LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

hello

mama, tot citesc pe aici si ma bucur pentru fiecare spiridus... si pentru parintii lor, ca sa fim sinceri, ne jucam si noi pe langa ei la greu, cateodata ne jucam numai noi chiar.

Canda, camera a primit-o de la finii nostri, nu stiu sigur de unde au luat-o dar cred ca din MegaImage. O sa-i intreb. Nu e cine stie ce. Adica ar fi daca ar fi facuta mai cu simt de raspundere. Daca te uiti prin obiectiv si invarti de un buton vezi ceva poze cu animale (pozele nu sunt cine stie ce) si are si 4 discuri cu diapozitive extra, dar pe astea nu am reusit noi sa le invartim ca sa vedem ceva, ca se cam blocheaza ( va dati seama ce s-ar fi descurcat Vladimir, nici nu i le-am mai dat). Dar el o pune la ochi si se face ca ne filmeaza, deci din punctul lui de vedere e ok jucaria.

Puzzle-urile de care tot vorbesc fetele nu-s chiar niste puzzle obisnuite sunt mai mult ca niste sortatoare de forme. Au imagini decupate dintr-o plansa de lemn si trebuie sa potrivesti imaginea decupata in locul potrivit.

Eu ma chinui sa incarc niste filmulete, dar vad ca nu-mi incarca dropul filmele (am mai avut problema asta, imi incarca doar posele. Imi fac un cont nou si mai incerc, poate merge.

E o vreme afara, valei te ia pe sus vantul si mai si ploua. Noroc ca nu a mai trebuit sa ies azi, a venit prietena mea pe la mine in loc sa mergem noi la ea.

Masa nu cred ca mai fac azi, ca si dl sot si dl nash sunt cam ocupati. Eu fac ceva papa totusi, in caz ca se elibereaza.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Pufu ... aha deci are si ceva "functii" camera aia, oricum Filip se multumeste cu ceva ce semana a camera ca sa aiba ce pune la ochi . O sa ma uit si eu pe aici ca sigur trebuie sa fie.
M-am lamurit si cu puzzle-ul, acum imi aduc aminte ca am vazut la Moni in filmuletze ceva cu litere parca.

Gio nasa lu' Marco s-a gandit ca e copil precoce si poate sa se joace cu jocuri din-alea. Cred ca am vazut valiza din-aia ieri

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Gata , am scapat din focurile bucatariei. Acum mai amenajez aici masa , dar asta putin mai incolo, de fapt nici nu o sa pot pune farfuriile si pahatele ca mi-e frica ca Clara va trage fata de masa.
La noi azi e ziua constitutiei si tot e inchis , noroc cu marocanii ca la magazinul lor am gasit ce mai imi trebuia .
Am fost si in parc , stiti cate grade earu afara : 21 . Eram in tricou si imi era cald . Clara s-a jucat cu copii , s-a catarat pe topogane .
[black]Moni , Denisa
Giova , eu cred ca e fain jobul , si daca apare odata pe luna , cate confe pot sa aiba 1-2 pe luna ? Tu poti incerca si daca nu iti convine ii lasi . Cum a ramas te anunta ei daca te iau , sau trebuie sa ii anunti tu daca vrei ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ana ma bucur ca ai cam terminat. va fi foarte incantat Nicu. cu ocazia asta!!!
eu trebuie sa-i anunt. el m-ar lua de maine, dar eu daca as merge ar fi doar din ianuarie.
Canda pai scrie pe el ca nu se recoamnda copiilor sub 3 ani. si da-o incolo de treaba....adunari la 2 ani, asa-i trebuie daca nu l-a mai vazut din iunie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Hello!
Ma tin sa scriu de nu stiu cand, numai ca trebuie sa stau in sufragerie la parcare, sa ma joc cu Ayan.
Silvi, a reationat f bine, este incantat la maxim de ea! Nu este chiar modelul cum aveti voi, m-am uitat mai atent aseara, dar ceva de genul ala.
Pufu, ai dreptate, si noi suntem la fel de entuziasmati ca ei cu cadourile, sa-l fi vazut pe Gabi cu parcarea, parca si-o luase pt el!
Gio, in continuare zic: suna f bine jobul! Acum tu stii mai bine ce vrei si ce iti place. Bafta oricum!
Anasebe, am vazut filmuletzul cu Tibi. cam in felul ala vb si Ayan. la greu, dar mai nimic ce s-ar intelege. Pupici!
March, ce bine ca ai mai zis de voi! Rare mic ce mai face?
Irina, de ce nu mai zici nimic?
Ana, 21 grade? ce misto!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

