LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxanica, nu e rost de 2 feluri... in vara, cand era mai deshidratata, mai accepta niste linguri de supa dupa pireu si carne... acuma , nu! ... cateodata mai ai niste lingurite de fructe, dar numai daca a cam lalait-o la masa si n-a mancat bine...
hai sa va zic de ce nu stiati ca roxanica e blonda si frumoasa: pt ca s-a ascuns, nu aparea in poze! sic, te-am dat de gol... pai de ce te-ai ascuns bai fata frumoasa??? si david seamana cu frumosul ala de frate al tau.. rau imi pare ca n-am o sora mai mica sa-l ia pe frate-tau, ca tare chipes e!

leyla, iote alta blonda frumoasa! nici nu te-as fi banuit blonda :)

ralumat, sar'na, mi-am notat si eu despre thuja, sper sa si gasec undeva, ca maine avem vaccin... asa ca va rugam frumos sa ne tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, buna ideea cu stropitoarea, merci... cumpar si incerc... va tin la curent :)

mamaana, frumoase foc fetele tale... mor ce imi plac pozele alea in care sunt asa rosii in obrajori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

INGRID

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Donia, pe mine au incercat sa ma sperie cand eram mica cu bau-bau...ca sa fiu cuminte..numai ca nu prea le-a reusit..seara ca sa dorm imi bateau in tablia patului: daca nu dormi, il chem pe bau-bau..nici gand sa ma sperrie..bateam si eu mai tare in tablie: bau-bau-le hai mai repede ca vreau sa te vad si eu!

bai ce aveti, nu mai are omul voie sa fie cu fundu-n sus, sa aiba zile naspa, sa nu aiba chef de scris?si unde vedeti voi ca a saracit forumul? da noi astea care suntem inca aici nu contam deloc? oooffff, ce lume, ce lume!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Da, sunt 2 tipuri. Unele cu supliment pasta de dinti, altele cu supliment cd-ul cu pricina!

quote:
Originally posted by a_deju

minunatili, am si eu o rugaminte... a cumparat shineva superbebe de decembrie?? parca da, ca stiu ca povestea de pasta de dinti lacalut oferita cadou... rugamintea e urmatoarea: revista voastra, pe langa supliment si pasta de dinti, includea si carticica plus cdul 2 din colectia lor de muzica clasica..????? ca a mea..nu. desi am cumparat-o sigilata perfect, si fix pe prima pagina cum o deschizi zice ca ar contine si aceste minunatii..... dati-mi si mie de veste daca stiti ceva... exista oare doua editii de decembrie?? una cu pasta de dinti, si alta cu cd-ul????? le-am trimis si lor un mail amical, dar ar fi chiar mult prea de tot sa primesc si raspuns...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Cu intarziere uram si noi LA MULTI ANI! D mic multa sanatate ... Dianocica sa va traiasca flacaul, sa va aduca toata multumirea pe care ati asteptat-o si sa va faca o familie fericita ...
LA MULTI ANI! INGRID multa sanatate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

offf...am o mama extraordinara, cum multi nici nu viseaza. imi e alaturi neconditionat in cele mai grele momente. a fost si e o mama de nota 10. de fiecare data cand vine la noi...e un ajutor incredibil. dar. ..cand vine vorba de d...mooor. parca o vad pe donia strangand dupa soacra.... nu stiu..efectiv ma termina. stiti ca eu nu am nici cea mai mica jena privitoare la 'rasfat', la luatul in brate..dar atunci cand e nevoie. cand copilul iti cere ceva, sau cand iti dai seama ca asta l ar ajuta. ei bine..nu. daca vrea sa se suie in pat, mama il suie ea..daca vrea sa se duca in cealalata camera ori il ia de mana sa mearga de mana (desi el nu vrea..) ori il duce in brate. daca vrea o jucarie mama nu vede..ii distrage atentia cu alta jucarie. daca maraie ca vrea ceva...nu, nu ii da..incepe sa cante/danseze...ca sa il faca sa vrea alta jucarie...si sunt atat de multe...niciodata nu il asculta..nu sta sa vada ce vrea el...nu. ce crede ea ca vrea el. sunt deja 3 zile. cu 3 nopti in care d nu a dormit mai deloc, eu , evident, nici atat. si chiar nu mai pot. nu vreau sa ii spun ceva care sa o jigneasca, sa o deranjeze. dar nici asa nu mai pot. nu mai pot nici sa fiu finuta..azi ma doare o masea de innebunesc, nedormita sunt...

deci cam de asta nu ma mai pot eu bucura de la vita e bella. azi am fost la stomatologie. 2h a stat doar cu mama. l am gasit atat de obosit...imi venea sa plang...era rupt. in conditiile in care dormise bine inainte sa plec. nici nu vreau sa ma gandesc cum au cantat toate jucariile deodata...si sunt atat de obosita...a, si evident ca ma doare spatele de mor de 2 zile. pt ca odata ce innebuneste de la jocurile cu mama..normal ca se linisteste numai in brate..si nu 1 min ci 10...de cateva ori pe zi..13 kile.....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

di de luly!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...asta cu sperieturile sa i-o spuneti si lu' soacra-mea...ea mi-o sperie cu ..pisica..vine pisica ....ce vina are o pisica in chestia asta...in fine...

ralumatnu am schimabt traseul, dar datorita nebuniei de ieri, bus-ul ne-a lasat in alta parte, nu a mai intrat pe dedesubt...asa ca am gustat din placerea nametilor..
chiar dupa ce am citit ce ai scris despre metro, primesc o poze de la un amic din bucuresti cu metro de la Victoriei, parca...cu mii de pers pe scari, pe peron...si la voi nici macar nu a nins^...aici cica a fost un record de acumulare de zapada...nu stiu raportat la ce, dar si acum ninge, mai putin, dar fulguieste...totusi s-a circulat super de dimineata...tocmai citeam in ziar ca in 2 zile dezapezirea a costat serviciile publice un buget de 17 mil de dolari...

mamaana chiar ma gandeam daca a fost si Almo cu Nicole la serbare..tu cand incepi job-ul? fetele raman cu soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, la fel face si soacra-mea...toate oracaie prin casa, numai ca sa ii distraga atentia, si , vezi Doamne!, sa nu maraie...mereu, mereu ii da atentie, nu o lasa sa cada...daca ii da o singura lacrima, repede ia un servetel sa o stearga...e de groaza...se pare ca toti/toate sunt la fel...o sa gasesc mereu supra-imbracata, desi soacra e in tricou si 25 de grade in casa...fata mea e cu strampii cei mai grosi , pantaloni, sosete si 2 bluze ...nici nu mai zic nimic....in plus, mereu ii da ceva de ros...ca cica ii e foame, »se vede», ca doar mananca tot ce ii da...pai normal, ca ar roade intr-una, ca o dor si gingiile....asa incat masa de seara e compromisa, nu mai bea decat laptele...ofofofof....

Mergi la inceput