faca medicamentul efectul, ca tare crunt este sa vezi ca nu poti face nimic.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nana imi pare rau,sincer am crezut ca ati scapat de ele,stii ca sunt alaturi de voi si daca aveti nevoie de ceva nu ezita

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Nana imi pare tare rau ca au reaparut spamele! Sa dea DD sa scapati de ele definitiv! Va pupam si ne rugam sa fie totul ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, draga de tine, sper din suflet ca azi a fost o zi cu soare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nana, va iubim mult pe amandoi si ne rugam sa fiti puternici si sa treaceti peste toate cu bine, sa scapati de spasme si sa va bucurati din tot sufletul de primul anisor!!! Multi pupici si asteptam vesti super truper de la voi!!!!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput