Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 34
Marunzika spune:
Pupam puiutzu Andreiutzu si mamica Nana!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Annisia spune:
Nana, deci m-am trezit la 10 ca sa vad daca ai postat ceva si tu nu dadusi nicio veste? Fusasi la doctor? A papat baiatul? Nu ma lasa soro asa, pe uscat!!!
Micul Yannis creste mare
szivarvany spune:
Nana, zilele astea de we am sa caut cantitatile ce le papa Giulik la varsta bebelacului tau !
Sa intri sa ne dai vestile de la doc, da ?
Multi pupici si pofta mare la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Happiness_4_us spune:
Nu am mai ajuns ieri la dr ptr ca avea full si nu a putut sa ne primeasca dar ne-a fauyt loc marti la 14 si vedem atunci.
Pana atunci ne chinuim si papam cu strambaturi si miortzaieli. Ieri a papat 460ml.
Acum plecam la dr sa il vada neuroloaga lui, sa verificam daca a pierdut in greutata.
Revin.
Mamagiuliei, poate imi scrii cat papa pitica, desi sunt convinsa ca mult mai mult decat Andrei.
Pupici.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Nana, asteptam vesti bune ! Sa stii ca suntem in continuare cu sufletul alaturi de voi
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
tomasa spune:
Nana, eu n-am avut net o lunga perioada de timp dar ma gandesc la tine si mai ales la micutzul tau Andrei. Sunt sigura ca va fi totul bine!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Happiness_4_us spune:
Nu avem noutati.
AM fost si am verificat greutatea si e ok, asa ca dr a zis sa il lasam sa pape cat vrea el atata vreme cat nu pierde in greutate si vedem ce spune medicul marti.
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi in continuare.
Pupici.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxana_G spune:
Ma bucur nespus ca e bine si ca nu e o problema cu mancarea. Incet incet isi va reveni si cu asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
Bravo, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima !
Pupam fluturasul si pe mamica lui si va dorim un weekend linistit si plin de zambete !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts