LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

OACHI acum m-am uitat cu atentie,asa e daca-s pe juma' cu ochii-n hartzoage
Si sa nu va zic ca eram convinsa ca azi e doar miercuri,acum am aflat ca maine e vineri zi scurta,doar ca trebuie sa stau ceva in plus,ca avem export si colegutza vrea sa isi ia liber sa plece teleleu peste hotare in WE,ce sa fac si cu ea,iaca oi sta daca-i musai!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Io mor de ciuda, de dimineata il urmaresc cu kk de 4 ori l-am pus pe buda si uite acum puteeeeeee, imi vine sa ma bag in el sa mai iasa inca una(unu), ca prin metoda clasica vad ca nu iese nimic.
Ma duc sa-l schimb pe pupurelu

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Multumim tareeeee mult de aprecierilalasate indrops si de urarile facute, sunteti niste dragute toate, dam o si la toata lumea.
Ingrid bradutul a fost el simai frumos darocupatia de baza alui Alain esaia globurile de pe el si sa le ascunda,illas sase distrezeca doar e bradutul lui, eu le pun la loc pe cele care le gasesc.Cum sunteti voi?
Ma bucur ca avenit Mosul asade incarcat la toti spiridusii,nici nu se putea altfel la ce trupa de nazdravani avem.
Ana spor la treaba, nu am vazut poze de la Mosul vostru dar am vazut-o pe Clara in roz,m-am topit e ca o papusa blondina ta,ne-am
Pufumic, vremsi de la tine poze mai recente pls, e uns cumpic dragutul tau,pupici delanoi si petrecere frumoasa astazi.
Mirela ma bucurca ne-ai scris, pupici lui Dany si sa se joacecu jucariile de laMos si asteptam sa ne spui ce aimic.
Ana nu mi se incarca filmul cu Tibisor si ma enerveaza la culme, pupici de la noi.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost la interviu...acum sunt gandita. orarul e de 8 ore, de la 9/17, dar pot sa merg si de la 8/16, sau sa lucrez numai 7 ore/zi. salariul pt. inceput e 300 euro net, si va creste in functie de cat de priceputa sunt. totul ok pana aici, doar ca daca intervin ceva conferinte, invitatii, macaronari importanti...eu trebuie sa fiu prezenta sa inregistrez conferinta. daca sunt in afara orarului de munca, nu se platesc, mai ales la inceput, pana vede de ce sunt in stare. cica nu sunt multe, nu e zilnic, si rar sunt peste program....dar nu stiu ce sa zic.
Cat am stat la italian in birou si am povestit tineam in mana suzeta lui marco...am gasit-o in buzunar.
este o meserie frumoasa, intalnesti oameni importanti, dar nu e de pers. care au familie si mai ales copii mici. macar de era un salariu care sa ma dea pe spate....sincer nu stiu. asta m-ar lua de maine, ca are nevoie de pers. care stiu limba italiana, si care au habar cum se face un articol. macar atat stiu si eu...restul se poate invata.
astept sa vina si Clau acasa, sa povestim....

am fost la magazinul Z si surpriza...cunosc vanzatoarea. am gasit haine bestiale, dar astept reducerile din 15 ianuarie.
vreau sa ma tund, am fost sa vad preturile la salonul lui Botezatu. sunt la fel ca unde ma tund eu, asa ca e musai sa-mi fac o programare. Piata, si ceva de papica...si cam atat.

fug sa citesc din urma si revin.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

am uitat: azi vine mos Nicolae si la gradi la marco. sunt curioasa ce primesc. nu cred ca mare lucru, dar e fain gestul oricum.

