Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lili, multumesc, .

M-am uitat pe pozele voastre, mama, ce acrobata e Bianca! Cum sta cu sticla aia de plastic sub cap, .
Si cata dragoste are fata de fratiorul ei!

Bafta la examen!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hop si noi dupa we petrecut cu treburi casnice. Am facut curatenie generala in dormitorul nostru. Am intrat si prin dulapuri. Io tot aruncam pe jos diverse ce nu imi mai trebuiau si ziceam "asta la gunoi, asta la gunoi" si Bianca, care trebuia sa le bage in sac, le studia si zicea "asta imi trebuie, asta imi trebuie", asa ca numai treaba am facut cu ea. Apoi a spalat vasele in timp ce au stergeam dulapurile la bucatarie. Am atras in schimb atentia celor mari sa nu comenteze la cat sunt de curate vasele, ca unele au mai ramas si cu detergent pe ele.
Duminica am avut peripetii pe la munca si apoi am plecat la tara. tare mult s-a bucurat Bia de zapada, de cum am ajuns a ramas afara. Am incercat sa facem si un om de zapada, dar nu se lipea zapada, asa ca ne-am rezumat la unul mic-mic. Sotul ii tot spunea sa intre in casa iar ea nu ca ii place afara. A intrat abia cand inghetase toata.

Lili Chiar ma intrebam ce mai faceti. Bafta si la examenul urmator. Felicitari lui Sebi pentru primii pasi.

Carmen Sunteti frumosi foc. La noi nu e atata zapada, dar ne descurcam cu ce avem. baietilor

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!!! PUpici la pitici!

Sarut-mana de griji si ganduri bune fetelor!!! Sunteti niste dulci!

Sunt mai bine, am ajuns joi dimineata la orl-ista alor mei din München si bine am facut, ca am otita si probabil si sinuzita. M-a trimis si la radiografie, sa vedem cand reusesc s-o fac. Mi-a dat antibiotic si sunt mai bine ... urechile nu ma mai dor, dar le am inca infundate si cea stanga mai tiuie - e tare nasol sa ai tinitus .. brr!. Astept sa vad cand o trece de tot.
Coloscopia a fost mai usoara decat ma asteptam, si asta ptr. ca m-au adormit complet :) ... n-am mai vrut-o pe viu si basta! Pregatirea a ramas la fel de groaznica, dar asta e ... E bine, am colita - ce stiam ;) - a migrat - de ce si cum n-au stiut sa-mi spuna - partea de mult bolnava e bine acum. Au sarit si mama si Boby la vestea asta cu vorbele: "Inseamna ca poata sa treaca de tot!?" Ei tot mai spera :) Si cred ca problemele in sarcina de la colon au venit ... ca tocmai partea din dreapta e inflamata acum ... imi dau si eu cu parerea. Eu sunt fericita ca n-am avut polipi sau altceva mai nasol, ca m-am obisnuit cu colita mea. Deci sunt bine.
Melie mai are mucisori, dar ne descurcam ... a fost rasfatata din plin la Oma. A tinut-o doar in brate, pe motiv ca nu i-am adus scaunelul si cum s-o tina altfel ;)
Cris si mai si ... dar el e deja obisnuit :)
DE abia asteptam sa mergem sambata din nou, o sa facem bradul si la ei, facem carnati si sarmale ... si poate reusesc si niste cozonaci. Mama, mama ... ce fain e de sarbatori! :)

MOna, cum a fost? Ce-ai facut? Daca nu ne mai citesti: zbor usor si vacanta frumoasa alaturi de albastralele tale frumoase!

Lilisor, bine ai revenit! Hai ca mai ai putin si ai scapat de tot. Asa mi-a placut cum ai povestit de Sebi si Bia .... bag si eu un ochi la pozele voastre!

Nico, subscriu la ce ai spus despre gradinita! De aceea l-am trimis pe Cris azi iar la gradi ... cica e saptamana cu pregatiri si e putin altfel ... si chiar de risc sa-mi fie de Sarbatori virusat iar, tot l-am trimis.
Pupici Biei! O dulcica si jumatate!

Mephala, faine poze ... si mai faini baieti! :)
Si va invidiez de zapada ... asa i-ar place si lui Cris! Dar nu mai sper ca o sa avem sarbatori albe. S-a facut frig si atat ...

Cami, ce mai faceti? Ce mai fac cei doi dulcinei?

Gabi, imi place cand povestesti de voi! :)

Pupici, plec la cumparaturi ca cica tinem post saptamana asta si sa avem ce papa ... O saptmana faina va doresc!

Edit: o am pe Melie in brate si a apasat pe butoane, asa ca a trimis mesajul inainte de al termina ... :)

