* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri, multa sanatate! ai grija cu durerile astea...

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gugule stai linistita ca sigur nu se va intampla nimic cat nu e tati acsa, apropo haineutele lui bebe le speli la maisna/?

Laura D mersic mult, eu cand sunt acasa mai greu intru, acum de exemplu sotul e inca la treaba si cum am atipit putin mai devreme profit de net

Angelique iti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine, iar bebe viktor sigur va mai sta in burtic sa-i faca pe plac lui mami. tare ai fost cu jeepul si eu fac din astea a zis sotul meu ca intr-o zi o sa o incasez ca am gura mare da dai in colo de tampiti ca ce daca iei au jeep sunt mai tari sau ce ca si mie in seara asta dupa ce ca a fost calvar in buc ma blocat unul cu discovery acum ce sa-i fac sa intru in el ca a fost bou. in fine asa e intrafic
ah sa stii ca si eu ma fac cu epilatorul dar pe picioare nu se mai poate ca doare enorm

Louiza 33s + Yasmin
mai avem putin

AMR 07 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, nici bebele meu nu cred ca e inca intors cu capul in jos. Ca imi da niste ghionturi zdravene, dar le simt pe toate pe undeva sub buric, deci pe-acolo or fi picioarele ma gandesc eu. La dr. ajung abia pe 10 dec, o sa fiu atunci in sapt 31 si sper sa imi zica numai de bine, ca m-am saturat de sperieturi (am devenit dom'le cam panicoasa, si eu nu eram asa!)
Trebuie sa imi fac timp sa ajung (habar n-am cand) si pe la med. de familie, sa-mi dea trimitere pt analizele de trim. III, ca n-am facut nici macar una pana acum. Sunt cam in intarziere cu analizele, nu-i asa? Voi in ce sapt. le-ati facut?

Tina 29+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Si acum incep si eu ca babele: de cateva ore ma doare rau spatele jos, in dreptul noadei si nu gasesc nici o "iexplicatie"! Dar ma doare rau... Ma duc sa ma fac frumoasa.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Angeli' - aseara mi s-a intamplat si mie exact acelasi lucru.Odata ce m-am pus in pat, nici sa ma intorc pe partea acealalta nu puteam.La baie a trebuit sa ma duca sotul ca singura nu puteam sa ajung.Mie cred ca mi s-a tras de la curatenia facuta ieri prin casa + statul in picioare ceva mai mult decat ar fi trebuit.
Este timpul sa o lasam mai usurel cu treburile si drumurile dar ce, crezi ca pot?!Dupa ce mi se termina papa de la cuptor imi casuna capul sa fac ceva dulce.Probabil un baton de biscuiti!
Truda mea, nu stiu ce-i cu mine!Sunt numai buna de 'scarmanat...
Miri - hai cu slapul acela si pe la mine ca de-oi tine-o tot asa, m-oi trezi intr-o zi nascand din mers!

David Jonathan 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

creata in legatura cu patutul...modelul asta i-a placut lu tati si nu m-am inteles cu el...dotarile nu au contat...eu as fi preferat o culoare neutra...sau in tot cu restul camerei...astept poze cu camera bebelului tau...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 31s+ Bianca Mihaela
AMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Tinna , mie mi-a recomandat dr. gine sa fac analizele de trim 3 in sapt.34 , ceea ce am si facut si maine merg sa-mi iau rezultatele ...asa ca nu esti deloc in intarziere , chiar mai potzi sa mai astepti un pic.

35+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna seara fetelor!Acum am reusit sa va ajung din urma.Am avut o zi grea,pana la urma ajung la proces (v-am spus de tamponare),azi am fost la juristul de la asigurari iar maine merg sa vad de avocat,din pacate singura pt ca sotul nu se mai poate invoi de la servici.
Tot azi am fost la ginecolog si mi-a spus ca bebe se incadreaza la27/28de sapt dar eu am 28/29,problema e ca acum2-3 sapt bebe era cu aproape 2 sapt mai mare.Chiar asa mult sa fi stagnat?Sa il afecteze tensiunea psihica prin care trec?sau valorile haotice de hta?avem asa:DBP=80,LF=57,placenta fundica gr1,la 28/29 sapt de la um

Tineti-mi pumnii pe maine ca am o frica in mine ....(nici nu ma mir ca imi creste tensiunea)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Tinna , mie mi-a recomandat dr. gine sa fac analizele de trim 3 in sapt.34 , ceea ce am si facut si maine merg sa-mi iau rezultatele ...asa ca nu esti deloc in intarziere , chiar mai potzi sa mai astepti un pic.

35+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Merci mult Gatta ca m-ai lamurit. Ca ma cam stresa problema asta. fata.

Bb2 e tot baietel!
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

Mergi la inceput

Fetelor am postat si eu mai devreme un subiect care ma framanta la sectiunea "La bucatarie" si vad ca pana acum nu mi-a raspuns nimeni. Tot in voi e baza, poate treceti pe-acolo si ma lamuriti si pe mine
... n-am postat aici ca parca stabilisem mai demult ca nu mai dicutam retete de papa la odisee...

Bb2 e tot baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Dupa cum spuneam de dimineata , azi a fost prima mea zi de concediu "pe bune" adica prima zi in care nu m-am dus la serviciu si pe care am petrecut-o integral stand in casa . N-am facut mare lucru , am stat pe forum , am asistat-o pe maica-mea in timp ce-mi spala gresia si faianta in baie , am spalat niste vase ...si cam atat , restul timpului mi l-am petrecut in pat. Ce este ciudat este ca azi , desi m-am odihnit cat am putut , ma simt mai nasol ca niciodata , sunt anchilozata de mijloc , ma doare intre picioare , ma doare burta in partea de jos si ma misc in reluare. Eu cred ca de la statul in pat ma simt asa intepenita , parca era mai bine cand eram un pic mai activa...eu inca ma mai simt in stare sa umblu , sa conduc , sa fac cumparaturi , insa toata lumea a casunat pe capul meu ca e mai bine sa stau mai linistita , sa nu ma mai agit atat.
Barbata-miu a zis ca-mi ia cheile de la masina sa fie sigur ca nu mai plec de-acasa ...chiar ii e frica sa nu ma apuce nascarea la volan

35+ cu Sara - Eliza
Am mai crescut?

Mergi la inceput