* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (74) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

acum ca am stabilit de principiu data nasterii incep sa ma gandesc la detalii...mi-e groaza de partea cu plicul...cand am pierdut sarcina anul trecut si am facut curetaj era sa intru in pamant de jena...dr i-am dat dupa si semiadormita l-am luat cu "tu"...
acum nici nu m-am gandit la sume...banuiesc ca asistenta de la sala 50ron, anestezist 200ron (cu anestezia mea), neonatolog e prietena mea, dr gineco...habar n-am! M-am gandit sa-i iau un cadou si sa i-l dau la iesirea din spital dar tot sunt stresata.

de luni mi-am propus sa nu mai inghit nimic sarat in speranta ca scap de buhaiala asta!

31+
AMR 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

creata sa fim sanatosi!!ca suntem destui de mari

Moni 32+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

AMR 8 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, dar numai gagici sexoase la Odiseea noastra, sa moara cine-o vrea de ciuda, nah!

Eu am facut un dushulets acuma si mi-am aranjat budunica si vreau sa merg sa ma fac pe picioare si nu vreau, ca de cand sunt gravi ma doare mai tare decat inainte cand ma fac cu epilatorul. Ma bucur numai ca nu mai imi creste la fel de mult ca inainte.

Si acum incep si eu ca babele: de cateva ore ma doare rau spatele jos, in dreptul noadei si nu gasesc nici o "iexplicatie"! Dar ma doare rau... Ma duc sa ma fac frumoasa.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ma intrebam cine a mai ramas sa nasca la municipal...
Parca nemary nastea si ea acolo...

Laura 30+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

da, Laura, eu o sa nasc la Municipal si Alina Tudor la fel, de fapt pe noi ne urmareste aceeasi doctora. sper sa nu fie probleme si sa avem toate o nastere cat mai usoara

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Noooormal!

Angi, da' vad ca nici tu nu te lasi. te lupti aprig pentru titlul de "prima mamica de la odisee". D-aia te aranjezi??

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, dar numai gagici sexoase la Odiseea noastra, sa moara cine-o vrea de ciuda, nah!

Eu am facut un dushulets acuma si mi-am aranjat budunica si vreau sa merg sa ma fac pe picioare si nu vreau, ca de cand sunt gravi ma doare mai tare decat inainte cand ma fac cu epilatorul. Ma bucur numai ca nu mai imi creste la fel de mult ca inainte.

Si acum incep si eu ca babele: de cateva ore ma doare rau spatele jos, in dreptul noadei si nu gasesc nici o "iexplicatie"! Dar ma doare rau... Ma duc sa ma fac frumoasa.

Pupici,
Angelique 36+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fug sa mananc ceva bun, preparat in seara asta si apoi la culcare.

Somn usor si treziri putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Jelimoni, sa-ti fie sanatos baiatul, ca de grasut, este destul.

Angelique si Simona, aveti grija in trafic, sunt tot felul de nebuni.

Mari 32 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ma intrebam cine a mai ramas sa nasca la municipal...
Parca nemary nastea si ea acolo...

da, Laura, eu o sa nasc la Municipal si Alina Tudor la fel, de fapt pe noi ne urmareste aceeasi doctora. sper sa nu fie probleme si sa avem toate o nastere cat mai usoara

Mari 32 bebe

odiseea

A, da.. corina grigoriu este tare draguta... Cred ca era rezidenta lui badiu acum 5 ani ca ea a venit la mine de cateva ori in noaptea de dinainte de nastere...
Si eu sper ca toate tragediile de care auzim in ultima vreme sa faca sa se miste in bine sistemul sanitar si... sa se poarte cum ar trebui si medici si asistente....
Oricum, acum 2 saptamani ma simteam aiurea ca toti prezentau municipalul ca pe ultimul si cel mai prost spital (la maternitate ma refer...) din tara....
Din pacate, nenorociri se pot intampla peste tot....
Acum am vazut ca este in vizor maternitatea giulesti...
Oricum, buna campaia celor de la evenimentul zilei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

jelimoni stai linistita ca sunt pe aici dar zuzicile au deja capitol nou si eu citeam din urma .....nu imi vine sa cred cat scriu .....Chicea nu putea decat sa ma linisteasca .....contesta analizele de la urina......categoric vrea altele complet urina,urocultura ,analize la sange o gramada....am ramas sa il sun cand am rezultatele si sa vedem sa ma primeasca la maternitate ,cand e de garda ......nu am cum sa am nitriti (parera lui )si el consuma apa plata borsec ,ca totii oamenii celputin si tot ce se poate sa mi dea in complet de urina din cauza unei infectii urinare pe care am tratat-o incepand din 18.11 cand am fost la urgente cu dureri mari sub burta si urinam des cu durere ,etc dar stupoare urocultura o iesit atunci negativa dar se suprapunea cu tratamentul deja inceput din 18 si analiza facuta luni dimineata in 19.11.....deci si atunci o zis Chicea ca nu este buna analiza .....no astea fiind zise in principiu sa nu mai citesc nimic sa stau calma ...bebe este bine ,in limite normale ,asa o zis si ne vedem cand am rezultatele mai ales daca iese ceva la urocultura

DBP=76MM
CC=263MM
DTT=62MM
CA=225MM
LF=54MM
L.A.=NORMAL
Placenta pe perete post.si fund ,grad 2
MCF,MAF=prezente
astea la 29 saptamanii ...ce zice-ti cum suntem ..bine?
29+ cu Sara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ioooiiii zuzelor,aveti tastarnita nu gluma!
In timp ce mi se face papa la cuptor insa, am ceva timp sa va citesc.Sper sa apuc sa va si scriu!

David Jonathan 36+

Mergi la inceput