LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
adinazot spune:
MAMAANA,f frumosae fetitele elegante!
LEYLA.faine pozele,sunteti o familie frumoasa,tu blonda frumoasa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamaana spune:
ghici ghicitoarea mea:
-4 grade afara
'scot fetele'
'bine, dar 30 minute, maxim 45'
'dar e cald, nu vezi?'
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
ghicit ghicitoarea: SOACRA !!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
![](radtare.gif)
Dom'le, nu stiu unde vedeti voi depresii, funduri sus, butoaie fortate... eu m-am trezit cand m-am trezit, am intrat pe forum cand am reusit si pana acum m-am delectat cu 10 pagini si cu o cafea excelenta.
kikineata, roxanica, prezent la datorie, pe restul puneti biciul, ca va vad in forma. Eu sunt in forma, dar am programare la medic cu Cristinel, ca e musoco-tusitor. Probabil vom veni acasa cu recomandarea de a da cu seru fiziologic in nas, dar tot ma duc, ca e anxios barbatu. Cica raceste coplu ca nu il imbrac bine
![](zzzz.gif)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Vai de mine, asa poze frumaose mai rar! anateo, m-ai atins la punctul sensibilos... m-am prelins pe langa calculator de emotie... nici nu stiu pe care s-o laud mai mult, aia cu Seba ascuns sub TV, cu bunicul si nepotii, cu Teo si ochisorii negri, cu voi in zapada, la joaca, cu rasaritul si apusul, cu satul vazut de sus... Dar pe locul intai, cu siguranta, e minunea de poza cu tine pupandu-l pe Seba la geam Voi aveti rude la Poiana marului? Am avut si eu o colega din Poiana Marului. Superbe locuri, superbe pozele!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by flore26
...vine Craciunul...vine Mosul...facem bradul...avem cei mai frumosi copii din lume...nu/i viata asta frumoasa?
Flore![]()
Alessia Liane (16-12-2006)
Corrrret!
![](punk.gif)
ruxandra, vin si eu sa iau bataie cu tine... tare m-am amuzat de temerile tale
![](icon_smile_big.gif)
desiree, mi-a placut articolul cu spaimele, e bine sa nu fortam copiii sa faca lucruri care ii sperie.
Si apropos de asta, as vrea sa intaresc o idee din articol (chiar daca ma luati la bataie ca o stiati deja
![](icon_smile_big.gif)
Si da, copiii invata sa fie curajosi observand alti copii sau adulti (si invata sa se teama tot in acelasi fel). Insa o fac in ritmul lor, nu trebuie niciodata siliti. Azi observa, maine tot asa, si poate peste vreo luna isi iau si ei avant.
dianocica spune:
quote:in orice. absolut orice.
Originally posted by Donia
Insa o fac in ritmul lor, nu trebuie niciodata siliti.
diana si
![](copilas.gif)
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
danutz spune:
Hop si eu la spartul targului:
La multi ani Ingrid! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, voioasa si plina de noroc in viata!!!
Sper ca a mai ramas ceva visinata sau macar o apa plata ceva!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:ti le trimit eu pe crinuta si alesia. sa te vad pe unde mai scoti batista....
Originally posted by roxanica2006
eu, pe cuvant de cercetas, ca n-am cunoscut copilutz de 1 anisor sub 10 kile.
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
si noi, si noi :) ... pe la 9200 g pe acolo
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
citit tot, vazut poze superbe. fundu' tot in sus, va pup pe toate.
diana sidavid 03.12.06
La Vita e Bella! care fund in sus, dom'le???