Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

bine ai venit atb si o sarcina cat mai usoara iti doresc

de abia astept sa ma alatur din nou voua, pana atunci va citesc si va tin pumnii
sa aveti sarcini fara probleme si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by madina71

Fetelor, hai ca ma gandesc la toate aiurelile...
O fi mai bine sa nasti vara sau iarna?
Ca prima nastere am avut-o iarna, nu a fost rau, la maternitate a fost cald, uneori prea cald...
Dar vara, mai ales cu canicula din ultimii ani? Ce ne facem noi cu ditamai burtile pe caldurile alea?
Pe de alta parte este bine ca nu trebuie sa imbracam bebelusii cu multe hainute ( al meu urla cand il imbracam dupa baita ca nu mai nimeream deloc nici maneci, nici cracul de la pantalonasi.....era un chin!)...dar cand fac varsta pt diversificare e deja tarziu si nu mai sunt fructe multe...nici prea multe legume...
Avantaje si dezavantaje!
CE spuneti?

7 sapt. si Adrian (20.01.2007)

madina, eu am nascut vara ca februarie in Noua Zeelanda e echivalentul lui august in Europa. E foarte bine sa nasti vara, pentru bebe cel putin, dar nici eu nu m-am plins, am fost ok cu caldurile. Vara e mai usor cu imbracatul, nu circula virozele si racelile chiar asa....
Cel mai bine ar fi , dupa mine, inceput de vara, mai -iunie, dar, asta e, nu putem alege
Cit despre diversificare, abia incepi la 6 luni si e ok si cu legumele si fructele de sezon, pina se dezmeticeste si bebe si noi cu diversificarea vine si primavara

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Monik, n-am cuvinte, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Monik, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Iti tin pumnii sa fie bebe cat mai repede si sa fie totul bine.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Monik, primeste si de la mine toate imbratisarile si fii tare! Chiar poti ramane insarcinata f repede dupa chiuretaj. M-ai convins sa scriu la odisee, ca n-aveam de gand pana nu-l vad pe bb la eco cu inimoara in functiune

Eu am pierdut o sarcina pe 10 octombrie (s-a eliminat de la sine), dar totusi doctorul m-a trimis si la chiuretaj pt eventuale resturi. 3 saptamani n-am avut raporturi sexuale, dupa care le-am reluat, dar fara un scop anume, pt ca nu credeam ca voi avea ovulatie asa repede. Dar am avut si am ramas insarcinata iara, menstra nu a mai venit si iata-ma iara insarcinata in 5 sapt si 5 zile. Doctorul n-a fost deloc surprins, deci cred ca dupa o sarcina organismul este mai pregatit pentru o alta si de-asta se si prinde f repede. Asa ca fii optimista!

Fetele, va pup pe toate! Dupa ce-mi vad bb-ul la eco si mi se poate stabili o varsta a sarcinii, vin si eu la voi!

Catalina

Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna burtici!

n-am mai intrat de o gramada de timp, sper ca ma scuzati si nu m-ati uitat.

vesti despre noi: dariuta este o scumpa. face lucruri noi in fiecare zi. de exemplu de cateva zile isi puapa toate papusile. le ia si cu gurita deschisa le pupa. cateodata se si loveste ca le duce repede la gura sa le pupe.

bb mic sper ca este bine. Sper pt ca si eu am infectie urinara (Camy, nu esti singura) si iau antibiotice (augmentin ) pt 7 zile. cu greu m-au convins sa iau, ca stiu ca nu face bine in primul trim de sarcina, mai ales, dar asta este, intre 2 rele, am ales-o pe cea mai putin daunatoare. m-am program la eco 4D pe 21 dec si sper ca fie totul bine.

in plus experimentez greturile normale (noroc ca de data asta nu mai vomit ca prima oara - atunci vomam si de 10 ori pe zi). Din pacate, daca la prima sarcina din cauza gretuirilor am slabit in primele 3 luni 3 kg, acum m-am ingrasat deja 3 kg!!!!! Si ganditi-va ca la prima sarcina am pus in total 23 kg!!!!!

va pup ca ma asteapta o gramada de treaba!

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
Monik..imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat...Dar sunt sigura ca vei reusi sa ai repede un alt bb.
Si eu sunt un pic nelinistita,pentru ca azi nu mai am nici un simptom...nu ma mai doare nimic,pana acum ma durea putin burtica,sanii si ei destul de putin si avem o usoara senzatie de greata. Azi insa nu mai simt nimic.Nu ar trebui sa ma gandesc la ceva rau,dar nu ma pot abtine. Am un coleg de birou a carui sotie a patit acelasi lucru...sarcina oprtita din evolutie...si cred ca m-a afectat. Si acum cand citesc aici pe forum toate lucrurile astea....ma apuca groaza.
VA pup fetelor si va doresc la toate sarcina usoara si sa ne ajute DD sa ajungem cu bine la termen.

