* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Hei, Angi, sa fie intr-un ceas bun!!!! Esti la termen! Bebe Viktoras poate sa iasa cand vrea el acum, in siguranta!

Si....... WOW!!!! Ce mamicuta sexy!!! Si ce burtica frumoasa!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Zuzici, e trecut de ora 12, asa ca am implinit 37 de saptamani!!!! De-acum bebe poate sa iasa fara probleme. Eu oricum il rog sa mai stea macar doua saptamani dar sa vina totusi inainte de Craciun!

Mi-am facut poze de sexy mama ca sa sarbatoresc cele 37 de saptamani trecute! Poftiti aici daca aveti chef de vizionat: http://family.webshots.com/photo/2174919130065968642PMIyQq
Cine ar putea spune ca eram pe jumatate noarta acum doua nopti???? Nah, sa crape cine-o vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Eu am filmat 2 cezariene. Una acum 2 ani jumate' si una acum un an jumate'. Prima la Giulesti, cu doctor Dracea (pe care o am si eu) si una la CFR2.

Sincer? Nu am avut impresia ca daca eram cu camera in mana, s-a schimbat ceva. In comportamentul asistentelor sau moaselor sau chiar al doctorilor. Dar una din CFR2 m-a intrebat de ce filmez. La ce imi trebuie. Unde dau documentarul. Si cand i-am spus ca este pentru mamica, s-a uitat crucis la mine. Nu cred ca avusese vreo nastere cu doleante de genul asta. Adica cu mofturi de genul asta.

Acum.... atatea bordeie...

quote:
Originally posted by Anca.Diana
Cat am asteptat inainte de eco, am vorbit cu mai multe gravidute care asteptau pentru consultatie. Una spunea ca a citit pe net ca Albu vorbeste urat cu pacientele. "impinge vaco, impinge!" nu mi-a venit sa cred... sunt din ce in ce mai descurajata de sistemul sanitar romanesc, mai ales dupa ce am citit articolul din Rlib. din punctul asta de vedere, incep sa cred ca e chiar bine sa fii filmata la nastere. presupun ca nu si-ar permite asa ceva in fata camerei! of of. oricum nu nasc cu albu... dar tot sunt ingrijoarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

mai fetelor,cele cu probleme in trafic aveti mare grija ca nu stiti peste ce dati. sunt tot felul de tampiti care nu tin cont de nimic. si nu are rost sa va enervati faceti rau la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, neata!

Va multumesc pt aprcierile legate de poze , sunt tare mandra de ele, mai e putin si scap de burtica si o sa imi fie asa dor!!

Am si eu o problema. LalaD de ce nu este pe listuta noastra? Am cautat-o si nu am gasit-o...

Pe mine ma doare spatele in continuare si nici greturile nu m-au lasat. Dar nu vreau sa o iau inaintea randului. In plus sunt panicata ca am impresia ca nu am terminat de luat tot ce aveam de luat, mi se pare ca au intrat zilele in sac, ca nasc si nu apuc sa termin. Si sunt necajita ca azi ploua tare asa ca nu pot sa ies la cumparaturi...

Anca.Diana, felicitari pt bebe sanatos si stai linistita ca a durat suficient

NataliaS sa stii ca eu pe 1 decembrie am ornat casa si am facut bradutii, asa ca azinu e prea devreme sa incepi. De faptr ar trebui sa facem cum simtim si cum ne place, de ce sa fie prea devreme? E luna cadourilor!!

Stiti ce concluzie am tras eu despre Zuzele de la Odisee noastra, di cele pe care le-ati povestit? Nu numai ca sunt cele mai frumoase si mai sexoase, dar sunt si cele mai sturlubatice la volan

Ginette si eu am sub scaunul de la masina o ditamai bata de baseball... si am si spray paralizant... am spus eu bine ce-am spus mai sus...

Miri, draga mea, bine ca te simti mai bine! Si nu o sa te cert ca faci treaba ca si eu sunt la fel de disperata, imi vine sa fac de toate, numai ca nu pot... pe langa burta, inca respir in reluare, so...

Vapupez pe toate. Poate se mai indreapta vremea sa ies si eu....

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

cine mai naste la Giulesti cu doamna Laura Dracea?cum vi se pare ca si medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique sunt pe listuta mami , la ianuarie

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

pt zuzele care se pricep vreau si eu sa imi apara saptamanile +carucior roz ,mamica de Richard(2.10.1994)-saptamani 32+
multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Angelique sunt pe listuta mami , la ianuarie

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Eu fiindca te stiam pe ultima suta de metri ma gandeam ca ai DPN in decembrie... in ianuarie nu m-am mai uitat.

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

M-am gandit eu
DPN-ul este 3 ian dar fiind a doua nastere nu cred ca e cazul de ianuarie .
Oricum eu vreau inainte de Craciun , pe 19- 20 dec .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Buna fetelor,
acum am terminat de citit tot ce ati scris. De obicei dupa recuperari nu mai am energia sa mai si scriu, dar azi mi-am facut curaj.

MIRI-MIK, fii draguta si nu te surmena! De la ce poti avea asa dureri? Bine ca ti-au trecut, sper ca nu le vei mai avea decat eventual la nastere, peste vreo 5 saptamani sau cand o fi!

EU
Eu sunt in continuare la odihna, cum am facut deja 32 de saptamani e mai putin riscant pentru BB daca e sa nasc prematur, dar sigur ca bine ar fi sa mai stea in burtica. Dar dupa 5 saptamani de stat in casa, ma mananca undeva, nu mai pot, tare as face ture pe-afara. M-am hotarat sa ies pe 14,15,21 si 22 decembrie. Pe 14,21,22 trebuie sa merg pe la birou - o sa merg doar jumatati de zi ca sa nu ma stresez prea tare. Iar pe 15 la sedinta de yoga cu mamici si tatici, pregatire pentru nastere. Pe 14 decembrie voi fii aproape la 34 de saptamani asa ca sper sa nu ma apuce nasterea din cauza ca ies din casa... habar n-am cum mai e colul ca nu mi l-a masurat luni si cum la ultima masurare cu degetele m-a durut, am tacut malc si am preferat sa nu stiu cum e decat sa mai trec prin tortura

In legatuta cu temperatura, subscriu la ce a scris Emilia, 37-37,2 mi se pare temperatura normala de . AncaDiana, nu ezita insa sa o intrebi si pe doctora ta cand o vei vedea. Insa cred ca numai daca temperatura trece de 38 sau chiar 38,5 e cazul sa incepi sa-ti faci griji ca e temperatura prea mare pentru BB.

Micsunea
32+ cu Amandine

Mergi la inceput