s-a jucat dim. piticul cu puzzle-ul, dar si cu catelul. imi place ca repeta dupa el cuvintele.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Florini pupicei si voua, stai linistita ca eunu amreusit niciodata,se enerveaza si nu vrea el e si camconstipattot timpulsi credca nu stie ca ar putea sa faca si acolo. Aseara a facut de trei ori in cate trei etape pana la 12 nopatea, noroc ca am gasit sa iau saculetii aia parfumati speciali de scutece ca altfel bine imi era cu 3 pachete cadou pe noapte.
Giova nu stiu ce sa zic,mie salarul pt incepator mi se pare ok plus ca depinde de trustul tau dar eu castigam f bine din publicitate pe langa salar, tot ce aduci tu ca publicitate in trust iti aduce venit. Acum tu iti cunosti situatia mai bine si o sa te gandesti ce vei face,oricum e imp ca ai aflat ca ai putea lucra e si asta o reusita,Nu am vazut pozele de la Mos decat cele din parc si cu bunicul unde le-ai pus? Marcolino e un dulce, pupici.
Eu fierb laociorbade pui de2 ore, vreau sa fac azi o ciorba radauteana siam unpui decasa care vadca nu se mai fierbe, o safac s o salatadevinete si cevapstrav ca asta ii placelui Alain. Vroiam sa fac un tortulet dar nu mai siu reteta de la crema de ciocolata, daca nu o gasesc pe net o sa cumpar unul si gata.La noip loua deocamdata si e urat pana se fierbe puiul poate se termina si ploaia si iesim. Alain sejoaca cu jucariile noi si e tare incantat,azi i-amzisdecateva ori La multi ani si l-am pupat si zicea melsiiii m-am topit,poate ca afost pura coincidenta dar a fost mortal.
Eu i-am lipit un colant cu Mos Craciun pe fereastra si i-am tot zis cae Mosul si acummi-l arata si zice ca e Mosu, suntcurioasadaca o sa il recunoasca si de Craciun. Va pup pe toate si va doresc o fi frumoasa, eu merg la bucatarit si jucat cu sarbatoritul apoi o sa iesim la plimbare,pupici.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

bai pe cine am uitat eu: Razvan de Astery!!!! toate cele bune iti doresc!!!!

E incantat de catelus, dar nu ca atunci cand l-a vazut in Selgros, sau cand a primit o ieftinitura de masina de la soacra, pe care a distrus-o imediat. normal ca ma enervez. eu nu-i cumpar dintr-alea ca arunc banii de pomana si ca de multe ori s-a lovit cu ele, ii iau numai jucarii adecvate varstei lui si mai scumpute si uite....

am citit din urma si nu mai retin nimic:
Unii spiridusi sau bucurat, altii nu...of...of
Pufu bogat mos a avut Vladimir. ma bucur ca e incantat de cadouri. lasa ca pt. noi adultii vine mos Craciun.
Anasebe si eu vreau aparat de mos, dar la cat costa nu cred ca e posibil, numai de ziua mea.
Silvi pozele/filmele sunt in (1), eact acolo unde sunt si cele pe care le-ai vazut.
cat despre ziar...apare odata pe luna, si au ceva supliment saptamanal. el nu mi-a zis nimic de publicitate, doar de articole si de invatatrea unui program pt. paginatie. asta nu e mare branza.
Ana spor la gatit pe azi.
Cosmi bafta cu cheful si vrem poze cu noul look.

_

Mergi la inceput

eveniment: a sunat nasa lui Marco ca vine cu cadoul de mos.I-am zis ca piciul e la gradi, dar cica nu poate mai tarziu. asta e...il vede la ziua lui, ca mai repede nu cred.

Cata ma bucur ca s-a simtit Bia bine la party.imi pare rau ca nu prea mananca, or fi dintisorii, vorba ta. vine patul?
Mirela si multa putere iti doresc.
Ioana ma bucur ca e ok la munca si ca ti-ai intrat i ritm. Razvan e pe maini bune cu mama ta, sper sa fie la fel si cu bona.

iar am sarit pe cineva, dar merg sa adun din casa, daca am musafiri.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SILVI ce de bunatati faci!
GIO cred ca ai avea ceva timp (chiar si de DC ) daca e doar lunar/saptamanal ziarul ala.Iar salariul,nu prea conteaza,nu? Ca ai zis ca vrei serviciu doar sa nu te plictisesti acasa.Daca iti place jurnalistica ,ar fi o ocazie sa ai si experienta pentru viitor,aci ai un atu ca stii italiana si te-ar lua si fara experienta in mod sigur!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

inca nu a aparut, si imediat trebuie sa plec. trec pe la Clau la birou sa-i las mancarea.

Moni asa e, aas avea timp mult, doar ca eu nu vreau sa merg la conferintele lor seara. chit ca se combina munca cu placutul, ca la sf. e bufet.
Mi-a aratat chiar si biroul...pe DC nu stiu daca pot sta, caci e indreptat ecranul catre intrare.
Nu mai zic nimic, pana nu vorbesc cu Clau. el lucreaza pana la ora 20, daca eu il pun sa vina mai repede din cauza ca am nu stiu ce conferinte.....nu cred ca-i convine.

azi trebuia sa mergem la Canda, dar am uitat ca am sedinta de scara, plus mancare de facut. asa ca am amanat vizita pe maine.

_

Mergi la inceput