Bonitamica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Monik76 Fii tare, gandeste pozitiv si te asteptam cat de curand cu vesti bune!
Atb bine ai venit pe listutza de iulie august 2008. Sarcina usoara, bebe sanatos si papacios!
Catalina te asteptam cat de curand cu date pesntru listutza. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Madina eu am nascut vara si cu toate ca dde obicei aici caldurile nu sunt f mari vara respectiva a fost f cald dar a fost ok. Sincer faptul ca nu trebuia sa am pantaloni bluza geaca pe mine si etc era mai usor faceam dush de mai multe ori ziua daca nu era f puternic soarele mai ieseam la o plimbare prin parc asa spre seara si era tae placut. Eu sincer de aia am si zic ca si bebe 2 sa se nasca tot vara e mai usor zic eu esti mai lejer imbracata in maternitate si cand am iesit mi-am purtat slapii ca erau mult mai comozi decat sa treabuiasac sa port ghete de iarna sau ceva. Legat de diversificare nu iti fa prea mult probleme oricum inceputul e cam slow si cum a zis Marimar pana se dezmeticeste si bebe si tu ce si cum cu diversificarea se face primavara si iar sunt toate in sezon. Oricum si daca e sezonul rece cand ne apucam de diversificare sunt legumele congelate care sunt f bune si la cat piure de legume gusta bebe primele luni de diversificare nu trebuie tare mult. Plus ii mai dai cereale banana chestii care le gasesti oricum. Si a fost bine ca atunci cand a venit primavara si erau toate frcutele si legumele proaspete aparute avea si dintisori si ii puteam da sa si muste usurel din ele. Oricum daca ai bebe mofturos ca a mea e clar nu ai de ce te agita a mea abia acuma dupa 1 an a inceput efectiv sa pape cum trebuie. Pana la 1 an s-a linciorit si s-a umflat cu laptic.
Mona multi pupici de la noi, chiar ce program aiurea, noroc ca o sa aiba si tati concediu si poate iti va fi mai usurel oleaca. Oricum tot greu e cu alergatura asta intre ore. Ai grija de tine si de bebe mic.
Caprioara sper ca nu te-ai suparat pe mine cu link-urile si de aia nu ai mai scris.
Roxana01 si tu ca si mine 23 de kg? Si eu exact la fel si sarcina trecuta primele 3 luni am slabit 5 kg acuma vad ca ma apropii incet incet de 3 luni si am slabit numai 1,8kg. Am 61,2 kg acuma. Sper sa nu ma fac iar cat o catedrala. Si sper sa am timp sa slabesc adik tre sa fac ceva efort sa incap in rochia de mireasa.
Bobitamica please nu te mai gandi la ce e mai rau inceraca sa gandesti pozitiv sa te axezi pe diverse activitati sau stiu eu hobby-uri ce iti fac placere si iti mai ia gandul de la chestiile neplacute. Cu cat te stresezi mai tare cu atata e mai rau. Please think pink!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Mada..iti multumesc mult pentru incurajari! esti o draguta!
Nu pot sa ma gandesc decat ca va fi exact asa cum doreste Dumnezeu,dar eu sper sa ma ajute sa am un bebelus sanatos!Nu stiu,dar poate si starile astea rele nu sunt numai fizice poate sunt si psihice la unele dintre noi...si poate sunt tot semne de sarcina...
Pna acum era asa dornica sa spun tuturor ca voi avea un bb,acum parca sunt din ce in ce mai rezervata...ma enerveaza starea asta...imi vine sa plang...

bobitamica 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dragi gravidute!

Am ezitat sa scriu la acest forum cu toate ca va urmaresc de ceva vreme. Dar acum am o certitudine si pot sa spun ca ma inscriu si eu la mamici de iulie-august 2008. Am fost la control si intr-adevar sunt insarcinata cam in 5 saptamani, nu a reusit dr sa isi de a seama foarte bine.

Datele mele sunt:
18.10.1978
um 16.10.2007
dpn .... inca nu stiu exact voi afla dupa controlul din ianuarie

Ve citesc cu invidie pe cele care spuneti ca nu aveti greturi sau ca ati scapat de ele. La mine de aceasta data au inceput mai devreme decat la prima sarcina si, sper eu, sa se termine mai repede In afara de asta si usoara somnolenta nu am alte simptome. Sanii sunt mai plini dar nu ma dor deloc, spre deosebire de prima sarcina, si m-au durut mai putin ligamentele uterului (poate sunt deja intinse?)

Irda, Diana-Mirela va pup si ma bucur sa fim din nou colege la mamici de iulie-august.

Sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi!

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput