Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 33
Happiness_4_us spune:
Multumim din suflet.
Maine se implineste 1 sapt de cand am terminat injectiile. Deocamdata e stabil.
Singura noastra disperare acum este ca nu maninca. Pana acum papa 6 mese a cate 180ml si plangea de fiecare data cand termina lapticul, acum abia daca papa 60ml la o masa. Nu stiu ce sa mai zic ca sunt suparata. Mi-e teama sa nu piarda in greutate. Sper sa isi revina.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Yaia spune:
Nana, important e ca au incetat spasmele si acum se poate dezvolta normal si recupera! O sa-si revina si cu mancarea, ai sa vezi, cu rabdare si incredere se rezolva toate!
Un de la un pui momentan bolnav catre un pui dolofan si zambaret!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Annisia spune:
Nana, si eu cred ca Yaia are dreptate. Important este ca a scapat de spasme. Acum organismul va trebui sa invete sa se dezvolte singur. Lasa-i un timp micutului sa isi dea seama care e treaba. El, pana acum, nu a putut sa fie "el". Mereu era sub tutela unei medicatii sau a alteia. Acum e pe picioarele lui. Lasa omul sa-si faca numarul. Stiu ca il iubesti enorm si te temi pentru orice, dar deocamdata nu ai motive iubita. E si el un suflet nevinovat. Incet, incet lucrurile vor intra pe un traseu lin si frumos. Ai sa vezi!!!!
Eu stiu ca vrei sa incepi antrenamentele pentru fotbal, cum am vorbit, dar inca e frig afara. O lasam mai pe la primavara asa? Pana la vara sigur o sa fie campion baiatul tau!!!
Micul Yannis creste mare
ralualexandrei spune:
Nana ma bucur ca vestile sunt bune,in privintza mancarii nu-ti face probleme,toti copiii au perioade din astea,o sa-i treaca si o sa-i revina pofta de mancare.
Eu ma tin in continuare de promisiune.
Multi pupici si vreau sa-ti mai spun ca din pozele voastre se simte iubirea pe care i-o purtati lui Andrei.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
szivarvany spune:
Nana,
lasa ca revine apetitul , eu zic sa nu ti faci griji din cauza asta.
Pe bune, o fi o perioada de reacomodare ... oricum va pupam mult mult de tot si ne rugam in continuare pt Andrei.
P.S. Si stii si tu ... unii copii cresc cu 1 bibe de lapte, altii stagneaza cu 5 mese / zi ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Annisia spune:
Nana, mi-a placut ce a scris mamagiuliei... Asa este, fiecare copil cu ritmul sau. La fel, fiecare om cu bioritmul lui, metabolismul lui. Eu mancam inainte de sarcina orice, oricat si oricand - nu se lipea nimic de mine. Acum ma hranesc cu aer si nu dovedesc cantarul neam.
Bibicul meu are si el zile cand pune 100 de grame, apoi pierde 200... Are momente cand ar manca si pietre, daca le-as da prin blender. Are si clipe cand nu vrea nimic, nici pe ma-sa lui...
Hai nu dispera. Ai reusit tu sa treci prin mult mai multe si mult mai grele. O sa fie bine!!!!
Micul Yannis creste mare
Happiness_4_us spune:
Off. Multumesc mult pentru sustinere. Asta imi da putere sa cred ca nu e chiar atat de rau.
Ne-a sunat neuroloaga aseara si a zis ca azi o sa vb sa ne ducem sa il vada pe Andrei un gastroenterolog ptr ca e dubioasa scaderea apetitului la atat de putin. E normal sa fie mai mica dar nu sa se ajunga la limita astfel incat sa nu vrea deloc sa pape. Sper sa fie totul ok si sa ne dea el o solutie salvatoare.
Va tin la curent.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
szivarvany spune:
Nana, asteptam vestile bune !!!
Si sunt sigura ca totul e ok si e doar o perioada de greva a foamei !
Pupici multi la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Annisia spune:
Nana, ati fost la spital? Ce au spus doctorii? Orice, numai sa nu-mi zici ca iar trebuie sa ia un pumn de medicamente. Mai lasa-le la dracu' de medicamente, ca Andreiutul se descurca si fara ele. Doar e un barbatus in toata regula, nu?
Azi a papat mai bine? Rade, pedaleaza, doarme bine? Baga detalii aici, ca eu am ajuns sa ma trezesc la 11 ca sa aflu vesti despre voi. Nu e nevoie sa-ti explic ca este ceva ingrozitor de greu pentru mine, ca doar ma monitorizai in sarcina.... HIhhihihihi.... Ce mici si nevinovate eram noi, Nanita. Habar nu aveam ce ne asteapta si cate ne vor mai astepta de acum incolo. O sa ne amintim cu nostalgie de toate astea. Nu mai sta suparici, nu e dracul atat de negru! Si chiar daca ar fi, bebelusii nostri l-ar transforma intr-o pisicuta roz cu zambetul lor!!!! Hai ca are Andrei un zambet si o privire de te topesti instantaneu!!! Cred ca mori de dragul lui, puiut mic si dulce ce e!!!?!!!
Micul Yannis creste mare
Si bv spune:
Nana, eu nu ma pricep la treaba asta cu cantitatile. Raisa papa san si habar n-am cat: uneori mai cu pofta, alteori mai fara pofta... Ii mai dau fructe, dar ca desert, cat vrea ea...
Asa ca si eu ma gandeam, ca cel mai bine e sa intrebati un medic, ceea ce vad ca ati si facut!
Sper din toata inima sa fie totul in regula!
Draga de tine, te inteleg cate griji iti faci acum si imi imaginez cum stai cu inima cat un purice sa fie totul bine pentru puiutul mic!
Noi va sustinem cu toata dragostea!
Poze