Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, mie a inceput sa-mi bolboroseasca in burtica....e normal ???

va rog repede un raspuns, pls.

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

La aceasta varsta a sarcinii si fiind la prima sarcina cred ca este vorba de balonare si gaze. Si eu ma lupt cu ele

Cami si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

truli, tu mai ai o fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.... deci tu ai experienta....deci e normal sa-mi bolboroseasca in burtica la varsta asta ???

maryb 5+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Maryb, si mie imi "bolboroseste" burtica uneori , dar cred ca este din cauza "traficului" intestinal si nu-mi fac griji, ai grija la alimentatie, nu stiu sigur daca se poate face ceva...

Karina22
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,
nu am mai intrat sa va scriu de o saptamana si ceva pentru ca nu am alte noutati...........in afara de faptul ca nu mai am greturi....doar ocazional....si burtica mi-a mai trecut!Sa stiti insa ca va citesc,nu-mi scapa nimic!
MONIK76 imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...
Baby.....bine ai venit!

rontzy10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Caprioara sper ca nu te-ai suparat pe mine cu link-urile si de aia nu ai mai scris.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Nu Mada, pentru atata lucru sa ma supar? Faci si tu cand si ce poti, cand ai timp. Si pentru asta iti multumim .
Eu am avut marti un examen (si mai am si luni unul), de aceea am lipsit. Nu am fost la birou si acasa nu am net. Azi a trebuit sa vin la munca si nu am rezistat sa nu intru si pe aici, dar din pacate nu am timp sa citesc tot din urma. Sa vad daca pot recupera de marti incolo...

Va urez sanatate la toate burticile!

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic,

am trecut si eusa va salut.

Bun venit noilor mamicute, Atb si truli-luli.

truli hihi, vad ca fetita ta este nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu numai ca la un an diferenta Sa stii ca si la mine greturile au inceput cam doua saptamani mai devreme de data asta. Eu azi am facut 9 saptamani dar tot imi este greata de cateva ori pe zi.

Fetelor la toate greturile mele am inceput sa mai am si preferinte la ceva mancaruri, am poftit la ciulama de pui cu mamaliguta. Sa vedem ca am mancat, ma tine sau mi se face rau mai tarziu de la atata ciulama

Va uram un weekend cat mai placut

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Stie cineva mai multe despre aceasta propunere legislativa legata de indemnizatia mamelor?

http://www.tvr.ro/articol.php?id=24494

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Si eu am pofte...intr-o seara am poftit la orez cu lapte, dar nu mi-a iesit prea bun ca nu am avut rabdare sa il las sa fiarba ca lumea....
Seara ma simt si eu balonata...si mai am si eu bolboroseli in burtica, tot seara...

8 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Caprioara am citit si eu si am ascultat filmuletul, ar fi chiar super faza cu 85 la suta din salariu, sa vedem daca vor reusi sa si voteze aceasta propunere incepand cu 2008!
oricum cei 6 mil + 2 de copil e super putin, pe bune, am sa ma mai interesez si eu si am sa va anunt daca aflu ceva!

va pupa Lori 11+
week-end placut!

Mergi la inceput