* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ginette .. la tine e parfum .. dr tau lipseste 6 zile .. al meu pleaca pe 25 si revine in bucuresti pe 3-4 ianuarie .. colac peste pupaza a spus ca timp de cateva zile n-o sa aiba semnal deloc!! a zis ca daca ma apuca in timpu asta .. sa-l sun si daca am noroc, vorbeste cu aia la spital .. daca ma apuca dupa 31 dec, il sun si daca e la 3-4 ore de bucuresti, vine .. si eu sunt disperata!!! Doamne ajuta sa stea bebe in burtik pana cel putin pe 4 ianuarie .. eu pe 6 ianuarie fac 40 de saptamani!! termenul de eco este 2 ianuarie ..

am zis ca nu o sa fac nici cel mai mic efort .. stau in pat si nu ma misc decat la pipi .. cred ca o sa inebunesc, fiind o pers ff activa, dar voi rezista ... Doamne ajuta ..

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata!
in sfarsit e buna. nu mai doare nik. ma simt un pic slabita dar cu chef de viata. am deschis ochii, m-am uitat imprejur, am respirat adanc si-am zis: iupiiiiiiii nu mai doare:) copilul alalat, bruno a dormit de aseara de la 6 pana azi dimineata la 8 si tot smiorcait era. ori imi pierd eu rabdarile, ori e o perioada de reactii contrariante, dar cum nu-l las sa faca vreo prostii s epune pe un plans... azi i-am promis ca-i trag doua la fundulets ca sa aiba motiv sa planga:)
si ca sa nu ma dezmint (desolee zerilouiza) ma apuc de decorat si pe urma de curatat prin casa. iar cu scoala...mah... mai am o saptamana si examenul final. nu se poate s ama inec ca tiganu' la mal. de chestia asta depinde in mare masura viitorul meu pe piata muncii mai incolo - adica am o sansa in plus sa gasesc ceva de lucru ce sa-mi placa- ca am investit destul in scoli, e cazul sa vad profitul.
dupa preaminunata zi de ieri... s-a dus un kilogram juma. stiam eu ca asa o sa patesc, si uite ca e diabetoloaga dupa colt. da acu asta e, en s'en fout:))
irinouka? cum fu la medic?
anca.diana, eco de trim 2 dureaza muuult mai mult ca a treia morfo. e mult mai amanuntita. felicitari pentru bebe cel bine:)
alinuta, io-ti cedez locul. mi-ar palce mie o nascare intre craciun si anul nou, dar atunci, nu mai devreme. desi ieri...oai ce teama mi-era ca din spirit de pionierat...voi deschide odiseea. oribila zi!

va pumpez, si faceti bine nu mais crieti 30 de pagini pana fac eu prin casa:)

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

v-am promis ieri adresa exacta a distribuitorului de produse avent la preturi mai mici ca in farmacii / magazine!

TEIUL DOAMNEI NR 17 BL 38 SC 1 ET 1 AP 3 INTERFON 03 - SCARA SE AFLA INTRE CASERIA RDS SI OFICIUL POSTAL 38! strada este de la bucur obor putin mai in fata, la primul semafor la stanga! TELEF 242 89 10

pompa avent isis manuala cu sistem de stocare VIA - 208 ron
pompa avent isis iq una electrica - 458 ron

sterilizator avent expres II ptr 6 biberoane fara bonus - 98 ron
sterilizator avent expres II ptr 6 biberoane cu bonus (doua bibe plus suzeta nou nascut) - 123 ron

au foarte multe produse acolo de la avent .. eventual sunati si intrebati ce va intereseaza si daca au pe stoc. eu asa am facut!

[pup

35+ EVA MARIA
AMR 5 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ellenuta ,

Si la mine termenul e pe 6 ian (tinand cont de ultima menstruatie), dar dak mandra n-o mai vrea sa stea?!

Deci suntem doua; ei, atunci sa ne mobilizam si sa ne rugam ca mandrutele nu se grabesc.

Cam greu, sa stau in pat, linistita!!!

Oricum, tot ma duc pana la Sala Dalles, vineri, sa vedem ce noutati au.

Roxana 35+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 5 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

miri daca mai ai doar o saptamana de scoala atunci bafta la examen sper sa fie bine, il rog frumos asa pe bebe sasha sa aibe rabdare sa i-a mami examenul apoi sa mai stea ca mai are de stat apoi vedem noi ce facem, cu el, dar promiti ca dupa asta stai cumintica

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna dimineata!
mai fetelor ,nu stiu ce doamne iarta-ma o fi de ma trezesc dimineata cu mainile super unflate si ma dor incheieturile de mor.voua vi se intampla?ce poate fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

scriu iar repejor...
vreau sa va spun ca deabia astept sa ma duc pe 10 dec iar la medic sa vad ce face bubulina mea.deocamdata suntem ok! numai ca mami a cam luat in greutate!
va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Imi pare rau ca te simti asa de groaznic. Durerile in sarcina nu le cunosc, dar le stiu mai mult decat bine pe alea din timpul ciclului. Era sa lesin de vreo doua ori. Si niciun medicament nu functiona. La fiecare ciclu aveam dureri cu urlete si tipete, cu primele 2 zile in care stateam numai in pat...

