Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 38
ancadragoman spune:
Nana felcitari!!!!!!
Ma bucur mult ptr voi si sunt sigura ca o sa fie bine de acum incolo
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ralualexandrei spune:
Ai vazut Nana ce minuni ati reusit sa faceti voi cu dragostea voastra,fetele de aici cu rugaciunile,stiam eu ca o rugaciune din suflet nu da gres.Nu am cuvinte sa-ti spun ce mult ma bucur,Andrei si Olgutza12 sunt in gandul meu de fiecare data cand aprind candela.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Laura Ioana spune:
Nana ma bucur tare sa citesc vestile bune despre Andrei! Felicitari pt curajosul vostru care-si tzine capsorul ridicat si papa mult mia bine! Doamne ajuta la cat mai bine si de acum incolo
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Pepsi spune:
nana, ma bucur sa aud vesti bune, bravo flacaule ptr papat bine si tinut capul ca un baiat mare!bravo!va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Happiness_4_us spune:
Va multumim tuturor din suflet!
Sunteti minunate!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ancadragoman spune:
Ce mai faceti frumosilor?
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Happiness_4_us spune:
Anca, suntem bine.
Am completat povestea nasterii cu cateva randur in care am scris ca a inceput o noua viata pentru noi de cand s-au oprit spasmele.
Azi fluturasul mamei scump si drag implineste 7 lunite.
Ii multumim bunului Dumnezeu pentru minunea pe care ne-a daruit-o si pentru ca are grija de el in fiecare zi.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
szivarvany spune:
si la mai mare, pupam flacaul de 7 lunisoare !
Nana, [Paste] fericit va dorim !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
ancadragoman spune:
la multe lunite inainte si sa fii sanatos pui mic.
Nana te pup si sunt alaturi de tine.
Paste fericit!!
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ada29 spune:
Va doresc un Paste fericit!
Dumnezeu sa fie alaturi de voi la tot pasul.
Andrei,multa sanatate sa ai,copil frumos.
Ada