Luminita Anghel versus Marcel Puscas un razboi net
Saptamana trecuta am asistat la declaratii stupefiante ale ambelor parti.
Cu toate acestea gestul Luminitei de-a tranti usa in nas unui executor judecatoresc venit pentru a clarifica programul de vizita al tatalui ,este incalificabil.
Ce parere aveti?
Raspunsuri
ligeea spune:
copilul nu este infiat ?nu ca ar avea vre-o importanta...
Mie nu mi s-a parut niciodata cand a vorbit de fiu-sau ca vorbeste ,,matern folosea mai mult cuvinte de genul,,matur , intelegator, care nu face probleme .
Nu stiu scandalul dar nu mi se pare normal sa interzici unui tata sa aiba -sau sa construiasca o relatie cu fiul sau . te defineste ca om o astfel de atitudine .
E posibil sa nu vrea sa-l vada copilul dar e o atitudine formata de atitudinea mamei sau una personala ?
claudia_a spune:
Oare?
Un tata care i-a dat afara din casa prin amenintare... un tata care timp de 4 ani nu a fost interesat de o legatura sau de o plimbare cu baiatul lui... un tata care dadea pensie alimentara de 2 milioane pe luna dar la intervale de 6 luni... un tata care tipa in presa, televizor ca mama copilului este asa si asa....Uffff... ce capacitate de intelegere aveti pentru acest tata?!
Macar ea este cea care si-a crescut copilul pana acum, singura, cu banii ei... l-a educat asa cum a stiut!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Elise spune:
quote:
copilul nu este infiat ?nu ca ar avea vre-o importanta...
Mie nu mi s-a parut niciodata cand a vorbit de fiu-sau ca vorbeste ,,matern folosea mai mult cuvinte de genul,,matur , intelegator, care nu face probleme .
"nu ca are vre-o importantza" da' ce cuvinte "materne" ar fi trebuit sa foloseasca?
Elise & BBLisa
Emirac40 spune:
Poate ca asta este masura dragostei parintesti...insa personal cred ca Luminita greseste,influentarea unui copil de 7 ani este foaarte usor de facut.Si de-aici incolo apar justificarile ce ne pot modifica comportamentul.
Problema este....Cum mai poti reinoda o relatie cu un copil indoctrinat?
Daca maine parintele care are copilul in grija sufera un accident atunci este clar ca relatia va trebui reluata de catre celalalt parinte.
Care este pretul...si cine-l va plati?
A_Iulia spune:
Tocmai de aia este foarte important sa constientizezi consecintele, ca barbat. Nu ti se poate tolera absolut orice doar in virtutea faptului ca "trebuie" ca mama sa-ti incurajeze contactul cu copilul.
Sa-ti dai afara copilul cu mama-sa din casa, sa vorbesti urat, sa nu platesti pensia alimentara...sa nu-l cauti 4 ani, si brusc sa-ti invie sentimente paterne - cine si-ar dori sa-si lase copilul pe mana asa unui barbat Mai degraba il lasi cu un strain.
In fond, dupa parerea mea, este de dorit, dar nu este obligatorie o relatie cu tatal. Si este incurajata doar in cazul in care celalalt are respectul necesar. Eu o inteleg pe Luminita.
Adina + Olivia Q1.04
Androix spune:
quote:
Originally posted by Emirac40
Poate ca asta este masura dragostei parintesti...insa personal cred ca Luminita greseste,influentarea unui copil de 7 ani este foaarte usor de facut.Si de-aici incolo apar justificarile ce ne pot modifica comportamentul.
Problema este....Cum mai poti reinoda o relatie cu un copil indoctrinat?
Daca maine parintele care are copilul in grija sufera un accident atunci este clar ca relatia va trebui reluata de catre celalalt parinte.
Care este pretul...si cine-l va plati?
Copilul are 11 ani nu 7. Si nu cred ca poti influenta intr-atat un copil incat atunci cand va fi interogat in instanta sa nu spuna ceea ce crede el. Sa nu uitam ca el stie foarte bine cine i-a dat afara din casa.
