Mamici de iulie-august 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
MissJJ spune:
Uff Camy si racita si cu infectie urinara. Ce sa ii facem perioada asta rece ne doboara pe toate vad ca pe rand racim. Multa sanatate!
Eu azi mi-a fost mai putin rau dar o foame de genul cum zicea Nati ca mor daca nu mananc ceva. Ma chinui sa nu rontai toata ziua dar sa pap echilibrat da ma roade stomacul de ma omoara.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
map spune:
Seara buna,
am venit si noi sa uram multi ani tuturor celor ce poarta nume de Nicolae sau derivate.
La mine avenit azi o prietena si am facut prajiturele toata ziua.
Monik76 imi pare tare rau ca s-a intamplat asa. Dar nu dipera, si la mine prima sarcina a patit la fel. Din fericire s-a eliminat singura la mine. Si eu primul copil l-am facut la 31 de ani asa ca varsta nu-i mare problema. Mie cand am pierdut prima sarcina mi s-a spus ca se intampla frecvent ca prima sarcina sa fie pierduta, desi la mine o cauza putea fi si fibromul. Fruntea sus si te asteptam cu vesti bune curand.
Monica
si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
mcoca spune:
Monik76 , imi pare asa de rau de ce ti s-a intamplat. Nu mai culpabiliza, nu e din cauza varstei, se mai intampla. Suntem mai multe aici la odisee care am trecut prin asta din pacate. Fruntea sus si ai grija de tine. Bebele o sa vina luna viitoare.
DAr cum de ai fost la medic, ai avut ceva simptome? Ce s-a intamplat de fapt?
Te pup
_
Vicky
11+
marimar spune:
Alexa si baby bine ati venit si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi !
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
monik76 spune:
buna fetele, am mai scris un mesaj dar s-a pierdut din pacate
madina 71 si mada_mxm va multumesc mult de incurajari
tuchi123 iti doresc sa fie totul bine la tine
eu nu am vrut chiuretaj, insa m-am simtit rau in ultimele zile, aveam dureri de cap ingrozitoare, diaree, gaze la stomac, ameteli de abia stateam in picioare, nici o sangerare insa sau dureri de ovare ...am asteptat insa pana marti, cand oricum aveam consultatia la medic...iar dlui ne-a zis ca trebuie sa fac de urgenta chiuretaj...
as fi vrut sa se elimine natural, sa nu trec prin ce-am trecut, dar n-a fost sa fie...![]()
map multumesc de gandurile bune, vad ca si tu scrii tot din De
mcoca n-am crezut dupa simptome ca e un avort spontan...la medic am ajuns ca atunci aveam programarea...
madina71 spune:
Fetelor, hai ca ma gandesc la toate aiurelile...
O fi mai bine sa nasti vara sau iarna?
Ca prima nastere am avut-o iarna, nu a fost rau, la maternitate a fost cald, uneori prea cald...
Dar vara, mai ales cu canicula din ultimii ani? Ce ne facem noi cu ditamai burtile pe caldurile alea?
Pe de alta parte este bine ca nu trebuie sa imbracam bebelusii cu multe hainute ( al meu urla cand il imbracam dupa baita ca nu mai nimeream deloc nici maneci, nici cracul de la pantalonasi.....era un chin!)...dar cand fac varsta pt diversificare e deja tarziu si nu mai sunt fructe multe...nici prea multe legume...
Avantaje si dezavantaje!
CE spuneti?
7 sapt. si
Adrian (20.01.2007)
monalac spune:
azi am avut iar ore pana la 20 30,dar am avut doar 2 ore..mai mare a fost stresul,ca am avut o ora,apoi 2 ore pauza si apoi iar o ora..maine,in schimb,am zi plina,intru la 7 30,am ore pana la 13,apoi mai am 2 ore de la 17 la 19.ciudat e ca ma simt bine,parca prea bine si am cam intrat in panica...abia astept eco de miercuri...sunt fericita,in schimb,ca de maine intra sotul in concediu o saptamana...
12+
Mami de
Cris
Poze Cris
Karina22 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae si Nicoleta, si Sarbatori fericite ca deja intram in sezonul sarbatorilor de iarna
Monik, imi pare rau prin ce treci sa te ajute Dumnezeu sa depasesti acest moment
baby, din suflet te felicit pentru sarcina sa ai bb sanatos si frumos nascut la termen.
Va pup pe toate
Karina22
5+
atb spune:
Buna fetelor!!! 

Hop si eu printre voi, dupa o luna si jumatate de pauza. Am mai postat la voi chiar in primul capitol cand abia erau inscrise 6 mamici pe listuta, urandu-le mamicilor sarcini usoare si exprimandu-mi speranta de a ma inscrie cat mai curand si eu printre voi. Mi-au venit rushii intre timp, am fost cam demoralizata, si am intrat mai rar pe forum, mai ales la subiectul vostru, fiindca eram prea trista sa vad cum sarcinile voastre evolueaza pe zi ce trece iar la mine... nimic... 
Dar uite ca pe cand nu mai aveam sperante sa ma inscriu la mamicile de iulie-august, s-a infaptuit si minunea!!! Zic minunea pt. ca din august de cand ne-am apucat de treaba am muncit serios
, insa in noiembrie am zis s-o lasam mai moale, mai ales ca incepuse si postul, si eram satula de atatea TB si teste de ovulatie. Si uite ca tocmai cand ne asteptam mai putin... au aparut si cele doua II liniute rosii, pe testul meu, adica marti, iar ieri, miercuri, eram deja la ecograf si deja mi-am vazut samburelul!!! Iar azi noapte a venit Mos Nicolae si la al meu!
(m-am abtinut 2 zile sa nu-i zic nimic)
Deci, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta voastra, promit sa recuperez toate capitolele ce le-am sarit (desi nu sunt prea multe necitite), si chiar daca cu sarcina nu am cum sa va ajung din urma, atunci macar cu discutiile, la cele la care pot si eu participa. In rest, am sa va bazai cu intrebari, pt. ca voi sunteti deja experte, multe din voi deja cu cate un copilas acasa.
Deci, mada_mxm, te rog sa ma treci si pe mine acolo, D.N. 30.01.1978, U.M. 02.11.2007 D.P.N 09.08.2008. Sa fie intr-un ceas bun!!! Va urez in continuare sarcini usoare, iar celor cateva fete care au iesit din listuta le doresc o refacere atat fizica cat si psihica cat mai rapida si sa vina cu vesti bune cat mai curand posibil!!! Va pup !!!
Adriana
5+
monik76 spune:
ma simt mult mai bine acum ca v-am citit mesajele
nu mai sunt singura, sunteti grozave toate 
madina71 cred ca e mai bine sa nasti iarna, sunt mai putini virusi...si se pare ca cei nascuti iarna sunt mai longevivi