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Lilisor, ce poze misto! Si ce mare s-a facut Sebi! Iti seamana, asa-i? Iar Bianca-i o dulcica ... asa mi-au placut coditele ... cine e maestra? Sa stii ca si eu cred ca primul cuvant a lui Melie o sa fie Cris sau Misu :) ... si mi-ai intarit hotararea de a lua un cerc ptr. baie - nu stiu cum ii spune in romaneste. Boby tot ma capiaza ca Melie o sa fie inecata si Cris cu apa pana la buric ... dar vazandu-i si pe ai tai in baie m-am hotarat. Chiar azi fac comanda pe net. Si l-am vazut si pe Danut! Ce mare e si el ... un dulcel!
Gata, plec! va pupic!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

lili si mephala, uau, ce bunoace de frumoase sinteti! v-am vazut in poze si aratati absolut superb! mephala, tu esti o frumusete de pus in reviste, de-a dreptul si lili, arati de milioane la noua luni dupa sebi! bravo voua, fetelor!
de copii, ce sa va mai spun.... superbi!! sebi seamana cu bianca ca doua picaturi de apa: tare frumosi copii ai, lili. si baieteii ca rupti dintr-un vis, mephala, ai doi feciori care-o sa rupa inimile fetelor - banuiesc c-or si inceput deja

irinush, ce ma bucur ca esti bine - ce curajoasa esti tu cum mergi pe la doctori - fa-te bine si cu tiuiala. pupa-i pe copii. sta bine melie la tine-n brate? (glumesc, ca-mi place de tine)

lili, ce examene dai? esti in business school? (ca io aia fac - si-i greu ca dracu'; ii universitatea cu renume si se respecta; ii tare, tare greu).
marti plec acasa!!!!
(mai am doua examene: azi si miine)

va pup!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nicoleta, Irinusha, Monet, sunt ametita de atatea laude.
Multzam!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Buna din nou
Am reusit sa pun filmulete de la Serbare Sarbatoarea de Craciun sper sa va placa

Irinusa Cu tratament trece otita. Sanatate incontinuare.

Monet Bafta la examene. Si petrecere frumoasa de Sarbatori alaturi de cei dragi.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hello mamici dragi,
mi-a fost tare dor de voi si de puiuti, o sa citesc ultimul capitol si apoi vin si eu la raport (si pun si poze cu mandrutele mele!)

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fete dragi, nu ne mai incapem in piele de atitea laude cite am primit. Multumim frumos.

Nico, da' ce harnicutza e Bia, sa spele si vase...Pupici la furnicutza mica. Hai ca va trimet eu niste zapada ca avem din plin, deja ne-am saturat de iarna. Si cica asta o sa fie iarna cea mai grea din ultimii 15 ani. M-au impresionat mult filmuletele.

Irinusha
, esti extraordinara, plina de voiosie si optimism intotdeauna, cum reusesti?
Si apropo, asa-mi place cum imi zici Lilisor, asa-mi ziceau toate fetele la servici in Ro si de cind am venit in Canada nimeni nu-mi mai zice asa. Te pup cu drag.
Eu nu ma pricep la facut coditze, la gradi i le-a facut educatoarea, ca i-am zis sa ma invete si pe mine, dar nu stiu daca as avea rabdare.
Colacelul ala de baie e super-super si il recomand din toata inima. Atita fun pot avea Bianca si Sebi la baie, Sebi sta foarte bine in el, iar noi nu suntem stresati ca aluneca in vana si ne bucuram sa ii vedem cum ne fac lac de apa de cit stropesc.

Mona, draga de tine, sper ca scapi cu bine de examene si ajungi iute-iute acasa. Multa bafta azi si miine. Eu sunt inrolata in CGA program, sa-mi iau designatia de CGA (certified general accountant), cred ca echivalentul e CPA de la voi. Cind eram in Ro aveam impresia ca sistemul nostru de invatamint e super tare si le intrece cu mult pe cele din strainataturi, dar acum pot spune ca nici un examen ce am scris aici nu se compara cu niciunul ce am scris in Ro. Dar o da Dumnezeu sa ne scapam de ele.

Am uitat sa ne laudam cu ceva foarte important: Bianca stie sa-si speluie si sa-si scrie numele (doar numele mic, nu si de familie).
Acum invatam sa scriem Sebi, mama si tata.

Voi v-ati terminat pregatirile de sarbatori? Ca eu nici cadouri nu am luat inca, nici bradul nu l-am pus...parca nu mai gasesc timp sa fac nimic. A fost mama mea la noi sa ma ajute cu Sebi, ca nu reuseam sa invat, dar a plecat imediat dupa examen, a doua zi. Ce bine era sa mai fi stat o saptamina, sa fi apucat sa mai fac si eu niste treaba prin casa...Am fost cam amarita, ca toata luna cit a stat la noi imi tot zicea ca abia asteapta sa plece, parca nu se bucura deloc ca era impreuna cu noi si mai ales cu nepotii. Asta e...

Va pup si am fugit ca s-a trezit Sebilica.

Mergi la inceput

Buna fetele

Venim si noi cu vesti cam proaste. Bia e coapta rau. Muci, ochi umflati care ii curga avea fata plina de dim de muci si puroi la ochisori. La gradi nu ne-au primit asa ca ne-am luat "La revedere" pana dupa sarbatori. A trebuit sa mergem ca ii promisesem educatoarei filmuletul de la serbare.

Lili Spor la treaba. Felicitari Biei. Mai ai putin si o inveti tot alfabetul. nazdravanilor
Bia stie sa faca multe alte lucruri. E un copil practic, ma ajuta la facut mancare, coase cu mamaie, matura, isi impacheteaza hainele singura si le pune in dulap si daca ar lasa-o tasu si-ar baga nasul cu succes si prin sculele lui de peste si electronice. Mai putin bine stam la partea teoretica, nu ii place si pace sa o invat poezii sau cantecele. A invatat de la gradi 3 colinde pe care le amesteca intre ele. Dar nu-mi fac probleme, are toata viata inainte sa invete. Mama ce-am mai laudat-o, bine ca nu stie sa citeasca ca si-ar lua lumea in cap.

Lauraa Bine ai revenit. Cum te descurci cu fetele? Cum ii merge Larei la gradi?

Mergi la inceput