Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...ma ajutati si pe mine cu un raspuns,va rog?

+4
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata,
La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor!
Vad ca la toae a venit mosul, maai bogat mai sarc; la mine a venit cu multe,multe dulciuri, ca stie ca-mi plac teribil (am sa ma fa cat casa), stau toata ziua si bag in mine dulciuri.
Vad ca mai toate sunte ti bine si ma bucur f. mult; in ceea ce priveste scurgerea de care vorbeste ALEXA, nu m avut si nu am inca nici o scurgere, poate alte fete te pot lamuri, imi pare rau..
Va pup si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Alexa, eu am avut ceva scurgeri la inceputul sarcinii. Si dureri de spate am avut si mai am, dar asta fiindca am ramas cu pb de spate in urma primei sarcini. Burtica te poate durea lejer, dar daca te doare tare, tare, ca la ciclu, sa mergi la medic si sa faci o eco sa verifici daca nu e sarcina extrauterina. Medicul iti va spune din ce saptamana se poate situa sarcina. Oricum, in curand poti face un test de sange pt a vedea daca esti gravida sau nu.

Sanatate iti urez!!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

..multumesc mult Sybille ....
..nu ma doare ffff rau...dar ma inteapa usor..
..si e un usor disconfort fata de luna trecuta...
.....

+4

LAURA

Mergi la inceput

..multumesc mult Sybille ....
..nu ma doare ffff rau...dar ma inteapa usor..
..si e un usor disconfort fata de luna trecuta...
.....

+4

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Alexa.1983, eu nu am avut scurgeri, era chiar suspect de uscat, in schimb ma durea burta jos, era mai mult ca o presiune decat ca o durere, plus ovarele care ma intepau, de parca mi le-ar fi rasucit cineva cu vreun bat. Sanii si ei erau umflati ca si in fiecare luna inainte de ciclu, mai tarziu prin saptamana a 6 a au inceput sa se intareasca si sa ma doara sfarcurile.
Nu e absolut necesar ca scurgerile sa fie prezente ca semn de sarcina, eu sunt in 11 saptamani insarcinata si abia de vreo 3 zile am inceput sa am ceva scurgeri, dar sunt foarte putin, si doar daca fac vreun efort mai mare, curatenie, ridic ceva sa am scurgeri mai abundente.
Sper sa fie cum iti doresti rezultatul.
Sanatate maxima!

Fetele cu amigdalitele si gatul rosu, eu deja ma refac repede, am baut ceai de macese cu felii de lamaie, plus miere de albina cat cuprinde.
Deja incepe sa-mi treaca, azi mi-am luat niste dropsuri sa sug sa ajut gatul sa se refaca mai repede, ca daca incep sa tusesc e jale, imi nenorocesc gatul si mai tare decat este.
Am incercat gargara cu sare, e jale, nu am reusit, imi venea sa vomit, asa ca tot cu ceaiuri si alte produse naturiste.
Sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

alexa e cuscra mea de la aspirante...ea il va nashte pe sotul printesei mele...si sper ca cat mai curand!!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

cu un bagaj enorm de emotii........vin si eu la voi..............
azi am avut 2 teste pozitive de sarcina...................si cum nu am avut rabdare......am si dat fuguta la dr.
mi-am vazut minunea mea mica......un punctulet mic si negru in saculetul lui micut...........
dar sunt fericita si abia astept sa creasca mare.........
mi-a dat tratament de sustinere si sper ca va fi totul ok..............
va pe toate si marti cand merg la dr. meu sper sa vin cu mai multe detalii.........
UM 6 noiembrie, DPN aproximativ 12 august 2008 si data mea de nastere... etse 04.08.1979.........
+4 si 2 zile

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxana mare bucurie mi-ai facut pe ziua de azi,te felicit si aici si stii ca sunt alaturi de tine daca ai nevoie de ceva.
Te pup si te rog sa ii dai un pupic lu' Bogdan din partea noastra ca a facut treaba buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

ancuta tu stii prin ce am trecut eu si stai linistita..........
ca sigur apelez la tine pentru orice problema...........
ma cunosti ci stii ca sunt cam panicoasa de lef, mai ales ca stii prin ce am trecut ............
pentru felicitari si sper sa fie un bebe dus la termen...............ma rog pentru asta!!!!!!!!!!

+4 si 2 zile

ROXANA

Mergi la inceput