Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinusha, sper ca esti bine. io-am glumit, fata draga, cu tinutu' in brate de amelie

sint stresata. mai am trei examene. miine invat toata ziua. simbata am examen. dup-aia luni si marti. marti zbor acasaaaaaaaaaaaaaaaa!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

alus, sanatate scumpei julia!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.seansimon.com/Images/2007/December2007.htm" target="_blank">"Albastrelele mele"

www.seansimon.com/Images/2007/Images2007.html" target="_blank">"Iubitele mele"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Hai trezirea sau frigul v-a amortit de tot.

Aseara cand ma intorceam cu Bia la serviciu, ca sa termin revista, din ploaie a dat in ninsoare. I-am aratat Biei primi fulgi de zapada si a inceput sa tipe in gura mare "yes, yes, daca ninge si e zapada vine Mosul mai lepede la mine".

Monet Spor la invatat si bafta la examene. Mey, si cine se va alinta apoi acasa langa doua fete frumoase?

Irinisha Cum te mai simti?

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Aseara a nins superb,fetele,am iesit cu pitica afara,era innebunita de placere..Desi nu mai erau mame zapacite ca mine cu copchiii p-afara,am stat si ne-am jucat, am facut omuleti de zapada, apoi nu mai puteam sa o conving sa intre in casa si era un viscol...!!dar ce frumos!!Am facut poze,dar n-am mai avut timp sa le descarc..
In concediu mare lucru n-am facut,am somat, am serbat ziua sotiorului si..cam atat..N-am fost pe nicaieri,fiind un concediu neplanificat,dar daca tot am mai avut niste zile,a fost binevenit..dar n-am facut curatenie generala,n-am facut decat sa stau cu micutza, ca si asa in cursul saptamanii suntem mult prea ocupati si nu prea avem timp de ea
Sanatate multa celor bolnaviori,Irinusha o frectie si un inhalant ar prinde bine,Alus ce mai face Julia?
Nicoleta tare frumos trebuie sa fie la serbarea celor mici,eu n-am parte de asa ceva caci am dus-o la socrii mei, daca s-a tot imbolnavit si nici nu manca..Dar tare mi-ar fi placut sa o vad..
Monet bafta la examene,drum bun si sa-ti strangi familia in brate cat mai curand!
Mephala sigur ca acum toata lumea e prinsa in febra sarbatorilor si alergaturi la cumparaturi- iata ca vorbesc si-n rime!-
o si la toata lumea si la bebici

Mergi la inceput

Gabi Ce frumos ar fi sa dea si la noi o ninsoare ca lumea sa ne jucam in zapada. Din pacate zapade a mai rama doar pe masinile din parcare, si aia inghetata. Lasa ca e bine ca v-ati jucat, raman amintiri frumoase.
Poate ca la anul va merga si Denisa la gradi si veti avea parte de serbari frumoase.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagab spune:

Nico, la fel si la noi cu zapada..din pacate,saniusul de a doua zi, promis aseara copilului-doar ca sa intre in casa- trebuie amanat..Imi era mila de dimineata de ea si de dezamagirea care sigur o voi vedea in ochisorii ei..
Adeptele gradinitei eram doar eu si ea, pe cand tati nu a fost de acord,ca deh, erau si ai lui la mijloc..Dar punand in balantza,avantaje/dezavantaje,gradinitza/socrii, am ajuns tot la mana lor. E un fel de a spune evident, dar ma incanta mai mult ideea unei colectivitati, neavand parte de copii de varsta ei..

Mergi la inceput

Gabi Si eu o am pe soacramea care poate sta cu Bia, dar la gradinita invata mai mult, In primul rand pe plan social, apoi cum sa se comporte cu cei de varsta ei si cu cei mari. Se simte bine pentru ca are companie de varsta ei. (Bianca este un copil foarte timid si daca la inceput nu scotea o vorba cand mergea la gradi, nici macar nu saluta educatoare si colegii, acum saluta, vorbeste cu colegii pe sala, mai face traznai si in clasa. )
Apoi e vorba si de ce invata si cum invata. (Eu degeaba vreau sa o invat poezii si cantece si mi se usuca gataul tot spunandu-le ca nu vrea si pace sa o invat eu. De la gradi a invatat 2-3 cantece, isi spune rugaciunea seara la culcare. Stie si povesti. )
Unde mai pui ca ii invata cu un program care ulterior le va fi de folos la scoala.
Deci eu zic ca oricat de mult timp ar avea socrii tai si oricat de binevoitori ar fii, la gradi tot ar trebui sa mearga. Chiar si la gradi cu program redus si tot ar fi ceva. Asta ca sa impaci si capra, si varza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fete dragi,

Ce dor mi-a fost de voi!!!
Am avut un examen saptamina trecuta pentru care atita am invatat de am crezut ca-mi explodeaza creierul, am avut si un business case de facut, care tocmai ce l-am trimis ieri si in sfirsit sunt libera. Ooff, Mona, te inteleg cu examenele, si eu de cind am venit in Canada tot dau examene, dar daca imi ajuta Dumnezeu sa-l trec pe asta ce l-am dat, mai am unul si gata, scap. Multa bafta si tie, sa te scapi cu bine de ele.

Am citit in fugutza ultimele pagini.

Irinusha, sper ca deja sunteti bine cu totii. Multa sanatate si distractie faina in weekend. Pupici la Amelie, e asa de dulce, si la Cris desteptutzul.

Anacami, ce face minunea mica? Poate ca le-ai mai povestit la fete, dar eu nu am apucat sa citesc. Cum se inteleg copilasii?

La noi nu a venit Mos Niculaie...se pare ca Mos Niculaie nu a ajuns si pe la canadieni. Si daca in ani trecutzi ne-am tinut de traditie, anul asta am fost asa stresata cu examenul si obosita, incit am uitat complet de Mosu'. Las' ca vine Mos Craciun cu multe multe daruri...

Si Bianca a inceput sa-l zica pe "r" de citeva luni, dar zice un r foarte pronuntat, altfel decit zicem noi. E asa de soada, ca inainte in loc de repede zicea iepede si acum de cind il zice pe r zice iepere. Altfel, vorbeste foarte clar. Doar ca ordinea cuvintelor o mai amesteca si zice "Unde mergi la" sau 'Ce ai venit cu?"

Sebi are deja 9 luni! Nici mie nu-mi vine a crede cum a zburat timpul. Azi a fost prima zi cind nu i-am mai dat sa suga si parca m-a prins melancolia. E tare inaltutz, dar slabutz...uf, ca asa mi-as fi dorit si eu un bebe durduliu, dar vad ca prototipul familiei e "subtirel, tras prin inel". De citeva zile a inceput sa faca pasi singur. Se uita la Bianca ca la soare, desi ea il calareste tot timpul, si o striga "Ba". De multa vreme mi-a facut impresia ca ii zice asa, dar zice ba si in alte imprejurari si nu eram sigura. Dar azi m-am convins cind a disparut Bianca in baie si Sebi a strigat "Baaa" si a taiat-o dupa ea.

Va pup ca tre' sa pun vasele la spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">-prima ninsoare-

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Mephala, sunt topita dupa puiutii tai, foarte dragalasi.

Mergi la inceput