"De ce nu ma lasi in field trip?" Caut explicatie!
Raspunsuri - Pagina 3
A_Iulia spune:
Eu tocmai imi fac planuri cum si unde sa merg cu metroul intr-o zi de week-end (n-am mai mers de vreo 6-7 ani, sper sa nu ma ratacesc) doar ca s-o plimb pe Vivi sa se sature
Oricar de stupid suna pentru adulti, pentru copii e cu totul altceva.
Dar probabil noi, mamele cu copii mai mici suntem mai dispuse la a face compromisuri mai mari pentru placerea copiilor.
In fine.
La mine ar merge argumentul sa-i ofer altceva ce-i place la schimb. De genul: "nu poti sa te duci in FT data asta, pentru ca am aranjat sa mergem la..."
Adina + Olivia Q1.04
Lauraa spune:
ML, off topic, pozele de la semnatura sunt geniale!!! Nu ma mai satur privindu-le!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Alina spune:
Si eu am o fetita de aproape 6 ani,la gradinita.Si nu as lasa-o in excursia asta pt ca intr-adevar e prea comerciala,si dureaza prea mult(8 ore).Aglomeratia din mall-uri oboseste,plus drumul,harmalaia din autocar.
E bine sa-i explici sincer argumentele tale si in compensatie sa-i oferi "ceva"la schimb,eventual o vizita la muzeu,un teatru pt copii,etc.
Mesajul Elisei,no comment .
Alina
sinzi_ana spune:
Ah...acu citesc ca e vb de mall!!!
Cum duc copiii la mall in fieldtrip?? Ce sa invete de acolo??? Cum sa caute sale-uri????
Hm...si mie mi s-ar parea inutil sa mearga (credea ca e ceva interesant si educativ!!!!!)
Cred ca daca ai intreba-o daca vrea sa mearga o zi in mall prin magazine, ti-ar spune singura ca nu si ai scuti alte explicatii (alui meu sigur nu i-ar face placere!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ML spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
... Ce sa invete de acolo??? Cum sa caute sale-uri????...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Ha, ha! Asta mi-a zis-o si sotul.
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
ML spune:
Tare va multumesc pt. sugestii.
Mi-a trecut prin minte ca pot iesi oaresicare scantei... nu asta mi-a fost intentia.
(Nu de lene e vorba, pur si simplu mi se pare o "aventura" lipsita de inspiratie.
Singura pierdere ar fi workshopul in care li se explica/arata cum sunt realizati ursuletii de plus. In rest... 4 ore pe drum (nici macar nu stiu daca au centuri), hai sa-l vedem pe Mosu' de duzina, sa shoppaim si sa ne indopam cu puiul cu hormoni).
Azi i-am spus ca nu-i o idee prea buna si se poate duce la scoala in alta clasa, la gradi sau sa facem toti 4 ceva special.
Contrar asteptarilor (Kitty, asa e si fetita mea, histericoasa )), i-a trecut repejor si a ales bucuroasa si fara regrete (iupiiii!) inghetata si o vizita in Pasajul cu magazine din oras (ne-am mutat de curand, asa ca oraselul inca ne atrage, magazinele sunt mititele, este placut...).
"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)
Ramona J spune:
Bine ca s-a rezolvat, citeodata e greu sa-i lamuresti pe copilasii astia. Dar chiar e ridicol, n-am mai auzit de field trip la mall. Si la asemenea distanta!
Distractie placuta!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Elise spune:
nu e vorba de nici o rautate - ci de faptul ca argumentul "un mall nu e educativ" nu mi se pare valabil din punct de vedere al copilului care isi doreste sa mearga acolo pentru ca toti prietenii lui merg... Pe cit posibil, cred ca da, e bine sa ii faci mofturile. Atita timp cit nu sint daunatoare, nu trebuie sa fie neaparat utile.
Nici noi, adultii, nu vizitam numai muzee. Si nu pentru ca sa bem o cafea e nemaipomenit de instructiv. Ci pentru ca ne distram. Ne simtim bine. Ei, copiii, n-au dreptul asta? Ce si-ar dori - sau i-ar face fericiti pe moment - n-are importantza, trebuie musai SA LE FOLOSEASCA?
A, am uitat...horror... trebuie sa circule cu bus-ul...de parca ar fi echivalent cu a sari cu parapanta... nu cu mashina circula zilnic, si nu prin trafic.
Elise & BBLisa
ileanna spune:
bai nene da' ce-ati prins-o in ofsaid pe Elise!!!
n-a ramas una care sa nu se infrupte
Adina Iulia ... lasa fantezia cu metroul . La fel am visat si eu ia o pauzare in toata regula, ducand dorul Parisului unde haladuiam cu metroul si era asha de romantic ... Am zis sa o fac odata si aici, ... de nostalgie. Este cosmar!!!! Asa cum a evoluat traficul bucurestean ... tot pe acolo este si metroul. Poate prinzi o fereastra mai rezonabila, undeva sambata la pranz.
6+
Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png