Luminita Anghel versus Marcel Puscas un razboi net

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Mai Emirac, nu cumva esti tu tatal sau poate avocatul? Ca prea le zici cu foc...

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Emirac40

Pana una alta despre viata de noapte a Luminitei am tot citit...
Despre tatal in schimb nimic.

Poate se sesiseaza vreun moderator si muta subiectul la "Barfe...", cred ca acolo ii este locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu prea are legatura cu subiectul dar incerc totusi: Johnson, te rog imi explici si mie care e faza cu my 2 cents? Am mai auzit dar nu am inteles prea bine de unde vine expresia si ce inseamna.

Emirac nu e nici tatal nici avocatul. Din cate imi amintesc parca si el a trecut printr-un divort si are si un copil, sau mai multi. Probabil se simte solidar cu Marcel Puscas.

Viata de noapte a Luminitei Anghel: asta este meseria ei. A avut-o de la inceputul casniciei, nu vad cu ce deranjeaza, nu se duce la produs, canta acolo si cand este platita. Nu toata lumea are job de la 8 la 16. Iubiti eu stiam ca are doar unul, Bogdan, parca. Si nu ii schimba ca pe sosete.
Nu stiu ce publicatii citesti tu, eu i-am vazut pe amandoi in direct, in emisiuni separate. Fiecare are dreptatea lui, asa cum am zis adevarul e la mijloc.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emirac40 spune:

Emirac nu e nici tatal nici avocatul. Probabil se simte solidar cu Marcel Puscas.

Mda..cam asa ceva,am trecut prin ceva la indigo....

. Fiecare are dreptatea lui, asa cum am zis adevarul e la mijloc.

Corect si perfect de acord...insa cu dreptatea copilului?Cu ea cum ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

In general oamenii tind sa-si minimizeze vina lor si sa considere ca doar partenerul actioneaza gresit.

Desi am divortat, exul a avut destul de multa minte cat sa inteleaga ca fara o relatie de respect cu mama copilului lui, drepturile nu prea-i folosesc la nimic. Probabil ca daca ar fi procedat ca in cazul Luminitei, as fi reactionat la fel ca ea.
Insa cum nu m-am indoit vreodata ca si-a pierdut respectul pentru mine (si nici eu pentru el), poate sa vina sa ia fata de cate ori pofteste: si zilnic daca vrea, are o relatie minunata cu copilul, si stiu ca o iubeste foarte mult.

Daca mai sunt barbati ce citesc subiectul asta i-as ruga sa se gandeasca bine. Da, drept la vizita exista, dar nu exista drept la a obliga mama sa ascunda ce gandeste in realitate despre ex. Si nici nu cred ca ar putea sa joace teatru in fata copilului.

In fond ar trebui sa va puteti creste copilul impreuna chiar daca sunteti divortati - dar asta nu se poate intampla daca exista atata ura intre voi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by Emirac40

Poate ca asta este masura dragostei parintesti...insa personal cred ca Luminita greseste,influentarea unui copil de 7 ani este foaarte usor de facut.Si de-aici incolo apar justificarile ce ne pot modifica comportamentul.
Problema este....Cum mai poti reinoda o relatie cu un copil indoctrinat?
Daca maine parintele care are copilul in grija sufera un accident atunci este clar ca relatia va trebui reluata de catre celalalt parinte.
Care este pretul...si cine-l va plati?

Copilul are 11 ani nu 7. Si nu cred ca poti influenta intr-atat un copil incat atunci cand va fi interogat in instanta sa nu spuna ceea ce crede el. Sa nu uitam ca el stie foarte bine cine i-a dat afara din casa.
Nu cred ca Luminita isi indoctrineaza copilul impotriva tatalui sau. Eu am auzit-o spunand ca este de acord ca copilul ei sa aiba o relatie normala cu tatal dar nu il va obliga s-o faca daca el nu doreste.
Emirac40, ca de obicei in toate disputele intre soti adevarul este undeva la mijloc. Cu atat mai mult sunt convinsa de asta atunci cand este vorba de persoane publice iar razboiul se face prin presa.

Andreea mama de Filip si Georgia

A vrut sa spuna ca avea 7 cand s-a produs divortul, acum are 11.
Mie imi place mult Luminita Anghel, si nu numai ca artista. Mi se pare o persoana discreta si cu mult bun simtz. Nu pot sa nu recunosc ca am fost surprinsa sa o vad implicata intr-un scandal public. Oricum eu sunt de partea ei.

Si apoi ce te poti astepta de la un fotbalist? Eu il vad ca pe un badaran, betiv, violent...chiar ma mir ca s-a uitat Luminita Anghel la unul ca el.
Imi pare rau de copil, sper ca au reusit sa-l tina departe de toata mascarada asta si sa nu fie afectat.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput