LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Feteloooooooooooooooor!!!! Au inceput aniversarile si eu lipsesc
Cu muuuulte scuze spun si eu un calduros La multi ani lui Razvan Gabriel! sa traiasdca muuulti ani fericit alaturi de parintii ui iubiti!!
La multi ani si pentru Nicolas care si el azi implineste 2 anisori!
Si la multi ani tuturor Nicolailor si Nicoletelor!!!
Cum aceasta zi este speciala si da startul la primit cadouri, ne-am inscris si noi in grafic si am sarit cu o gramada serioasa de jucarii insorita de bombonelele de rigoare. Ioana care fiind mai mare am crezut ca va reactiona la vederea atator cadouri, nexam, cele mai importante au fost bomboanele. Nu intelege inca, cum un personaj pe care nu-l cunoaste vine cumva la noi in casa noaptea si lasa atatea cadouri pentru copii cu toate ca de vreo luna incoace tot am pregatit terenul cu povesti si istorisiri despre acest fantastic mos.
Toti spiridusii cred ca sunt fericiti ca au primit multe daruri frumoase dar eu cred ca cei mai fericiti sunt parintii ca si-au putut permite a incerca sa-si faca fericite odraslele.
Copii acum dorm dar cand se vor scula mergem la buna ca sa mai culegem o serie de daruri. Poate pun si eu poze diseara si continui vizionarea pozelor voastre ca tare sunt curioasa sa vad reactii.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO noa ca doar ti-o fi jena sa iti muti biroul in alta pozitie (precum colega-mea ) Iar Clau sa se sacrifice si el , pentru cariera ta,nu ?

Mai am o lene in mine azi de nu-i adevarat Si m-am trezit si cu o gramada de chitante din noiembrie,deci pune-te si refa toata casa din urma Ioane Asa as bate pe cineva
Bai se vede ca de azi mi-o ia bioritmul fizic in jos , cam gata cu munca indarjita ... dar din pacate inca am muuult de lucru Imi vine sa ma

DANIELO pai fa bine si pune-ne niscaiva poze urgent!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI RAZVAN NICOLAE!
LA MULTZI ANI NICU-sotul Anei!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI!!!
Razvan Gabriel - 3 decembrie
Nicolas Alexandru - 6 decembrie

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Salutare si de la noi!
LA MULTI ANI NICOLETELOR,NICOLAILOR!

Ioana s-a trezit dimineata cu nasul un pik "in pioneze", desi nu am iesit afara... La noi a plouat marti si miercuri intr-o veselie. unde mai pui ca marti a trebuit sa fac 2 drumuri pina la farmacie sa inchid luna, adic 200 km, pe o vreme de kk. Daca vrei sa ucizi psihic pe cineva pune-l sa conduca noaptea pe ploaie torentiala si pe intuneric. am ajuns marti pe la 8 acasa-Ioana cu mama...Si cica de odihnita ce eram am stat si pina la 1 sa numerotez si sa indosariez porcariile de retete pt CASA. asa ca miercuri le-am dus...
mi-am luat de o grija pe luna asta.
Cica, caci pe 19 iar ...de raportat diabetul.
Singurul lucru care l-am facut pt mine a fost ca m-am cadonat de MOS (I), mi-am luat TV LCD sony brevia cu diag de 81. Si gata..m-am lins pe bot de alte cadouri!

Aseara am facut si noi ghetele, mosul ne-a adus fructe, o sacosa, cioco Kinder, set de animale, si creioane colorate. Restul la Craciun-ca nu o invatam cu narav!

Nu stiu cind oi avea timp sa va citesc din urma, da vaz ca ati scris!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Ce parere aveti de laptopul ala din Carrefour pt copii? Cu 15 functii?
http://www.bestkids.ro/pc-265-64-laptop-power-ultra.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Any am vazut si eu ceva laptop-uri, dar m-am gandit ca daca ii cumpar din-asta acum peste un an ce o sa ii cumpar ... Am mai vazut si consola V-Tech baby, nu va zic ca m-as juca eu cu ea

Mai despre ce puzzel-uri vorbiti ca eu cred ca am pierdut ideea de baza. Vad ca tot spuneti ca sunt incantati copiii ... luminati-ma si pe mine please!

Pufu, super jucarii i-ai luat la Vladimir. Am vazut ca i-ai luat camera de filmat ... am vazut si noi aseara si Filip se uita cu jind la copilasul care o primise. Trebuie sa caut si eu, ca nu va spun ce tragedie e cand scoate Codru camera din dulap.
Eu i-am dat la Filip un joc cu Mikey, are ceva pen magnetic care face beep daca il pozitionezi corect pe ceva planse. E incantat de pen (pix), dar nici macar eu nu m-am prins cum trebuie sa il pui pe planse ca sa faca beep ca ai pus bine. Va dati seama ce joc i-am luat la Filip ca nici eu nu stiu sa ma joc. Ce sa zic am cam luat tzeapa, ca ma asteptam sa fie altceva. I-am mai luat si o carte cu actzibilde ... e foarte incantat, aseara tot am lipit si am creat diferite peisaje

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Ai si tu dreptate Angi, chiar la anul ce o sa ii mai luam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata, am venit acasa.
Moni nu mai facem cariere, trebuie sa facem bani, caci ne-am facut o "banca".
Canda lasa ca iti explic eu cum e puzzle-ul ala, maine cand ne vedem.
Any sa stapaniti sanatosi LCD-ul. stiu de care e, ne-am uitat si noi la el, dar pana la urma am ramas pe Samsung.
si eu am vrut laptop, dar la anul ce-i mai cumpar? in plus, nu stiu cat i-ar placea...din moment ce prinde gustul astora adevarate....
Daniela ce mai faceti voi? lasa ca dupa ce termina bomboanele va trece si Ioana la jucarii. asteptam poze cu prichindeii.

La Marco i-a adus nasi-sa o valiza de jocuri educative, bune pe cand merge la scoala. M-a intrebat ca ce sa-i cumpere de mos, a vazut ca nu a nimerit-o cu jocul.

La gradi le-a adus mosul cate un bat. cica a fost mosul acolo si marco nu s-a speriat.
in 17 dec. fac serbare, au inchiriat o sala si acolo fac. de abia astept, chit ca astia mici nu fac mai nimic.

gata, merg sa pun mancarea la foc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi...

Si la noia venit mosul si a lasat diverse in pantofi....
io nu pot sa mai zic nimic ca m-a luat groaza dejaduciuri ieri la petrecerea de la cresa, dulciuri acu acasa si e doar.....inceputul

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput