* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *
Raspunsuri - Pagina 12
laura_dimitris spune:
Angi, gatta,... m-am speriat cand am citit intamplarile de la volan povestite... Am retrait ceva ce mi s-a intamplat acum 3 ani...
Identic ca si in cazurile voastre.. depasire si taiat fata mie, eu aratat degetul mijlociu si de aici....tipul (la mine era jeep...
) s-a bagat in fata mea si mi-a tot pus frane bruste peste frane bruste... Asta nu a fost nimic.. ca pe urma s-a dus in spatele meu si mi-am dat seama ca ma urmareste... Era fetelor masina plina de tuciurii cat usile... soferul avea lanturi groase de aur la mana stanga cu care tinea volanul si ras in cap... M-am speriat foarte tare mai ales ca injurau si gesticulau in directia mea... incercand sa ma loveasca dar franand la timp... Am reusit sa ma pierd printre aleile dintre blocuri dar...
ceea ce sfatuiesc pe toata lumea...
Nu-i mai bagati in seama...!!! Stiu, este frustrant dar...mai bine frustrant pentru mine decat dureros pentru familia mea cand m-oi trezi cu un cutit in burta.. Din pacate multi nebuni sunt in jurul nostru iar la volan se dezlantuie cele mai multe nebunii...
La mine acum... poate sa se intample ce or vrea... Eu imi vad de drumul meu, ma dau din fata lor la o parte si imi innec amarul cu niste injuraturi ....
Aveti grija de voi si lasati nebunii sa circule liberca oricum, nu le putem schimba noi caracterul...
Laura
30+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
stoisor spune:
Angi asta e si problema mea ca obosesc mancand .....masa dureaza mult la noi .....si multe altele iti dai seama si de aceea mi-o zis ca nu am rezistenta la efort ,vb aia ,,nu pot gafai acolo "asta este ....
Jelimoni nu iti face eco 3d decat daca ai programare separata pt el ,se face in cab de jos de langa receptia asistentelor ,la un alt aparat ,dar de ce nu ai cerut poza ca iti scotea eu am cerut de 2 ori pana acum si o platesti jos la fete ...
laura_dimitris spune:
Honey,.. m-ai facut sa rad!!!!

Irinuka a declansat nebunia si eu am atatat-o un pic pana au venit cyntia, gatta si alte fete ...
Deci, noi am vorbit de jocurile astea si tu... te-ai pus pe treaba ...!!!
Pe ce site joci?Din cate imi amintesc la levante trebuie sa nu iei nicio mana (sau, ma rog, cat mai putine)... club 10 ala nu-mi spune nimic... probabil ca la noi se numeste altfel... Poate si-aduc aminte fetele mai bine!
Laura
30+
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
acum ca am stabilit de principiu data nasterii incep sa ma gandesc la detalii...mi-e groaza de partea cu plicul...cand am pierdut sarcina anul trecut si am facut curetaj era sa intru in pamant de jena...dr i-am dat dupa si semiadormita l-am luat cu "tu"...
acum nici nu m-am gandit la sume...banuiesc ca asistenta de la sala 50ron, anestezist 200ron (cu anestezia mea), neonatolog e prietena mea, dr gineco...habar n-am! M-am gandit sa-i iau un cadou si sa i-l dau la iesirea din spital dar tot sunt stresata.
de luni mi-am propus sa nu mai inghit nimic sarat in speranta ca scap de buhaiala asta!31+
AMR 8
Gratiela, nu mi te imaginez buhaita cum spui tu.... Cred ca ti se pare tie ca esti asa....
Am uitat, scuza-ma!, cand spuneai ca ai stabilit data nasterii??
Cat despre dat... de ce nu "transferi" atributia asta sotului....? Al meu el i-a dat lui badiu plicul dupa ce am nascut...
De fapt, eu la municipal acum 4 ani si jumatate am dat bani doar dupa ce vedeam cu este "serviciul" prestat...
Ma infioara povestile cu injuraturi si vorbe urate..
Eu nu am avut parte de ele si... pe cuvant daca a tipat cineva mai rau ca mine atunci...(Poate doar o tiganca cu o zi inainte de a naste eu...
Laura
30+
LaLa_20 spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
lala cred ca eu am zis de burtik cretei ca e mik,dar n-am zis-o ca si critica!!sper ca n-am fost inteleasa gresit....am fost doar mirata de cat de diferite pot fi sarcinile..nu cred ca e nici o probl dac burta e mai mica ma gandesc ca depinde de organismul fiecareia,sinceer cred ca eu am mai mult lichid de am asa burta mare.oricum eu m-am umflat toata!!nu numai la burta..nu stiu..ca si cu sanii...de ex. daca ai sani mari nu inseamna ca o sa ai si lapte..si invers..deci...MARIMEA NU CONTEAZA!!..in cazurile astea..
m-am uitat la poze ai o burtik ff frumoasa!!sexy graviduta!!
Moni32+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
jelimoni...da nici eu nu am interpretat gresit...tot in sensul in care ai zis-o u am zis si eu....

Cea mai optimista gravidutza!
Laura
31s+
Bianca MihaelaAMR : MAXIM 9 SAPTAMANI !!!
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi
miri_mik spune:
dragile mele zuze,
se pare c ainchei seara infundate de calmante...
va spuneam de dimineata de dureri... nu m-au lasat, s-au inrautatit, am sunat medicul ca a trebuit sa ma intorc de la scoala fortat (naveta cu tren si buz de ingheta si sufletul in mine), m-am bagat in pat, n-a trecut, am inceput sa iau dafalgan si buscopan, n-am mancat decat doua banane in 4 reprize azi si acu a bagat sotul niste pireu in mine cu peshte... o greata si o durere de stomac cum n-am mai avut de cand ma stiu...
irinouka, scuze, de stiam ca esti asa de necajita, dadeam dreaq de somn si-ti scriam mai devreme: 132 e bun! in conditiile in care nu ai voie sa depasesti 140 la o ora dupa masa. ce mananci inainte nu influenteaza analiza pt ca aici nu vorbim de diabetul clasic ci de toleranta placentei la zahar. deci poti foarte bine sa ai un 60 inainte d emancare si 132 dupa, de unde deucem ca organismul lucreaza sa recupereze handicapul in prelucrarea insulinei, dar nu e depasit de situatie. iti mai spun ceva, diabetul mamei tale (sau al mamei mele) nu are nimic de-a face cu diabetul gestational. poate fi un factor determinant pt mai tarziu, in sensul ca daca nu esti atenta (desi cu palugel prin nameti numa sedentara nu pari a fi) poti face diabet in 20-30 de ani. deci, fruntea sus! esti perfecta! muuuuuah!
micsunea, dupa ziua de azi, tot avantul meu s-a spulberat. ma bucur de amandinutsa ta, chiar speram sa fie fetita si-mi place numele de mor. nu vin maine ca nu ma lasa sotul dar promit ca trag o fuga pana la tine zilele astea. am sa te sun mai intai. imi pare rau, dar nu ma asteptam sa sufar asa ca un caine toata ziua. si inca nu s-a terminat...
creata, au vneit si meseriasii, am si cada noua - au fost foarte eficienti si foarte de treaba, si ieftini! am o baie decenta, si maine mi-am promis sa decorez casa. n-as vrea sa ma gaseasca sarbatorile cu toate in pinita dar cu copil mic in brate.
ca sa mai uit si sa ma plimb un pic la aer m-a scos sotul la brico. am luat bradut ca sa-mi faca o dambla. nu pream-am bucurat de el, poate dupa ce-l pune in suport... sunt trist rau. azi am avut avanpremiera unui posibil scenariu de urgenta:( si e clar ca bebe tot in fund sta. si abia vineri il vad pe medic.
miri_mik
33+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
stoisor spune:
eu nu v-am spus de unde mi se trag mie multe probleme,dureriile in special ....acum multi ani ,vreo 18 am avut 2 operatii una dupa alta adica la pachet ,o apendicita septica si o ocluzie intestinala,eram copil a trecut dar cert este ca sunt taiata in L pe toata burata si m-am ales cu niste aderente ffff mari care acum se intind daca vor daca nu ...nu ,asta este ,acum trag ,trag ,trag dar am voie sa iau No-Spa 3 pe zi ,asa mi-a zis doc si mai incolo Scobutil si altele si timpul trece si din 10.12 intru in prenatal ,stau cat mai mult in pat pt ca problema este cand stau in fund ,atunci am dureri mari ,eu lucrez in conta ,am fost aproape toata sarcina in CM si CO ,acum am 30 de zile de la comisie .....asta este ....
Mai am o interbare pt voi ,doct o zis ca este in regula dar el stiu ca tot timpul o incercat sa nu ma prea sperie .......bebe este cu capul in stanga si picioarele in dreapta , exact dea latul in burtica.....e bine ?? eu stiam ca ar trebui sa fie cu caputul in sus si mai incolo sa se intarca ca caputul in jos ,dar ea i tot asa....
are timp nu sa vina in pozitie de nastere nu ,acum avem 29 sapt ,va mai amintiti burtici mai mari cum erati la varsta noastra??
29+ cu Sara Ioana
honey79 spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Honey,.. m-ai facut sa rad!!!!
Irinuka a declansat nebunia si eu am atatat-o un pic pana au venit cyntia, gatta si alte fete ...
Deci, noi am vorbit de jocurile astea si tu... te-ai pus pe treaba ...!!!
Pe ce site joci?Din cate imi amintesc la levante trebuie sa nu iei nicio mana (sau, ma rog, cat mai putine)... club 10 ala nu-mi spune nimic... probabil ca la noi se numeste altfel... Poate si-aduc aminte fetele mai bine!
Laura30+
He he... joc pe doizece.... si am intrat in camera de rentz... unde... se joaca si wist si club10 si queens si levate si mai multe. Dar, de-atata timp n-am mai jucat jocurile astea, caci se pare ca am cam uitat.
Poate ne gasim pe-acolo...si facem toate un joc, doua.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
29+
Andrew John Vali
miri_mik spune:
stoisor, are toata vreme din lume sa s eintoarca in pozitia buna:)
miri_mik
33+
bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
grati.ela spune:
Laura, multumesc de grija! Nasc pe 25 ianuarie. Sotul meu e mai impartashit ca mine. Cand am nascut-o pe Ozi mama a facut oficiile. Dr gineco insa mi-a spus ca meritul este al meu si a acceptat o atentie la iesirea din maternitate.
Fetelor, inca nu am scapat de stres cu vaccinul antipolio al lui Ozi. Noaptea trecuta s-a trezit plangand de durere de picioare...avea senzatia ca-i striveste un pietroi labele piciorushelor. Am luat-o in brate, am invelit-o si a adormit. Clar lui Tudor ii voi face antipolio injectabil cu virus mort nu ca asta cu virus viu atenuat.
31+
AMR 8