LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 19
monica70 spune:
BEE imi pare rau,dar chiar nu mai tin minte. Nasol cu curentul
Nu ne-ai zis,s-a bucurat Ana de cadouri?
CRISTINA faine pozele,ai facut spionaj? ![]()
DENISA astept pozele,cred ca dimineata la prima ora,am de vizionat!
MARAKI mai ce i-a crescut iar parul lui Angelo!!! Nu ii faci coditze? ![]()
ALINA ce tot faci de nu pui odata pozele alea?
ia intalneste-te tu odata cu CATA si colaborati: una are net care merge bine,una aparat care poate pune filme in drop

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
MARAKI ziceai de batz: pe vremuri era ceva de genul ala ,dar nu facute din paie,ci din nuiele ,era cate un snop legat si erau date cu solutie d-aia argintie cu care se curatzau sobele.Mai era doar o funda mica rosie si basta.Acum sunt de groaza,pline de sclipici,funde,puf,facute din te miri ce,lemn,tulpini de porumb,plastic etc. numai d-alea "clasice" nici urma!!! Nici de-a naibii n-am vazut vreo nuia!!!
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
monica70 spune:
ANOOO hai mai ca nu ma culc pana nu vad ce facusi cu 
INGRID??? N-au plecat musafirii aia? 
Merg sa citesc un pic,poate poate aparetzi ![]()
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR CU NUMELE DE NICOLAE SI NICOLETA!
LA MULTI ANI FRUMOSULUI NICOLAS ALEXANDRU!! SA AI MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC IN VIATA!! 

LA MULTI ANI LUI ALAIN SI RAZVANEL!!
N-am putut sa intru aproape deloc azi, am avut musafiri si apoi am plecat in vizita la finutza mea sa-i duc cadoul.
Diana s-a comportat foarte frumos ieri seara, asta dupa ce toata ziua m-a carat la usa sa o duc pe hol sa-si vada cizmele...a venit sau nu Mosul?
Ei, cand a venit, era foarte surprinsa ca sunt cadouri in si pe langa cizme...mi-au dat lacrimile cand i-am vazut mutritza...de fapt sunt eu mai sensibila in perioada sarbatorilor.
Cand o intrebam ce vrea de la Mos, spunea mereu: cadou...dar ce anume, habar nu avea.
Acum a mai ramas Mos Craciun, ei, pe asta il asteapta pe hornul de la semineu, ca m-a pus naiba sa-i arat pe unde vine si non-stop ma ia de mana sa mergem "acolo" si sa cada cumva Mosul de sus...![]()
Am citit ca au primit spiridusii multe cadouri si ca unii nu prea s-au bucurat, eu zic ca e doar surpriza si ca se vor juca in final cu ele, asa cum a fost si la Marco cu catelul. Ea s-a bucurat tare, dar mai ales de un pompier micutz, eu i-am spus ca e "pompierul Sam" de la Minimax si acum sta cu el in brate si il alinta mereu.
Si cam atat.
Astery,
de la noi si abia astept sa-ti aud baietasul conversand cu tine....![]()
Moni, e o papusa Dia, tare desteapta si dulce
.
Giova, am retinut ce mi-ai scris, vb pe mess. Vreau sa ma uit maine la filmele cu Marco
, dar cand doarme Dia, ca altfel e calare pe mine.
Cineva vb de laptop, ei bine, eu am sa-i iau, macar stiu ca sta departe de al meu...o perioada.
Ma duc sa-i dau laptele. Sper sa ma intorc, daca nu, intru maine, o sa fiu mai libera.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Bee spune:
Denisa, bine crescut baiatul tau la 5 luni! Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme. Ce repede a trecut timpul.
Moni, Diana e super cu poeziile (asta desi n-am apucat s-o vad).
Astery,
la baiatul frumos.
Ana s-a bucurat de tot ce a primit (ea in general se bucura zgomotos de tot ce primeste), desi anul asta Moshul a fost cam stramtorat. Dupa ce am trimis-o la culcare, am batut in usile din casa, apoi am venit s-o anunta ca i-a lasat mosul cadouri. Si era asa uimita si cu ochii mari. SI tot imi arata la geam " Moshul, copiii, papusha, masina" (adica: "Mosul a plecat la copii sa le duca papusi si masini). Ana a primit set curatenie (matrica, periuta, farash, burete), ponei fals (nu ponei scump, ci miniponei de 3 lei- la propriu), carticica cu printesa, carte cu ursul pacalit de vulpe, 4 mini carti cu animale, creioane + caiet de desen, o papusha punkista si bombonele gumate. Chitaia ca un soricel cand a vazut tot ce-a primit si azi nu le-a lasat din mana (acum doarme cu Eva- papusha si poneiul). Bebelul a primi o salopeta si ciorapiori. Dar Mosh Craciun e musai sa-i aduca Anei o papusha mai serioasa si lui Bebe masina (asa spune Ana: "Moshu masina bebel").
Cam atat cu noi.
Bee,
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:

