Andrei, sufletelul nostru curat!
Raspunsuri - Pagina 28
luy spune:
Nana, asteptam sa ne dai cat de curand vesti bune despre sufletzelul vostru, sa ne povestesti cat de frumos v-a zambit, cat de tare a chiuit, cat de rapid s-a rasucit, cat scandal a facut ca-i era foame...si cat de fericiti sunteti voi ca toate problemele s-au terminat si este sanatos !
Va imbratisam cu mult drag !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
Un gand bun si o ruga pentru sanatate de la noi si in dimineata asta, Nana si Andrei! Asteptam vesti.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Happiness_4_us spune:
Deocamdata situatia e stabila, in sensul ca nu au mai aparut spasme. Azi am terminat injectiile, ptr ca ieri am avut pauza. Sa ne auda Dumnezeu rugile si sa dispara definitiv toate tresaririle si spasmele care-i fac rau lui buburel.
Ieri ptr ca nu a avut injectie, a ras neincetat la noi, asa a si adormit. I se inchideau ochisorii dar el nu se lasa, mai tragea cate un zambet. Stia cat de fericiti ne face.
Va pup si va imbratisez pe toate.
Andrei in brate la tati!
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 3 luni.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
MADYN spune:
Fie ca de aici inainte viata sa va fie numai un zimbet!
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
szivarvany spune:
Nana, sa aveti numai zile de zambete si gangureli !
Tinem pumnii in continuare si asteptam vestile bune de la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Marunzika spune:
Nana speram ca aceasta sa fie ultima injectie, iar Andreiutzu sa nu mai sufere deloc si sa se faca bine! Va pupam si-n continuare ne rugam pt "buburel".
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
andrruzza spune:
Nanita, asa mesaje optimiste sa ne scrii zilnic!!
Va imbratisez cu drag
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
luy spune:
Multumim pentru vesti , ma bucur mult ca situatia e stabila... Uitate pentru totdeauna sa fie spasmele !
Il pupam pe falcutze pe micul luptator , este asa frumos !!!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
mihaser spune:
Nana sper din toata inima ca spasmele sa fie istorie! Ne la DD sa fie bine Andreiutu tau si sa ne vedem la Tgv cand o sa veniti in Ro...poate o sa-mi petiti printesa. Cred ca Andrei e adorabil cand zambeste...va face sa uitati toate problemele...Si sa nu iti pierzi niciodata speranta ca ii vei oferi un fratior sau o surioara...Va pup si va doresc tot binele din lume!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2