* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

aaaaaa,scuze am uitat nume bebelina-RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Angelik, Creata, maama!!! ce poze frumoase!!!
Super-sexi!

Sa stiti ca ma uit la toate pozele si toate pozele de zuzici si de BB zuzici imi plac. Dar n-apuc sa va mai spun, ca dupa atatea poze, uit la cine le-am vazut...
Dar asa poze ca Creata si Angelik, eu nu cred ca as indrazni sa fac ca nu sunt fotogenica deloc si nici barbatu nu se pricepe sa ma scoata mai bine. Mi-a mai facut al meu ca sa aiba amintire dar le-a ascuns el pe undeva ca i-am spus ca nu vreau sa le vad ca sigur m-as speria de ele!!!

Micsunea
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fug sa cumpar cadouri... pentru 10 persoane dragi. Sper doar sa nu imi ia 10 ore.

See u!

PS: Alina, eu n-am vazut pozele, dar Dani e foarte incantat. Plus ca stiu ce iese din mana si ochiul lui. Asa ca le astept cu aceeasi nerabdare ca si a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Ti se pare ca nu esti fotogenica! Toate femeile sunt frumoase in ziua nuntii si cand sunt insarcinate. Iar de curaj n-ai nevoie, ca sotul e fotograful. Incearca si o sa vezi ca o sa-ti placa rezultatul!

quote:
Originally posted by micsunea

Angelik, Creata, maama!!! ce poze frumoase!!!
Super-sexi!

Sa stiti ca ma uit la toate pozele si toate pozele de zuzici si de BB zuzici imi plac. Dar n-apuc sa va mai spun, ca dupa atatea poze, uit la cine le-am vazut...
Dar asa poze ca Creata si Angelik, eu nu cred ca as indrazni sa fac ca nu sunt fotogenica deloc si nici barbatu nu se pricepe sa ma scoata mai bine. Mi-a mai facut al meu ca sa aiba amintire dar le-a ascuns el pe undeva ca i-am spus ca nu vreau sa le vad ca sigur m-as speria de ele!!!

Micsunea
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Micsunea, sa stii ca eu multe din pozele mele le-am facut cu aparatul pus pe pilot automat Asa ca incearca si daca nu iti plac, le stergi, pur si simplu...

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 3 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Despre masuri ecograf

Cum am primit si eu o poza cu masurile de la ultima ecografie, m-am uitat pe ele in detaliu si am remarcat ca nu prea are sens sa ne stresam pentru masurile astea!!!!

pai fetelor, eroarea ecografului e de vreo +/- 3 saptamani. In plus estimarile de varsta se fac pe baza mediei. Adica sa zicem ca BB e estimat la 1,7kg. Asta inseamna ca:
- BB are de fapt cam intre 1,3 si 2 kg;
- 50% din BB de 32 de saptamani au 1,7 kg sau mai putin si ceilalti 50% au 1,7 sau mai mult (nu toti BB de 32 de saptamani au fix aceeasi greutatea, ea variaza destul de mult de la un BB la altul).
In alte cuvinte, din pdv statistic BB va estimat de 32 de saptamani, pentru ca 1,7 kg este greutatea media a unui BB de 32 de saptamani.

De fapt BB poate pe de o parte sa nu aiba 1,7 kg datorita erorii ecografului, si chiar daca are fix 1,7 kg asta nu inseamna ca nu are greutatea potrivita pentru 30 sau 33 de saptamani (ca doar poate fi un pic mai slab sau gras decat fix media!!!).

No, deci cred ca nu are niciun sens sa ne speriem din cauza unor mici variatii!!!
Acu, am o colega care a nascut un BB de 1,8 kg la 40 de saptamani, sigur ca asta nu e ideal! (ma rog au avut mult de tras cu BBusa pana a luat greutate, dar altfel 100% sanatoasa)

Pupici,
Micsunea
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ceva frumos!
http://felicitari.tfm.ro/felicitari/14_mos_nicolae/card347_mos_nicolae/

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

buna, fetele!

foarte frumoase pozele, ange, felicitari pt cum arati dar mai ales pt cum te simti, pt starea de spirit, ca se vede cu ochiul liber. :-)

miri, bravo ca te simti mai omeneste. incepuse lumea sa se agite de la durerile tale cele dubioasele. :-)

micsu, usor-usor o sa scoti nasucul din casa, o sa vezi.

creata, am citit despre vopsitorit, hihihi, se pare ca n-am fost chiar singura care n-a priceput cum e treaba cu un perete si un sfert.

elena, hai ca mai e putin-putin. stiind ca vienri e ultima zi si la mine, tot am senzatia (de ieri) ca saptamana e in avans. ieri credeam ca e miercuri, azi credeam ca e joi. nerabdarea asta...

anca diana, bine ca nu nasti cu albu, am auzit aceleasi chestii despre el, ca e marlan si ca te trezesti cu el ca iti poate vorbi in feluri care te lasa masca. bine ca tangentele tale cu el se rezuma la eco. o fi bun profi dar mai conteaza si materialul uman...

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ginette, imi pre rau ca te-ai nelinistit cu privire la programul doctorului. ceva imi spune insa ca vom avea tot mai multe cazuri de asemanatoare in odisee. cam e perioada din an in care si medicii incep sa isi faca program extra-profesional si cred ca o sa mai apara surprize de genul asta. sa dea doamne-doamne sa fie totul bine si sa avem parte de ansteri fara probleme, indiferent daca nimerim cu ai nostri medici sau cu altii in grija carora o sa ne lase ei.
v-am zis, si al meu mi-a spus ca pe 18 ianuarie va fi plecat (ultarior, la eco a aparut un DPN nou, 14 ianuarie). maine ma duc la control si mai vedem ce si cum.

irina 34 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Irinouka,

Cam nasoala situatia !

Sa ramai asa, la voia intamplarii....

Ma rog la D-zeu sa ne-ajute, sa nastem cu bine!

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput