"De ce nu ma lasi in field trip?" Caut explicatie!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu tocmai imi fac planuri cum si unde sa merg cu metroul intr-o zi de week-end (n-am mai mers de vreo 6-7 ani, sper sa nu ma ratacesc) doar ca s-o plimb pe Vivi sa se sature

Oricar de stupid suna pentru adulti, pentru copii e cu totul altceva.
Dar probabil noi, mamele cu copii mai mici suntem mai dispuse la a face compromisuri mai mari pentru placerea copiilor.
In fine.

La mine ar merge argumentul sa-i ofer altceva ce-i place la schimb. De genul: "nu poti sa te duci in FT data asta, pentru ca am aranjat sa mergem la..."

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

ML, off topic, pozele de la semnatura sunt geniale!!! Nu ma mai satur privindu-le!!!

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Si eu am o fetita de aproape 6 ani,la gradinita.Si nu as lasa-o in excursia asta pt ca intr-adevar e prea comerciala,si dureaza prea mult(8 ore).Aglomeratia din mall-uri oboseste,plus drumul,harmalaia din autocar.

E bine sa-i explici sincer argumentele tale si in compensatie sa-i oferi "ceva"la schimb,eventual o vizita la muzeu,un teatru pt copii,etc.

Mesajul Elisei,no comment .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ah...acu citesc ca e vb de mall!!!
Cum duc copiii la mall in fieldtrip?? Ce sa invete de acolo??? Cum sa caute sale-uri????
Hm...si mie mi s-ar parea inutil sa mearga (credea ca e ceva interesant si educativ!!!!!)

Cred ca daca ai intreba-o daca vrea sa mearga o zi in mall prin magazine, ti-ar spune singura ca nu si ai scuti alte explicatii (alui meu sigur nu i-ar face placere!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

... Ce sa invete de acolo??? Cum sa caute sale-uri????...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Ha, ha! Asta mi-a zis-o si sotul.

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Tare va multumesc pt. sugestii.
Mi-a trecut prin minte ca pot iesi oaresicare scantei... nu asta mi-a fost intentia.

(Nu de lene e vorba, pur si simplu mi se pare o "aventura" lipsita de inspiratie.
Singura pierdere ar fi workshopul in care li se explica/arata cum sunt realizati ursuletii de plus. In rest... 4 ore pe drum (nici macar nu stiu daca au centuri), hai sa-l vedem pe Mosu' de duzina, sa shoppaim si sa ne indopam cu puiul cu hormoni).

Azi i-am spus ca nu-i o idee prea buna si se poate duce la scoala in alta clasa, la gradi sau sa facem toti 4 ceva special.
Contrar asteptarilor (Kitty, asa e si fetita mea, histericoasa )), i-a trecut repejor si a ales bucuroasa si fara regrete (iupiiii!) inghetata si o vizita in Pasajul cu magazine din oras (ne-am mutat de curand, asa ca oraselul inca ne atrage, magazinele sunt mititele, este placut...).

"Toamna, cu frunzele toate flori..." (foto)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bine ca s-a rezolvat, citeodata e greu sa-i lamuresti pe copilasii astia. Dar chiar e ridicol, n-am mai auzit de field trip la mall. Si la asemenea distanta!
Distractie placuta!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

nu e vorba de nici o rautate - ci de faptul ca argumentul "un mall nu e educativ" nu mi se pare valabil din punct de vedere al copilului care isi doreste sa mearga acolo pentru ca toti prietenii lui merg... Pe cit posibil, cred ca da, e bine sa ii faci mofturile. Atita timp cit nu sint daunatoare, nu trebuie sa fie neaparat utile.
Nici noi, adultii, nu vizitam numai muzee. Si nu pentru ca sa bem o cafea e nemaipomenit de instructiv. Ci pentru ca ne distram. Ne simtim bine. Ei, copiii, n-au dreptul asta? Ce si-ar dori - sau i-ar face fericiti pe moment - n-are importantza, trebuie musai SA LE FOLOSEASCA?

A, am uitat...horror... trebuie sa circule cu bus-ul...de parca ar fi echivalent cu a sari cu parapanta... nu cu mashina circula zilnic, si nu prin trafic.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Elise, te invit la o cafea la mall. Da vii cu bb lisa, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

bai nene da' ce-ati prins-o in ofsaid pe Elise!!!
n-a ramas una care sa nu se infrupte

Adina Iulia ... lasa fantezia cu metroul . La fel am visat si eu ia o pauzare in toata regula, ducand dorul Parisului unde haladuiam cu metroul si era asha de romantic ... Am zis sa o fac odata si aici, ... de nostalgie. Este cosmar!!!! Asa cum a evoluat traficul bucurestean ... tot pe acolo este si metroul. Poate prinzi o fereastra mai rezonabila, undeva sambata la pranz.

6+

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput