LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - nu , imediat dupa, cand am ajuns aici toti socoteau in pesetas, bine ca si acum fac la fel , dar atunci chiar toti :)))

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Roxanica, , da, asa este, si Kaan este la categoria fulgulet, la 11 luni avea 8,600 deci nu cred ca acuma la 1 an a facut 9 kg. inca nu am fost la control, sapt asta mergem.
Iete astia suntem noi mami si tati.

Poze Kaan 1 anisor

quote:
Originally posted by roxanica2006

Leyla, super petrecerea!! Kaan elegant tare si-mi pare ca are constitutia lui David al meu.Adica mai firav...Ma bucur cand vad copilasi asa, ca ai nostri prieteni din parc au toti 12 kg. Si sa nu dati cu biciu, va roog!!
Dar care dintre minunatele doamne esti tu, Leyla??? Ca toate-s faine rau!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

esti foarte frumoasa leyla :)
si roxanica si tu blonde frumoase

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Leyla, jur ca am banuit ca tu esti frumoasa blonda...deh, ce sa-i faci, asa suntem noi, blondele, si frumoase si destepte
Deci si Kaan e un fulguletz adevarat...eu, pe cuvant de cercetas, ca n-am cunoscut copilutz de 1 anisor sub 10 kile. Dar sunt incantata sa va cunosc pe voi.
Stiu, stiu...Ruxandra, conu Grigore e tot pe-acolo, dar sa stii ca pare dolofanel in poze. Nu trage, dom' Semaca, sunt eu, Lascarica (roxanica)!!
dia, chiar voiam sa te intreb daca ai reusit s-o familiarizezi pe Oana cu doua feluri de mancare la pranz, ziceai ca incerci sa-i dai si supica, la felul 2...dar daca te lauzi cu greva foamei, nu te mai intreb nimic.
Flore, Alessia s-a insanatosit??banuiesc ca da, daca umbla la petreceri...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Nu puteam sa stau deoparte , mai ales cand se vorbeste de blonde veritabile

LEYLA sa/ti traiasca fulguletul cu papion. Sunteti f frumosi toti trei Am niste nervi...forumul nu merge bine, adica nu incarca si chiar as sta putin la troci...pe de alta parte, alessia nu ma lasa deloc, cum ma apropi de calculator urla...cred ca e geloasa pe voi
Fug ca am concert...revin

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

ROXANICA da suntem mai bine. Nu mai are muci, am terminat tratamentul cu antibiotic, mai luam doar aerius, 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

eu, pe cuvant de cercetas, ca n-am cunoscut copilutz de 1 anisor sub 10 kile.
ti le trimit eu pe crinuta si alesia. sa te vad pe unde mai scoti batista....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

citit tot, vazut poze superbe. fundu' tot in sus, va pup pe toate.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

bate-un vant pe forumu asta mai...ma duc afara cui copilul sa nu-mi raceasca..care-ati lasat usa deschisa la plecare?

scumpe sunteti la vorbe azi...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

citit tot, vazut poze superbe. fundu' tot in sus, va pup pe toate.

diana si david 03.12.06

Hai, ma, pune/ti curul la locul lui... revino/ti...vine Craciunul...vine Mosul...facem bradul...avem cei mai frumosi copii din lume...nu/i viata asta frumoasa?

Mergi la inceput