Mamici de iulie-august 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Tuchi, sanii sunt un pic mariti si simt o oarecare jena, dar nu pot sa spun ca ma dor.
Eu am mai avut o sarcina, dar am pierdut-o din cauza unui fibrom si simptomele de atunci difera considerabil fata de acum.
La prima sarcina sanii erau mult mai congestionati si ma dureau si la un mers alerg, greturi nu am avut nici atunci, dar aveam o pofta de mancare nebuna. Acum mananc normal, nimic diferit fata de inainte de a ramane gravida.
La prima sarcina aveam o stare de somnolenta f mare, adormeam pur si simplu instantaneu. Sotul se supara pe mine, pt ca pana sa termine el fraza eu adormeam bustean. Imi spunea:"mai, nu se poate, sa adormi instantaneu, n-am mai vazut asa ceva".
Ceea ce nu am avut atunci si am acum e burtica. tot timpul e mare (nu f mare), dar la o sarcina asa de mica mi se pare aiurea. Nici daca imi trag abdomenul nu e plat. La prima sarcina am avut abdomenul plat pana la 3 luni.
Azi ajung la dr. si sper sa fie totul in regula. tot azi mi-l pune pe asta mic pe un stik, sa-l avem in dinamica.
V-am mai zis ca, avand in vedere antecedentele, ma considera o sarcina cu risc. Pana acum m-a chemat saptamanal la control, asta e deja a treia oara.
Dr. anca, sa stii ca eu i-am zis sefului ca sunt gravida, n-am avut de ales. Programul meu este de la 8 la 16.30 si analizele se fac numai dimineata. Tb sa-i spun de ce intarzii cate 2-3 ore pe zi.Am noroc ca am un sef f intelegator.
Intr-o sapt am intarziat zilnic pt analize ca sa constat ca mi le-au gresit. In sapt urmatoare am luat-o de la capat.
Acum mai am de facut Papa Nicolau si secretia vaginala, sa merg la vechiul dr de famile sa-i duc instiintarea ca am schimbat-o si sa-mi iau fisa, sa merg cu fisa la noul dr de familie, asa ca... inca o sapt de bagat goluri la serviciu.
Va pup si sa va creasca bb-ii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...buna fetelor....

...eu azi am ramas acasa...si probabil ca si maine...ma simt foarte rau de la raceala...nu-mi plce deloc...peste vreo ora trebuie sa ajung sa-mi iau analizele...sa vad cum a iesit urocultura (sper sa fie bine)...si aoi sa ajung si la medicul de familie....s-mi dea concediu medical

...decat sa ajung la servici sa dorm pe birou...mai bine dorm in patul meu de acasa..

...a venit mosul la voi???...la mine a venit...si a venit si la bebelus...cu o bere...asa i-a adus sotul meu..:))
..am fost mereu convinsa ca sotul meu nu va avea preferinte...dar se pare ca isi doreste un baietel...

AnnaBaby...vd ca ce patesti tu..patesc si eu..:))...sa te faci bine..

sa aveti grija de voi si de bebelusii vostrii...

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna gravidute dragi!!!

In continuare eu sunt cu greturile mele...ce mai, sunt o gretoasa! Si somnul cat casa! fara pofte dar totusi ma chinui sa mananc cat de des pot altfel mi se face fff rau. Cred cam pus deja 1 kg, desi mi-am propus sa nu iau mai mult de 10 kg in sarcina. Dar stiti cum e...nu intotdeauna aspiratiile se potrivesc cu realitatile
Am mari emotii pt ca eu nu am fost decat o singura data la ecograf si inca n-am ajuns la dr la consultatie sau sa-mi dea analizele. Luni merg la consultatie si eco. Pt mine este o perioada critica pt ca sarcina trecuta s-a oprit in evolutie exact in perioada asta 8-9 sapt asa ca parka merg pe carbuni incinsi

Imi pare rau pentru fetele racite, sper sa va treaca repede-repejor

Bun venit fetelor noi!!!

tuchi: imi pare bine ca a greist dr si ca de fapt bebe e bine mersi la locul lui si creste mare si sanatos

bubuleana
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetelor!
A venit mosul?
La mine nu a venit inca, sotul este plecat, insa cel mic a primit o masinuta...
Eu fac mancare pt noi si pt baietel, ce sa fac, o fi sarbatoare dar bate vantul prin frigider!!!!
Vad ca incep sa ma ingras de la zi la zi si asta nu prea imi convine (cantarul arata azi-dim 61 kg si am plecat de la 59,5kg), ca nu mai vreau sa iau 20 kg ca la sarcina trecuta....mi-am facut eu un calcul si ma gandeam ca ar fi tare bine sa iau doar vreo 12-13 kg...
Imi pare rau de fetele care au greturi, cred ca e groaznic!!!
Cele racite sper sa se insanatoseasca repede....In sarcina trecuta si eu am fost racita de 2 ori si m-am tratat bineinteles cu ceai cu lamaie si miere...si mi-a trecut...
Abia astept sa se faca luni sa merg la dr sa vad cum este bebe mic, ce este cu chistul ala ca ma obsedeaza....maine trebuie sa ma epilez, pedichiura, manichiura....ca sambata si duminica am altele de facut...
Trebuie sa imi calc si fusta "de control"...cand ma duc la control ma imbrac intotdeauna cu fusta ca sa imi fie mai usor...in rest prefer pantalonii....

Pupici!