am citit ce ati scris, dar sa mor daca mai retin ceva.
am vazut cum recita Diana poeziile. sa murim nu alta, caci ne-am uitat toti 3. marco dupa prima poezie a inceput:alta Diana, alta Diana. cred ca se astepta sa o vada pe |Diana de Ingrid.
Pufu vazut iubaretul...ma bucur ca i-au placut piticii. si aveti un parchet super misto
.
Maraki ce repede i-a sarit mustarul lui Robert, bine ca s-a potolit si reia munca.
Voi pe acolo nu aVETI mos Nicolae, nici italienii nu stiu de asa ceva.a fost incantat si Angelos de cadouri, super!!!
Astery ma bucur ca v-ati distrat azi, faine pozele d ela gradi. vad ca se topesc fetele dupa el!!!
Ingrid ok,te gandesti si ma anunti. ma bucur ca i-a placut Dianei ce a adus mosul. aha..deci MC vine pe horn, vezi sa eliberezi pe acolo sa aiba loc
.
Bee nasol ca ati fost fara curent...cum naiba de a tinut pana asa de mult?
du-te la control, ca nu e in ordine ceva cu sangerarea aia.sper sa nu fie nimic grav.
Denisa ma bucur ca e bine Alex si cu greutatea si cu vaccinul. sa nu faca reactii. mama 5 luni...ce a trecut timpul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:

Io-s cu un prosop in cap,ca m-am spalat pe cap la ore tarzii si n-am mai utilizat uscatorul.
Si mananc ,m-a lovit pofta de paine cu pateu si ridichi 
INGRID si BEE fain ca le-au placut fetelor cadourile,dar tare m-as bucura sa mai puneti si niste poze! Mi-e dor de puiutza roscata de Ana si de ochisorii Dianei 

Cred ca ANA inca e la chef de nu apare
De Diana si poezii ce sa zic,mi-a facut surpriza azi,ca aproape nu mai speram sa zica vreuna cat de cat ok,pana de Craciun
Mie mi-a zis mami ca o stie pe asta si o zice,dar nu prea o credeam,ce-i drept
ca v-am zis ca mie doar "SI A DIANA!" imi zicea de cate ori i-am zis-o si am rugat-o sa repete 
Dar asa e ea,capoasa cat cuprinde,numai cand vrea ea face ceva ...
Am terminat de papat,asa ca plec la nani,ANO poate apuci sa mai bagi doua randuri sa am ce citi la prima ora,pe langa presa.Vai mie,ca dupa ce ca aveam atat de lucru,mai trebuie sa fac si factura aia de export 
Noapte buna!
monica70 spune:
Buna dimineata! Trezirea mai! 
CATA am vazut ca pana la urma s-a aratat la fatza si matushica 
La noi e show de show aci,mor de ras cu nebunii astia de colegi.O sa stau pana mai tarziu azi,dar sper sa nu depasesc ora 14.
cosmi1975 spune:
neata gagici
am dus fata la sc si ma preg de munca ca avem sedinta apoi fuga la cumparaturi ca maine avem balamucul 
MONI
super DIANA pupici multi
loren@ spune:
Am citit cite ceva dar sunt cam obosita si nu cred ca am o sansa sa ma recuperez in weekend ca Dan a plecat pina la Tulcea, asa ca sunt cu Bia pina luni, deci odihna ciuciu..sper sa reuseasca nasa sa treaca maine pe la noi si poate asa trece mai usor sfirsitul de sapt. A si azi imi vine si ciclu, deci sunt in forma "maxima"!
Astery pupici si succes cu logopedul...
Monica misto poezia zisa de Diana...poeta! Cu Alina cred ca abia de ziua Biei vom reusi sa ne vedem si tragem atunci poze si filme...zau!
Cosmi unde ai poze cu noul look? Sa va iasa o super petrecere!
Denisa e foarte bine cu greutatea Alex..frumos ca faceti invitatii pentru ziua Emmei!
Bee mergi la un control sa vezi ca e totul ok!
Bia are o manie cu "dincolo" si ieri ii spunea bunicii de "amantu" ei..adica "a Bia!" Desigur ca exista si amantu meu...l-a aratat pe Sreck si a zis ca e "a mami"
Bia