Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 29
mandarinutza spune:
Nana, ma bucur tare mult pentru vestile bune!Pupam zambaretul scump!Va imbratisam.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Si bv spune:
Nana, stiu ca cea mai mare fericire din lume este sa-ti vezi copilasul zambind! Ma bucur din tot sufletul ca in sfarsit aveti si voi parte de aceasta fericire si ca acesta e un semn ca puiul mic nu mai sufera!
Poze
slippers76 spune:
Nana, sa dea Dumnezeu ca toate zilele de acum incolo sa inceapa si sa se termine cu zambetele lui Andrei.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
Nana, ce ma bucur de vestile bune si de faptul ca ni-l mai arati pe Andrei! Mai, dar ce comoara ai tinut ascunsa! Ce falcute si ce gurita dulci! O sa vezi tu ca acea gurita dulce o sa va dea multe zambete, ca spasmele sunt de domeniul trecutului! O sa vezi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
adra_bell spune:
Nana, v-am urmarit tot timpul si m-am rugat pentru voi. Ma bucur pentru vestile bune, sa dea Dumnezeu sa ai parte numai de zile cu multe zambete de la bucalatul Andreiutz!
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
sim_stoian spune:
Nana, . E o scumpete Andrei.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
mihailescu teodora spune:
Nana,scumpa,ce vesti minunate de dai!Un zambet al puiului scump face minuni pentru sufletelul tau greu incercat!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
diwana spune:
Nanita frumoasa si dulce, mi-au dat lacrimile cand ai povestit despre zambetele lui Andrei, iar poza cu el in brate la taticul lui m-a dat gata. Andrei este un frumos, si voi stiti asta, dar sa nu uitati nicio clipa ca el este si un luptator. Doamne ajuta sa nu mai apara spasmele, Doamne ajuta ca Andrei sa zambeasca MEREU si voi la fel.
Va imbratisez strans pe toti trei.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
bikmaria spune:
NANA multa sanatate lui ANDREI ,iar viata sa va fie plina de zambete .Mamica curajoasa te asteptam cu vesti la fel de bune .