7 sapt. si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Ce faceti? Noi abia ne-am trezit si ne-a luat vreo ora pana ne-am organizat cu, catel si purcel sa coboram jos. Eu azi vad ca ma simt mai bine cu greata am avut o tentativa cand ma spalam pe dinti dar am reusit sa o controlez si acuma pap niste lapte cu cereale. Poate mai stii de azi mai scad si la mine in intensitate greturile, ce bine ar fi.
Irinuca ai grija cu sarea ca nu e tare sanatos sa papi multa, mai ales ca acusi o sa retii apa si o sa te simti ca un balon si daca mai papi si multa sare nu o sa fie bine. Incearca cat poti sa mai reduci din ea. Si bea multa apa.
Legat de pofte is aiurea la mine nu am tendinta sa merg spre o anumita grupa dulce, sarat, acru etc, depinde cum ma simt in ziua aia si ce mi se mai nazareste in cerebel ca vreau sa pap. De ex acuma ca stiu ca merg in ro am dat comanda de niste papica de care nu am papat de mult si de care mama face tare buna si acuma nu mai am rabdare sa merg sa pap. Cea mai mare boala a mea e zacusca.
Evelien bine ai venit. Sarcina usoara si bebe sanatos si papcios! Sa ne dai datele tale sa te putem trece pe listutza: data nasterii, data ultimului ciclu si data probabila a nasterii.
Mona imi pare rau sa aud ca ai asa un program nebun. Sper sa te odihnesti cat mia mult posibil si sa nu mai ai pb. Ce frumos ca il simti deja pe bebe. La mine nu se simte nimic inca, mai astept. Nici eu nu am primit nimic de mos si nici Flo ca nici timp nu am avut de cadouri ne grabim sa pregatim tot ce trebuie pt plecat pachete etc. Fata de mos a primit un topogan, l-am luat weekendul trecut ca ne-a innebunit cu uii pe canapea si topoganele din parc.
Marimar ma bucur ca ai vazut inimioara mica. Vai nici eu nu mai am rabdare pana sapt urm cand mergem la scan. Data trecuta greturile au trecut abia pe la vreo 16 sapt la mine acuma sper sa nu dureze asa mult ca au inceput mai devreme.
Lcazangiu fain ca ai primit pantalonasi de gravida. Si fain ca nu ai simptome asa urate ca unele dintre noi.
Marci spor la alergaturi pe la medici si analize stiu cat e de aiurea sa tot mergi ba colo ba colo. Nebuneala multa. Si eu sarcina trecuta adormeam instantaneu, dormeam din picioare efectiv. Acuma vad ca nu a fost asa de rau.
Camy multa sanatate si insanatosire grabnica. Mai bine stai acasa intinsa cu ceiutzul si lamaia langa tine si te tratezi si te odihnesti.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bubuleana tinem pumnii sa fie bine si sa treci de perioada asta. Si speramsa te lase si greturile cat de curand.
Madina, Bubuleana tinem pumnii sa fie bine luni la control.
Eu cu fustele nu ma impac de nici o culoare toata viata am stresat-o pe mama care mereu zicea ca eu nu is fata ca nu ma omor cu rochii si fuste. Si de cand cu vergeturile de sarcina trecuta nici nu mai am cum sa port asa ca tot la dragostea mea mare pantalonii raman. Mi-am cumparat fuste mi-am facut curaj si mi-am luat dar cine sa le poarte. Acolo stau in dulap.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua astazi!
Mie mosul mi-a adus o crema antivergeturi cu ulei de masline.
Multumesc fetelor care m-au felicitat sper sa fie bine la eco maine. Azi am emotii ca ii spun sefului si ce o fi o fi. Eu traiesc cu impresia ca mi-e rau de la hormonii astia pentru mentinerea sarcinii ca inainte de ele nu imi era deloc greata. Azi oricum m-am trezit mai bine ca mi-a facut sotul cafea si m-am scos.
Mai nou am aflat ca atunci cand mi-e greata e posibil sa-mi fie chiar de foame, nu stiam aseara ce mai am si cand am vazut ciorbita de pui am tabarat pe ea de mi-am fript toata limba si am inteles.
Burtica mi se pare mai marisoara dar la kilograme sunt la fel. Ma chinui sa mananc sanatos desi as manca sarat si cat mai mult.
E super sa nu iti fie greata anaxena si fetele care trec fara prin perioada asta merita felicitate.
Am sa-mi fac si eu "plinul" cu chilotei de baba ca s-a lasat frigul si e mai bine asa.
Pupici gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

....Buna gravidutzelor....
...am si eu o nelamurire...va rog sa ma ajutati cu un sfat..
...Mi-a intarziat Cm-ul deja vreo 2 zile...care eu sunt ceas
deobicei...dar din Z21 ma doare burtica cam tare si spatele...
...sanii dor si sunt umflati...dar....testul de acum 2 zile a fost negativ...

Intrebarea mea este...voua cand ati ramas gravide vi s-a intamplat sa aveti scurgeri albe (mucoase ,scuze) dureri de spate si de burtica???

Multumesc si va

+4
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor , mai mai dar multe ati mai scris pacat ca trebuie sa lucrez in fiecare zi si nu am inca timp sa raspund personal , in afara de seara sau in weekend .
O sa revin diseara .

Alina 11+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau gravidutze dragi.
mie imi este rau tot timpul, dar pieptul nu ma mai doare,sper sa nu fie semn rau. La sarcina trecuta (cand s-a oprit din evolutie) nu m-a mai durut pieptul, dar nici rau nu-mi mai era. Abea astept sa merg Marti la medic, sper sa-mi spuna ca totul este in regula ca deja sunt ingrijorata.
pe toate

7+
http://s234.photobucket.com/albums/ee291/violeta_m_tm/
vio

Mergi la inceput