Piticii nazdravani de MAI - IUNIE 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nicoleta, merci de primire, aseara nu am mai apucat sa scriu si eu impresii de pe aici! Pupici harnicutei,sa se faca repede bine!!!

Aseara m-am uitat la poze, LiliB - Sunt fantastici aia mici impreuna! Si Bianca are un par extraordinar, daca ar fi in fata mea nu m-as abtine sa nu imi bag degetele prin el, sunt curioasa cum e la atingere, aspru, moale, sârmos?
Mephala, tare frumosi baieti ai, nu vine si o surioara?

Of, s-a trezit micuta, incerc sa scriu umpic cu ea in brate :).

LAra e la gradinita,au un program foarte incarcat acum de sarbatori, educatoarele alea au foarte multa imaginatie... . In fiecare zi coc acolo prajiturele cu copiii, joi avem un fel de serbare (i se spune Petrecere de Craciun),zilnic le spun o poveste de Craciun, dimineata, in cerc, aprind lumanarele,etc. Ce ma streseaza in continuare e programul ala complicat si ca nu au ora fixa de masa (eu tt cu pasarelele mele cu mancarea si Lara tot asa de putin apetit are ca intotdeauna)
Apropo, bagati-ma in panica si spuneti-mi cat cantaresc ai vostri, Lara are 14,5 kile..
Tre sa trimit altfel imi apasa Louisa pe ce va si pierdca abia mai scriu de ea

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Niste poze rapide::

Fetele harnice:
http://img156.imageshack.us/img156/6263/pict0021az6.jpg

Louisa:

http://img62.imageshack.us/img62/824/pict0434vs1.jpg

Lara cu casuta de turta:

http://img223.imageshack.us/img223/9898/pict0651ec7.jpg

Laura cu

Mergi la inceput

O sa pun si de la gradinita canddorme micuta iarsi!
Mona,ai PM

_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lauraa Mey, lasa fata in pace ca are destule kg. Bia are 15 cu ambalaj. Frumoase s-au facut fetele, cea mica seamana foarte mult cu tine. sa cresteti mari

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Nico, cum mai e Bia? Multa sanatate si pupici sa-i treaca repede!

Poze din ultimul week-end de aici si aici . Are Boby aparat nou ( de fapt cadoul in comun de Craciun ... ca a tanjit la aparatul Madutzei ;)) si sta doar cu el in mana ... dar pur si simplu nu stiu ce poze sa urc, asa multe sunt ...

Pupici si o zi faina!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am uitat:
Mona, m-am gandit la tine si ti-am tinut pumnii ... sper sa fi ajutat! :) Drum bun si vacanta faina cu dulcelele tale! Astept poza ... stii tu care! :) Pupici!

Lilisor, mi-am comandat cerculetul de baie ... mi-l trimit direct la ai mei, asa ca de Craciun ne balacim in doi! :) De abia astept! Pupici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Sarbatori fericite!!!

Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Lauraa, stai linistita ca nici Bianca nu e mai breaza, variaza intre 13.5 - 14 kg. Stii ca nici ea nu a fost o mincacioasa si nici acum nu este. Sebi pare a fi un pic mai mincacios, dar tot asa slabutz e si el, chiar mi-a spus doctoritza ca probabil va fi un tip inalt si slab. Sanatosi sa fie, asta e cel mai important.

Nico, nu-mi vine sa cred cite face Bia. Ea chiar e ajutor de baza in casa. Bianca ma ajuta si ea sa pun vasele in masina, sau hainele la spalat, sau mai da cu mopul prin hol, dar ea e mai mult cu cintecele, poezii, si puzzle-uri. Si ii place f. mult sa faca pe "teacher-rul", chiar si la gradi ne-au spus educatoarele ca de multe ori stringe citiva copii in jurul ei si le spune ce si cum sa faca si culmea e ca o si asculta. Iar seara cind sta pe WC sa faca caca noi stam la usa si ne prapadim de ris. Imita educatoarele si zice: "Ok, friends let's make a circle, James (asta e un baietel cam raut) if you're not listening you'll have to leave the circle...si tot asa mai departe". Probabil ce a auzit in ziua aia la gradi.
Na, hai ca am vrut sa fie doar o relatare de fapte, sper sa nu fi iesit ca o lauda.

Mergi la inceput

Waw, Melie s-a facut domnisoara mare...pai ce, peste citeva zile face juma de anisor! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut...Parca ieri ardea Irinusha de nerabdare sa-si tina comoara in brate. Merge de-a busilea?

Mergi la inceput

v-ati prins nu, ca Sebi doarme...altfel nu as apuca eu sa-mi fac de cap pe aici...

Lauraa
, ce domnisoare frumoase ai si tu! In prima poza Lara sta pe ceva sau cum de ajunge asa sus la countertop? Iar micutza e adorabila cu ochi albastri.

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce le-ati luat la micuti de Mos Craciun? Eu miine ma duc sa caut, dar inca nu stiu ce...Ma duc sa pun de un cafei, hai, se inscrie cineva?

Mergi la inceput