Pare un scenariu horror, de urgenta, dar eu zic sa mergi inainte. Numai maine nu e vineri si ajungi la doctorul tau. Oricum, daca simti ceva aiurea, fugi la urgenta, nu astepta pana vineri.

Bine ca ai terminat cu cada, dar eu asa zice sa lasi aranjatul casei dupa vineri, ca sa stii o socoteala. Dupa ce vorbesti cu doctorul tau si stii exact ce ai de facut, poti sa te apuci de decorat. La o adica, il rogi frumos pe al tau sot sa se apuce de treaba... Nu ramai tu de sarbatori cu Sacha in brate si cu casa nearanjata.

O imbratisare si pentru tine!

quote:
Originally posted by miri_mik

dragile mele zuze,
se pare c ainchei seara infundate de calmante...
va spuneam de dimineata de dureri... nu m-au lasat, s-au inrautatit, am sunat medicul ca a trebuit sa ma intorc de la scoala fortat (naveta cu tren si buz de ingheta si sufletul in mine), m-am bagat in pat, n-a trecut, am inceput sa iau dafalgan si buscopan, n-am mancat decat doua banane in 4 reprize azi si acu a bagat sotul niste pireu in mine cu peshte... o greata si o durere de stomac cum n-am mai avut de cand ma stiu...

irinouka, scuze, de stiam ca esti asa de necajita, dadeam dreaq de somn si-ti scriam mai devreme: 132 e bun! in conditiile in care nu ai voie sa depasesti 140 la o ora dupa masa. ce mananci inainte nu influenteaza analiza pt ca aici nu vorbim de diabetul clasic ci de toleranta placentei la zahar. deci poti foarte bine sa ai un 60 inainte d emancare si 132 dupa, de unde deucem ca organismul lucreaza sa recupereze handicapul in prelucrarea insulinei, dar nu e depasit de situatie. iti mai spun ceva, diabetul mamei tale (sau al mamei mele) nu are nimic de-a face cu diabetul gestational. poate fi un factor determinant pt mai tarziu, in sensul ca daca nu esti atenta (desi cu palugel prin nameti numa sedentara nu pari a fi) poti face diabet in 20-30 de ani. deci, fruntea sus! esti perfecta! muuuuuah!

micsunea, dupa ziua de azi, tot avantul meu s-a spulberat. ma bucur de amandinutsa ta, chiar speram sa fie fetita si-mi place numele de mor. nu vin maine ca nu ma lasa sotul dar promit ca trag o fuga pana la tine zilele astea. am sa te sun mai intai. imi pare rau, dar nu ma asteptam sa sufar asa ca un caine toata ziua. si inca nu s-a terminat...

creata, au vneit si meseriasii, am si cada noua - au fost foarte eficienti si foarte de treaba, si ieftini! am o baie decenta, si maine mi-am promis sa decorez casa. n-as vrea sa ma gaseasca sarbatorile cu toate in pinita dar cu copil mic in brate.

ca sa mai uit si sa ma plimb un pic la aer m-a scos sotul la brico. am luat bradut ca sa-mi faca o dambla. nu pream-am bucurat de el, poate dupa ce-l pune in suport... sunt trist rau. azi am avut avanpremiera unui posibil scenariu de urgenta:( si e clar ca bebe tot in fund sta. si abia vineri il vad pe medic.

miri_mik 33+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Pai ne-ai zis ca nu mai ajungi cu picioarele pe pedale, daca iti dai scaunul in spate, sa iti incapa burta!

Stiu ca te mananca, ca si eu sunt la fel, dar sunt de acord cu ei! Stai acasa si citeste!

quote:
Originally posted by gattasalvaje
Barbata-miu a zis ca-mi ia cheile de la masina sa fie sigur ca nu mai plec de-acasa ...chiar ii e frica sa nu ma apuce nascarea la volan[/blue]

Mergi la inceput

Da, o sa fie muuult mai usor si mai rapid sa pun poze cu camera Mariucai, pentru ca le voi face chiar eu! Dar astept, dupa cum ziceam, sa fie montata si mobila.

Si stai linistita, pana acum 2 ani noi stateam intr-o garsoniera. Daca ramaneam atunci gravida, era super greu, dar trebuia sa ne descurcam. O sa fie un incovenient pentru sotul tau, ca nu prea o sa mai aiba un somn linistit, dar asta este! Defilam cu ce avem, nu?

quote:
Originally posted by Shose
Creatza sa pui poze cu camera Mariucai ca's curioasa cum a vopsit "Cretzu'" de tati peretzii.
Mariuca noastra n'o sa aiba camera ei pt ca avem doar 2 camere.
Si ne pare asa rau se ne mutam momentan de aici...abia am terminat anul trecut de Craciun amenajarea si ne e drag inca locul. Plus ca e o zona asa frumoasa a Craiovei...in care nu gasim ap. cu 3 camere.
Poate numai la o casutza ne'ar fi mai drag.

Mergi la inceput