LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (268)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana_m spune:
Eu chiar ma gandeam aseara la Astery , oare ce mai face ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
acina spune:
La multi ani Nicolas!!!
La multi ani de Sf. Nicolae
Nicolas Alexandru
Alain Nicolas
Razvan Nicolae
La multi ani tuturor celor care se sarbatoresc astazi!!!
A venit mosul si la noi.Cand am plecat noi Andrei dormea asa ca nu am vazut ce reactie a aavut la cadouri.Am vorbit cu Andreea si mi-a zis ca nu a fost f incantat .
Anca 14 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Florinini spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi care poarta numele de Nicolea si Nicolae
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PUIUTULUI NICOLAS ALEXANDRU sa cresti mare si cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor!!!
La fel ptr. ziua numelui multa sanatate frumuseilor:
Alain Nicolas
Razvan Nicolae
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
monica70 spune:
ANA pai ma gandesc ca daca mai merge si la logoped de doua ori pe saptamana,nu mai are asa timp sa intre.Clara cum e azi cu burtica? Si trimite si incoa niste chiftele Si pana nu uit,transmite-i lui Nicu la multi ani si din partea noastra!
FLORININI a venit moshu si la David?
Vad ca la unii e obiceiul sa vina seara,la altii dimineatza.Eu ma contraziceam cu Ghitza aseara,ca el zicea ca el gasea dimineata cadourile.La noi invers,seara era actiunea! Pai si eu si prietenele (vecinele de etaj) ne mai puneam cizmele si pe holul blocului si tot mai dadeam o raita sa vedem n-a venit moshu ala odata ??? Da' va dati seama ce chin era pe parinti,sa nu fie cumva in contratimp,trebuiau sa cam rezolve treaba simultan
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Florinini spune:
Si la noi a venit Mosu si aseara a fost destul de incantatat nu asa cum am fi vrut noi, dar cel putin am incercat sa-l introducem in atmosfera, apoi cat o fi inteles el...ma indoiesc pana la pamant...incepem sa-l pregatim ptr. Craciun sa vedem cum o sa fie atunci.
I-a adus o tablita de scris, un puzzle de lemn, plastilina, creioane cerate, un panda care canta, un pui de rata care macaie si o masinuta. Cel mai tare a fost incantat de masina aia de 2 lei cica cu telecomanda a butonat la ea de a ne-a innebunit. A fost incantat de puzzle dar le punea tot aiurea, si ce le apasa de parca vroia sa treaca dincolo de tabla cu piesele, pana la urma l-a facut de cateva ori dar cu ajutor. Si tabla de scris iii place.
Noi nu ne-am aventurat la lucruri prea scumpe ca atunci cand o sa plecam si asa trebe sa scapam de ele,jucarii s-au adunat deja o gramada. Cred ca o sa ne axam mai mult pe jucariii educative ca e cam in urma copilul asta...dar probabil cand ne intoarcem acasa...
apropo am vrut sa comand niste jucarii foarte faine din US ptr. Craciun si sunt tare suparata ca nu fac livrari in afara de US...gasim noi aici ceva.
Eu am primit o pijama de la Jolidon, mie tare imi place firma asta au lucruri din bbc de calitate. Tati a primit ...nimic, ba nu o portocala...dar recuperam noi.
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
oachi_79 spune:
Salutare si de la noi!
La multi ani Nicolas!
La multi ani de Sf. Nicolae pt Nicolas, Alain Nicolas si Razvan Nicolae
A venit si la noi mosul aseara, ca am vrut sa fim toti acasa. La fel, la noi venea mosul dimineata in ghete, dar am zis sa facem o exceptie ca tata lucreaza si nu-si vede plodul cum reactioneaza. Razvan a primit o parcare de care e ffff multumit, numai cu aia se joaca, un puzzle de lemn, manusi, fular, periuta ca cea veche era ferfenita de la atita ros si dulciuri, de care nici nu s-a atins. La noi a venit cu dulciuri, DVD-uri pt tati si spuma de baie pt mine.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
monica70 spune:
VAD CA PUZZLE-UL ALA A DEVENIT MODA SECTEI
OACHI aha deci si la voi a adus moshu' DVD lui tati Super ca are si Razvan parcare d-aia!
FLORININI cum adica e in urma David ? Pai ce tu crezi ca Diana a facut din prima puzzle cel simplu cu animale? Normal ca prima oara le-a pus aiurea si ea.Si sa stii ca si ea apasa cu o fortzaaaa
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
oachi_79 spune:
Moni nu DVD ci DVD-uri. A, si Razvan a mai primit de la mama un fotoliu pt copii. Sta ca belferul in el.
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE NICOLAE SAU NICOLETA!!!!!
LA MULTI ANI NICOLAS de mamicuta Teolinda, pe unde sunteti voi,numai stimnimic devoi,pupici si sanatate multa.
LA MULTI ANI NICOLAE RAZVANEL,pupici si multa sanatate, jucarii multe si tot binele din lume, voi cum mai suntteti?Ce ti-a adus Mosul?
La multi ani Nicolas al meu !
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
oachi_79 spune:
Noi cautam ca nebunii gradinita sau cresa. Ca de la 1 ian merg la munca Si pauza peste tot, inclusiv la 2 particulare care din ce stiam noi nu au copii. SI ne-am bazat si pe cine nu trebuia, care zicea ca se rezolva (pe naiba). Bine ca ei si-au inscris fata de acum un an, dar noua nu ne-au zis nimic. De nasi e vorba. Mai mult te ajuta un strain. Na ca m-am descarcat.