Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanici spune:
daaa, era prea plictiseala pe aici.....fight! cat fight!!!!
Sherbi ce frumos s-a facut Daviiiid, adica era frumos dar parca nu l-am mai vazut de mult timp.
Acu io am alta intrebare existentiala oare cat de lung ar fi avut parul rares daca nu l-as fi tuns? 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Elena.2006 spune:
Mesajul meu era catre cin e zis:"presimt ca se apropie o "ceva" daca mai se continua in felul asta.."
Adica cum "ceva"? Cum adica: "contiuna in felul asta"? mi se pare mie sau e ca o amenintare?
Eu vreau ca atmosfera sa nu mai fie tensionata si sa ne respectam, atat
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
tzuna spune:
Am vazut un Mos micut si fff dragut. Am vazut si ce cadouri s-au primit in stup..... CE copii mari avem acum, nu-mi vine sa cred.
VAL- vreau sa-mi lasi un PM cu numarul tau ca sa vb de bani. Ce sanse sunt ca pachetul sa vina pana la sarbatori? Mici, nu? Eu comand oricum dar daca veneau pana pe 21 decembrie era mai bine.De aceea vreau sa vb sa-ti dau banii ca plecam o vreme din Bucuresti. Si inca o intrebare. Vreau sa comand lapte si cereale. Dar cum 1 cutie de cereale are cam 5 pungi X 250g ma gandeam daca cele care comandam nu am putea sa mai facem schimb intre noi de cateva pungute. ptetul e acelasi in general si asa nu am da copiilor acelasi tip de cereale.
Dupa cum iti scriam m-am cam hotarat ce vreau dar as dori sa intreb fetele daca stiu ceva de cerealele SLEEP WELL si de cele cu biscuiti ca Maria nu a mancat niciodata de astea si as fi tentata sa iau. Daca nu raman la cele pe care le cunosc.
Cam asta ar fi tot pe azi. Vreme urata, discutii in contradictoriu si pe aici, maimuta plangacioasa si nemancacioasa acasa.... vreau o PAUZA.
tzuna spune:
Am vazut un Mos micut si fff dragut. Am vazut si ce cadouri s-au primit in stup..... CE copii mari avem acum, nu-mi vine sa cred.
VAL- vreau sa-mi lasi un PM cu numarul tau ca sa vb de bani. Ce sanse sunt ca pachetul sa vina pana la sarbatori? Mici, nu? Eu comand oricum dar daca veneau pana pe 21 decembrie era mai bine.De aceea vreau sa vb sa-ti dau banii ca plecam o vreme din Bucuresti. Si inca o intrebare. Vreau sa comand lapte si cereale. Dar cum 1 cutie de cereale are cam 5 pungi X 250g ma gandeam daca cele care comandam nu am putea sa mai facem schimb intre noi de cateva pungute. ptetul e acelasi in general si asa nu am da copiilor acelasi tip de cereale.
Dupa cum iti scriam m-am cam hotarat ce vreau dar as dori sa intreb fetele daca stiu ceva de cerealele SLEEP WELL si de cele cu biscuiti ca Maria nu a mancat niciodata de astea si as fi tentata sa iau. Daca nu raman la cele pe care le cunosc.
Cam asta ar fi tot pe azi. Vreme urata, discutii in contradictoriu si pe aici, maimuta plangacioasa si nemancacioasa acasa.... vreau o PAUZA.
carla_lia spune:
Buna fetelor!
Scriu un mesaj scurt ca am copil nedormit si fara stare.
La multi ani Nicolae/Nicoleta!
Am si eu o intrebare. Copiilor vostri le trosnesc oasele? Ar trebui sa-mi fac griji ca Biancai ii trosnesc oasele cand o iau in brate?? Asta se intampla de vreo sapt.
Maine mergem la BabyExpo.Participam si noi la concursul mersul deabusilea, la ora 11.
martutza spune:
buna dimineata.
Felicitari si pupici multi pentru inotatorul Mihaita, cataratorul George si mergaretul Adrian.
Lumi draga ieri am reusit sieu performant ade-amia dormi puiul la ora 19 a avut o trezire la 23.30 pentru un bibe de lapte hipoalergenic
o pauza scurta de joaca cu tati pana la 24.30 si nani pana la ora 7.30 cand a supt (ca am uitat ca e la regim sa fac lapte si l-am pus din reflex la san
)..asa ca daca nu e tati acasa..poate si mami sa-l culce dar cu o conditie..sa stea si ea in camera...