Nu cred ca Luminita isi indoctrineaza copilul impotriva tatalui sau. Eu am auzit-o spunand ca este de acord ca copilul ei sa aiba o relatie normala cu tatal dar nu il va obliga s-o faca daca el nu doreste.
Emirac40, ca de obicei in toate disputele intre soti adevarul este undeva la mijloc. Cu atat mai mult sunt convinsa de asta atunci cand este vorba de persoane publice iar razboiul se face prin presa.
Andreea mama de Filip si Georgia
aura_m spune:
Alt subiect nu avem de dezbatut? Da-i incolo, nu suport spalarea rufelor in public. Nu suport vedetele care vor sa iasa in evidenta in acest mod.
AURA
Johnson spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Oare?
Un tata care i-a dat afara din casa prin amenintare... un tata care timp de 4 ani nu a fost interesat de o legatura sau de o plimbare cu baiatul lui... un tata care dadea pensie alimentara de 2 milioane pe luna dar la intervale de 6 luni... un tata care tipa in presa, televizor ca mama copilului este asa si asa....Uffff... ce capacitate de intelegere aveti pentru acest tata?!
Macar ea este cea care si-a crescut copilul pana acum, singura, cu banii ei... l-a educat asa cum a stiut!!!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Habar nu am cine sint astia doii, dar MY 2 CENTS: intr-un stat de drept legea este lege si trebuie respectata indiferent de ceea ce iti spune tie constiinta sau dicteaza propriul bun simt.
In acelasi stat de drept legea il lua pe sus pe iresponsabilul tata si ii aplica corectia necesra.
Intr-un better stat de drept, daca este nevoie si se considera necesar ca prezenta tatalui este daunatoare acesta va fi decazut din drepturile sale dar va continua sa chip in..
Pina aceast va fi demonstarat in instanta acel tata are drepturile sale pe care trebuie sa sis exercite indiferent de ceea ce credeti voi sau mama sai societatea. Viitorul si monitorizarea acestuia va arata daca s-a gresit si, in acelasi stst de drept, decizia se poate revoca.
Dar vorbeam de un stata de drept si nu de romanika unde dreptul se cumpara deschizind usa cu capul
Un bun exemplu este Brutney Spears: este mama si dupa acest model ar trebui daca era in Romania sa aiba copii no MATTER WHAT! Mai ales ca domnu Kevin era un papitzoi...ete ca nu! Ea este tital unfit, pentru moment sper ptr binele ei, si Kevin intruneste acele atuuri ptr ca copii sa ii fie incredintatai....funny dar...ptr moment asta este
My 2 canadian cents!
Emirac40 spune:
Mda...pareri diverse
Insa nerespectarea programului de vizita stabilit de catre o instanta judecatoreasca nu inseamna nimic?
Faptul dovedit ca tatal a platit in avans sumele cerute de Luminita la stabilirea programului de vizita nu conteaza?
Si cum poti spune ca n-ai primit pensia alimentara luna de luna uitand ca acum 11 luni ai avut in cont o suma chiar mai mare decat cea stabilita de instanta judecatoreasca pentru un an intreg?
Apelarea si obtinerea unui titlu executor judecatoresc arata ca tatalui i-au fost incalcate drepturile de-a avea o relatie atat de normala cat se poate avea in situatia data.
In fond aici este vorba de copil, care este impiedicat sa aiba o legatura echilibrata cu amundoi parintii
Oare formularea din titlul dispozitiei judecatoresti:Noi Presedintele Romaniei ordon , nu este suficient de clara pentru Luminita Anghel in ideea de-a purta o discutie normala macar cu Executorul investit?
Pana una alta despre viata de noapte a Luminitei am tot citit...
Despre tatal in schimb nimic.
Ma intreb oare ce-i spune copilul, in momentul in care mama isi aduce iubitii acasa? Probabil ceva in genul:
Tatal tau este vinovat pentru asta....