seara buna

o s pun si poze dar astept noul aparatm am tun la salonul unuia de la baietii de la AKCENT ...nu stiu care dar foarte mistooooooooo si doar trec strada ca e foarte aproape si faptul ca m a tuns misto sigur m au facut de clientasi nu foarte mult a costat dar nici putin

GIOVAimportant este daca iti place ce o sa faci
ANAM 21 de grade????vreau si euuuuuuu
MARCH pupici la puii tai]
ALIII ti am zis ca o sa ai un baiat
ALINA super e parcarea aia , o sa iau si eu sigur
MARAKINO pe unde umblii??baga si tu cateva randuri mai des

DMELLII ce faci????? nu mai vii pe aici??
MONI oi fii zis tu de cum se descarca de pe youtube dar la mine tb sa spui ca la clasa 1 ca sa pricep ....pc asta
ANYMONII poate iti faci mila de mine....

pup absolut toti bebeiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI io n-am zis un cuvant de yotube ala,Maraki ti-a zis ,adica cealalta MONICA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara de la Germanica,

La multi ani Alain si Razvan-Nicolae Sa fiti sanatosi, norocosisi multe bucurii sa le aduceti parintilor
La multi ani spiridusului Nicolas de mamica Teolinda
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi
La multi ani Nico pupacioasa sectei

Fetelor, nu m.am indurat sa scriu nimic pana nu am citit tot din urma Tare mi.a placut sa citesc cum s.au bucurat spiridusii de cadouri Dimineata a venit si la Angelo Mos Nicolae, tare s-a mai bucurat Facuse Giorgos pachetul de seara trecuta, dimineata am vazut ca lipise pe el globulete de ciocolata in staniol, ciocolatele in forma de brad, o cutie in forma de stea plina cu cioco...doar ca a lasat pachetul in sufragerie pe jos si eu l.am mutat la geam pe hol langa cizmele bebului in care erau 2 moshi de cioco Vreau sa merg cu obiceiurile romanesti chiar daca santem aici Socrosenii au venit si ei dimi si au adus un pachetel Milka,ei nu au obiceiul de Mos Nicolae. Cand au veni, Angelo nu mai putea de bucurie sa le arate ce a primit Cu garajul se joaca asa si asa....
Robert in final s.a dus azi la servici, a insistat Giusepe sa se duca, cred ca mi.a spus aseara de vreo 7 ori ca-l asteapta...faza a fost ca Robert a lasat un sort in bucatarie( cu ala lucra la bar ) si cine l.a gasit pe acolo l.a folosit si l.a patat de sosuri...Giusepe s.a ofticat si a spus ca-i taie 80 euroi din salariu...Robert mai smecher( crede el ) i.a spus sa.i taie 150....ala cica i.a zis ca a furat sorturi si asta a fost: a lasat Robert totul balta si a venit acasa....asta ca l.a facut hot....i.am explicat sa mai lase clontul si sa fie mai linistit..ca nu santem noi cu corn in frunte si buricul pamantului...tot se da mare pe acolo ca el e roman! Pai si ce? Spune si el la unu din Afganistan, Iran, China....am vb eu cu el si cred ca l-am mai destupat putin la minte ca prea a luat-o razna cu hip-hopul romanesc....

revin..pun poze in drop de aseara din mall si azi dimi cu cadoul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi sa.ti fie de bine noul look, vreau sa te vad! oachi ti.a explicat cum sa convertesti ....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI mi a vazut noul look

Mergi la inceput