LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 18
monica70 spune:

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
maraki spune:
What???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Diana mi-a zis poezia
MOS CRACIUN CU PLETE DALBE
A SOSIT DE PRIN NAMETI
SA ADUCA DARURI MULTE
LA FETITE SI BAIETI
pana acum,cand i-o ziceam,zicea doar atat:
SI A DIANA!
Si azi am reusit sa o si inregistrez,inclusiv cu Catelus cu parul cretz (la asta e de coma
).Iepuras coconas,Somnoroase pasarele si aia cu capra n-a vrut nicicum sa zica in fata aparatului 
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-12-06/21:05:13
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
PUFULEEE nu mai rade de "funditzele" mele
Mai bine baga odata filmele si pozele promise!
pufumic spune:
Moni, le-am pus deja, dar n-am dat linkul. Sunt la Vladimir 2. Dupa cum o sa vedeti eu nu am impachetat cadourile, ba chiar le-am scos si din ambalajul original, sa aiba copilul acces direct.
A, cica a primit creioane colorate pentru ca cele vechi erau facute bucati bucatele. Ghiciti ce-a facut micutul de indata ce-a pus mana pe ele! le-a rupt pe toate in jum
In filmuletul unde ii gaseste pe pitici nu se vede cat de tare s-a bucurat. Era mai lung si au intrat doar 2 min. MAi statea un pic, mai topaia de bucurie.
Denisam spune:
Helooo,
Va scriu cateva randuri ca nu mai am energie deloc si treb sa ii fac si piure lui alex totusi.Am citit dar am uitat ceva raspunsuri,poate revin.
Am fost de dimi cu Alex la vaccinulde meningita prima parte,l-a si cantarit, are7,350kg, emma stiu ca avea 7,8kg dar el a fost cu 550gr mai mic la nastere.Sunt multumita oricum.,vad ca ii plac legumele cu linguritza,mai bine decat cerealele si marul si banana care le-am incercat deocamdata.
Poze cu cadourile de Mos,maine,ca Emma mai are unul de primit peste 2h si vreau sa ii vad reactzia.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Am primit un sut de la smecherul nr.2 si s-a trimis mesajul inainte sa termin.
Deci Alex a primit o salopeta de iarna de la mine sivreau sa merg sa ii mai caut ceva,tot deimbracat ca jucarii avem 1tona,si de la nasii lui o camasa cu o veste,rosu cu alb si gri,in dungutze,superbe-euvroiam sa ii iau de Craciun dar mi-auluat-o inainte.
Emma- 1 bluza rosie faina,litere dejucat in cada-iau placut mult,1DVD-nu l-a vizionat inca si urmeaza acuma mini-setulde bucatarie cu 20 piese(dar fara aragaz),sa faca papa sa isi hraneasca copii ei-teo,winnie pooh si barney
Asiprimise cu o zi inainte un puzzle cu litere,dar e cam mic si nu e INCA Crazy dupa el
De Craciun se va imbraca un prieten si vom regiza totul.
Am ridicat invitatzile pt.ziua ei,urmeaza sa le trimitem.
Maduc sa ii fac papa, poate mai revin-pupici si o seara buna!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
asteryaro spune:
La multi ani Nicu de Anam!
La multi ani mama de Catalina - Niculina!
La multi ani Alain Nicolas!
La multi ani tuturor!
La multi ani si Razvanelului meu drag.
Multumim celor ce si-au amintit sa-i ureze.
Cadoul l-a primit azi, dupa somnul de pranz. Inca nu pricepe cum sa-l foloseasca, dar perseveram. Cadoul (de la firma Corgi) inca nu l-am pozat, de fapt trebuie filmat; este o masinuta intr-o capsula, o pui intr-un fel de lift, careia ii dai drumul pe un fel de tobogan, intampina niste obstacole pe drum, apesi un buton luminos care elibereaza masinuta, care coboara in continuare, destul de interesant, cu diverse sunete si melodii.
Am pus poze de la cresa, unde l-am sarbatorit, si de acasa, unde am avut prietena Alina din Constanta cu baietelul Sorin, un scump.
Suntem singurei, de aceea cam tristi...
Sedinta de logopedie (mai mult joc interactiv a fost aseara, pentru inceput) a decurs fff bine, maine iar. D-ra profesoara (este psiholog si logoped, o tanara tare dragalasa de 33 ani) vine acasa, asa ca este foarte bine, in mediul lui, cu jucariile lui.
Sa vad daca am uitat ceva sa scriu...
Cam asta este.
Sanatate la toti copiii si mamicile.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Bee spune:
Buna fetele.
EU intru tarzior si mai mult pentru urari pentru urari.
LA MULTI ANI Nicolas Alexandru de mami Teolinda!
La Multi Ani si sa traiti cu numele Razvan Nicolae si Alain Nicolas!
Sa va traiasca toti cei dragi sarbatoriti!
Noua Moshul ne-a adus o pana de curent meseriasa. Aseara la 8 am ramas fara curent (cadourile au fost primite in decor romantic- la lumanari), pana la 11. Insa dimineata la 4 cand tocmai alaptam, am ramas iar fara curent, pana acum o ora.
Cam greu, mai ales ca eram cu amandoi copiii si Ana voia "MATE". De unde sa-i dau eu desene fara energie electrica? Noroc ca au fost amandoi cumintei (cum sunt de obicei).
In schimb eu sunt cam "defecta". De asta intreb, de acum 2 ani de cand ati nascut, a mai avut cneva sangerari la 6 saptamani? Ca deja pe mine ma seaca situatia. Ba ma doare, ma injunghie si sangerez cu spor. SI maine se fac 6 saptamani. Si nici nu vreau sa ma gandesc unde se poate ajunge (din nou la cutzit?).
Dar sa ni ne gandim la ce-i mai rau.
Fug langa bebelul meu.
si Noapte buna!
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Bee trebuie sa te duci la un control, poate nu te-a curatat bine...nu stiu ce sa zic....trebuia sa termini cu sangerarea, deja dupa 3 sapt. parca, ar fi trebuit sa fie ceva mai decolorat....bine ca au fost copiii cuminti, rau de tot fara cūrent! Pupici multi la copilasi si ai grija de tine 
Astery
sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos
Frumoase poze 
merg sa vad Prime cu Merill Streep si Uma Thurman 
p.s. am hotarat si deja anuntat ca voi lucra in concediu...am avut nevoie de bani, deci anul asta am stat doar 3 zile acasa
si poate mai stau o zi de Craciun si una de Revelion ( daca inchide restaurantul )
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3