Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik76 spune:

buna fetele,
intai La Multi Ani la toate Nicoletele

n-am mai scris pe forum de vreo saptamana, pe atunci ma simteam inca bine si bebe era ok
marti am fost la medic, in sapt a 10-a, si ne-a zis ca embrionul nu mai prezinta semne de viata...ne.a cazut cerul in cap, mai ales ca in sapt 8-a i-am vazut inimioara cum batea
analizele au fost toate perfecte pana acum, poate prea bune...iar sarcina fara probleme deosebite, sangerari etc.

ieri am fost la spital si am facut avort, mai sunt si acum ametita dupa anestezia totala
cauza se presupune defecte cromozomiale, ma gandesc ca la aproape 32 de ani ai mei e un risc mai ridicat
medicul m-a consolat ca o sa raman repede insarcinata data viitoare, ce sa zica si el..

asa ca suntem optimisti ca va fi mai bine data viitoare
maryb..felicitari pentru sarcina, iti urez sa fie totul bine
marci..te admir pentru sarcina la 38 de ani, iti tin pumnii si multa sanatate, de data asta va fi bine
imi da sperante ca mai pot avea copii multa vreme de acum incolo

numai bine la toate fetele, v-am citit toate mesajele chiar daca scriu rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

De data asta o sa dfie totul bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

in sfarshit vin mai multe fete de la aspirante...norocoaselor faceti bb-ei leuti
roxana se pare ca e foarte probabil sa nashti pe bb de ziua ta

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Roxana: ce bine-mi pare sa te vad aici, stiu prin cate ai trecut de cand eram impreuna la aspirante/endometru. Felicitari si iti doresc din tot sufletul sa decurga totul cum nu se poate mai bine!!!

Alexa: eu n-am avut nici un fel de scurgeri la inceput si nici dureri nu prea am avut dar nu prea poti compara 2 sarcini si mai ales 2 organisme...fiecare are propriul mod de a "functiona". Eu am avut din sapt 5 si inca mai am niste firicele maronii care nu stiu de la ce sunt si nici dr de la eco nu era prea sigura pt ca nu se vedea nici un fel de sangerare. Pot fi de la congestionarea organelor genitale sau de la implantare. Dar tu stai linistita si ai grija de tine si de bebe.

bubuleana
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. La multi ani tuturor Nicoletelor si celorlate nume legate de Sf. Nicolae. Abia acum am intrat si eu pe forum. Azi nu am fost la serviciu si nu merg nici maine, mi-am luat concediu medical din cauza durerii de gat care acum s-a mai linistit dar a inceput puternic raceala - stranuturi, nas infundat, tuse si tot tacamul. Am fost la farmacie si am luat Oscilococcinum findca am inteles ca e singurul medicament care se poate lua fara grija. Vreau sa va intreb daca paracetamolul e periculos, ca am luat o pastila dupa amiaza impotriva febrei 37.1. In rest m-am acrit de atata lamaie cu miere si propolis cu vitamina c.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

monik76, imi pare tare rau ca ti s-a intamplat asta... Nu dispera si o sa vezi ca o sa mai vina un bebe sanatos care sa stea in burtica ta atat cat trebuie si sa vina pe lume ca sa va intregeasca familia...

7 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

MONIK76, imi pare nespus de rau, mai ales ca si eu am avut un verdict sumbru, dar atept, nu ma reped la chiuretaj, poate este asa cum zice dr. meu si nu altfel; dar lasa ca si eu am 34 de ani si ar fi tot primul copil si sper sa fie si la fel si tie, sa ai cat mai curand parte de o alta sarcina sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monik76 imi pare f rau sa aud asa vesti. Iti doresc sa iti revii cat mai repede si te asteptam cu vesti bune cat de curand. Te-am trecut pe listutza la prietene dragi.
Baby_r7 bine ai venit. Tinem pumnii sa fie bine sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si papacios! Esti pe listutza.
Alexa scurgerile sunt normale, adik eu asa am avut la ambele sarcini niste scurgeri albe putin mai abundente.
Annababy paracetamolul este safe fara pb daca il iei cam la 6-8 ore depinde cat e de puternica febra. Daca e ok iei la 8 ore nu are rost mai des dar daca e cum am avut eu data trecuta febra destul de puternica si trebuie poti lua la 6 ore. E mai grav sa stai cu febra decat sa iei paracetamol. Insanatosire grabnica!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...va multumesc mult fetelor pentru informatii si sprijin...

Baby felicitari inca o data...sunt tareee fericita,sincer

Anaxena te pupik

+4
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....buna dragalaselelor..
..acum vin de la medic...am infectie urinara...CLAR!!!...si am primit si antibiotic pt 5 zile...apoi repet urocultura...si sa ne ajute DD sa fie bine...
Si eu sunt in concediu medical...pt ca nu ma simt deloc bine...m-a omorat si raceala asta....:(((

...va pup...merg sa ma intind putin....

pustai

Mergi la inceput