..asa ac o sa am muuulte filme de vazut de acum incolo.
Gabi si cu mine au patit la fel in clasa intai..de innebunise invatatoarea ca terminam prima de scris si umblam apoi printre banci..la surorile mele s-au potolit ai mei de a trece peste programa scolara..si nu sunt mai prejos ca mine...sunt f inteligente..cu facultate si specializari...so..lasa pe Tudor in copilaria lui..daca nu vrea ..nu vrea si pace...va veni momentul si pentru el.
LA MULTI ANI CU SANATATE CELOR CARE SARBATORESC AZI ZIUA NUMELUI.SA AVETI NOROC SI BUCURII PARINTI, PITICI SI BUNICI.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
pentru ca acum am citit mesajul Alionei vreau sa raspund repede:
Victor a mai avut rosu in gat si acum 1 luna si nu a luat antibiotic, temperatura nu are mai mult de 37.8, tuseste uscat, are ganglionii mariti si haraie.Dr. a zis ca e un proces infectios usor, Victor fiind un copil calit (era singurul in dispensar fara caciula sau caciuli..in cond de 22 grade acolo..si doar cu helanca peste body..alti copii..caciuli, geci, fulare pe gura)nu a lasat microbul sa-l stapaneasca..dar fiind deja de prea mult timp asa si nu a trecut cu sirop de tuse si ceai cu lamaie (primele recomandari tot ale dr mele)eu cred ca a luat decizia corecta.
Sunt perfect de acord ca in cazul necesatitatii antibioticului este necesara analiza sangelui sau exudatul faringian (mai des utilizat la rosu in gat) pentru a stabili cine e responsabil si al ce e rezistent..doar ca dr mea se lauda ca stie cam cine face asta si ce ab este cu spectru mai larg..in plus ..nu a mai zis nimic...eu cred ca o sa fie bine..deja dupa 1 zi de tratament numai tuseste asa rau.
Daca nu omor microbul acum el se poate cantona in alta parte (plamani, laringe, nas, urechi)si poate necesita un tratament mai puternic..as vrea sa evit asta..cred ca am avut destula rabdare 1 luna asteptand ca organismul fiului meu sa distruga "rosul din gat".Cele mai periculoase procese infectiioase sunt cele care dau temperatura corporala 37-37.5, cele care debuteaza cu febra nu sunt atat de grave deoarece insasi febra e un raspuns al organismului la agentul patogen, este semnul ca "razboiul a inceput"..in cazul nostru dupa 1 luna batalia e ..remiza..ceea ce nu-mi convine...nu pot da antitermice deoarece celulele lui nu sunt in lupta si au nevoie de ajutor..ele stau ...ori nu pot ori nu stiu cum sa atace....
poate am explicat prea plastic..dar asa stau lucrurile.
Sanatate maxima Ilincutei si tie Aliona putere s atreceti peste noptile nedormite.
elyanne spune:
Elena io nu'a atenta la amanunte de-astea... asa ca habar n-am cine ce zise... si nici nu caut inapoi... pt. ca merge ca naiba netu... dar si pt. ca mie nu mi s-a parut ca o amenintare...
Mie mi se pare distractiv... am mai trecut prin discutii de genu asta cu mamicile de la mandra... asa ca nu ma mai suprinde nimeni si nimic
Chiar imi place... ma distrez... serios...
Moooama ce fericit a fost David de cadouri... suuuuuuper....
Roxana probabil ii crestea la fel de repede si daca nu-l tundeai... ai mei au parul cam la fel de lung ca la nastere... poate chiar mai scurt... ca ala a cazut...
alexia3 tu vii cu vreun copil??? Ca sa stiu dupa ce ma uit.. .carut sau nu... care cum in ce fel...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
tzuna spune:
Imi cer scuze ca am postat de 2 ori mesajul dar mi-a dat o eroare initial si spuneau ca nu l-am trimis.
biky spune:

Nicolas Lucas de Amma
Nicolas Mihai de Suzy
si la ceilalti Nicolai din familiile voastre
Ilinca de Aliona
Andrei de Coolutz
pentru cele 8-9 luni implinite!
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
karra80 spune:
hello si de la noi
Sherbi ce dulce e david...ce frumos se bucurta el......
si eu vreau LA baby expo...........
de ce la TM nu se face
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie