LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

sunt dusa rau...merit palme la greul-am pus pe seba in carut sa il curat de muci si dupa ce am terminat operatiunea,m-am dus la bucatarie.in loc sa las acolo batistuta,m-am pus necuratul sa ma apuc sa o spal.si bine inteles ca intre timp a cazut din carut,ca idiot mom a uitat sa ii prinda si hamul....si uite asa a facut cunostinta si cu gresia....nu stiu ce-i cu mine de ce sunt asa de neatenta...imi vine sa ma impusc,s-a tot lovit copilul asta...offff
dupa eveniment,evident ca a plans,acum eu cred ca la cap nu s-a lovit prea tare ca sunetul a fost mai indesat,si nici rosu nu era pe nicaieri.s-a culcat a dormit vreo 2 ore,era ora de somn.asa ca am sarit si peste gimnastica astazi.bine asta sa fie tot ghinionul.
si o alta veste minunata,fimea e contact de varicela.o fetita din grupa ei a facut bubite.acu peste doua sapt ma astept la ce-i mai frumos.si dupa teoretic urmeaza si seba.asa ca de sarbatorile astea am pus-o
ma duc sa ma racoresc,adica sa bag ceva in mine,ca-s tare slaba de inger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Blue-air??? Horror...mi-am jurat ca nu mai merg cu ei in vecii vecilor!
Folosit serviciile lor de 3 ori, de fiecare data timpi de asteptare imensi, odata era o mizerie crasa in avion, odata sandwich-urile (pe care le cumparai cu 4-5 eur bucata) erau necomestibile total-si fiindca nu aveau altceva de mancare am murit de foame, in Spania in aeroport (Reus parca) s-au purtat cu noi de parca eram prostituate (eram cu o amica- am vrut sa le facem reclamatie atunci, dar eram deja super obosite si stressate si mai trebuia sa facem inca 120km pana in Barcelona).
La intoarcerea din Spania avionul trebuia sa aterizeze pe Baneasa la ora 9 seara, eu aveam la 7 dimineata un alt zbor catre Atena de pe Otopeni. Imi facusem planul ca ajung seara, merg acasa, dus, mancat, desfacut bagaje din Spania, facut bagaje pt Grecia, un somn de 3-4 ore si plecat iar spre aeroport. Stiti ce a iesit??? Avionul de la Blue-Air a aterizat pe Baneasa fix la ora 3.30 dimineata, pana am facut vama alea alea s-a facut 4 si ceva dimineata, asa ca abia am avut timp sa ajung pe la 5 si ceva pe Otopeni, numai bine pt cheking-ul pt Atena. A fost frumos, am plecat in partea a 2-a a vacantei cu haine jegoase si cu cadourile din Spania plimbate cu mine!!!Multumesc, dar Blue-Air nu mai servesc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

O,Anateo, draga de tine...nu te invinovati, esti si tu obosita, cred ca e fooooarte greu cu doi copii. Poate totusi sariti peste varicela, iar daca nu...eu am citit ca micutzii la varsta asta fac o forma foarte usoara, e mult mai grava boala la maturitate. Stiu ca nu e placut, dar...lasa, de Sarbatori vei avea ajutor si nu va trebui sa stai singura cu micuztii.Veti trece mai usor impreuna peste viitoarea varicela.
Apoi, referitor la cazaturi, Doamne fereste nu vreau sa-ti atrag atentia sau sa-ti dau sfaturi, dar iti spun doar ca la mine a devenit un gest reflex asta cu legatul centurilor in carutz, scaun de masa, masina. Cu siguranta dupa patzania asta si tu vei sufla si in iaurt. Bine ca nu s-a lovit Seba la caputz, restul trece..

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Acum si finalul
Cand a venit doctorul eram de cateva minute pe masa de nasteri. Ajunsesem acolo ajutata de doctorita anestezista si de infirmiera, de remarcat ca moasa nu s-a deranjat, insa draguta de anestezista da.
Am inceput sa imping, insa cum luam aer in piept, pana sa apuc eu sa imi tin respiratia, moasa se arunca pe toracele meu. Fiindca ea actiona prea repede, eu dateam aerul afara, fara a mai impinge. Daca a vazut dr. ca nu ne sincronizam, i-a spus moasei sa ma lase sa imping singura. Asa a iesit capul copilului, dr. mi-a spus sa ma relaxez putin, a verificat cordonul ombilical, dupa care la urmatoarea impungere a iesit copilul. Repede dr. l-a ridicat si l-am vazut, asta inainte de a-i taia cordonul. A fost preluat de asistenta de la neonatologie si mi s-a spus ca are 3400 g, 51 cm si s-a nascut la 0.30. A plecat cu el spre nou-nascuti, timp in care eu am eliminat placenta. Apoi a urmat plictiseala cu cusutul. Abia asteptam sa vorbesc cu sotul meu, el era afara, il vazuse deja pe Calin. M-au lasat cateva minute cu el. Apoi in sala de nasteri am mai stat vreo doua ore, timp in care moasa a facut ceva bun. Mi-a pus o sonda urinara, fapt ce m-a ajutat mult, nemaifiind nevoie sa merg la toaleta pana dimineata. A doua zi am fost ametita, au inceput durerile de perineu si de bazin.
Si vreau sa inchei prin a spune ca desi dr. m-a chemat pentru inducere pe 28, apoi pe 4, Calin s-a nascut pe 5, asa cum era si DPN-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Andrei de Radu.anca!
Calin de Ziggy!

Sa cresteti mari puiutilor si sa aveti parte numai de bucurii in viata!

Anateo, bine ati revenit acasa! Ma bucur ca v-a placut la Poiana Marului! Am admirat pozele (mai ales pe prichindei :) )

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

roxanico multumesc pt sustineree drept ca sunt obosita,dar asta nu e o scuza...seba inca se scoala noaptea si suge.acu mai nou il supara si canini/masele si ma termina cu suptul...dar repet,nu-i o scuza.ma simpt prost pt ca de data asta e vina mea excusiva....dar asta e trebuie sa merg mai departe.
cu varicela vom vedea.sper ca teo sa fac o forma usoara,iar pe seba ma duc maine sa-l vaccinez.
acs a fost superb!iti multumesc pt recomandare.vom merge si la vara cu siguranta.zilele astea vreau sa te intreb unde duci tu fetele la schi.ca acu merg pe mana ta fara probleme.la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetelor, m-am uitat azi la kk Sarei, ma uit mai mereu....si vad niste firicele negre-maronii ff subtiri si cam de 1cm , mi-e teama sa nu fie iar giardia sau cine stie ce paraziti. A mai vazut cineva asa ceva? Of ma duc cu kk la analize maine sper sa fie doar de la mancare...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Fetelor, m-am uitat azi la kk Sarei, ma uit mai mereu....si vad niste firicele negre-maronii ff subtiri si cam de 1cm , mi-e teama sa nu fie iar giardia sau cine stie ce paraziti. A mai vazut cineva asa ceva? Of ma duc cu kk la analize maine sper sa fie doar de la mancare...

Gargarita Gargaritelor

banana? firicelele alea de pe ea?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga....
LA MULTI ANI, Ingrid. Erika, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea si ea de voi
LA MULTI ANI, CALIN; toata bafta din lume pentru tine
Si acum telegrafic: rezolvat cu incredintare minor; am venit socata de traficul din buc; era cat pe ce sa nu-mi dea concediu, dar am realizat ca noul sef depinde de mine si e la mana mea asa ca m-am tinut tare pe pozitie si am obtinut vacanta; ma simt mult mai bine...
Maine sper sa recuperez din urma.. acum am treeaaaaaaaaaabaaaaaaaaaa multa
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Of, azi n-am dat dar ce-i drept i-am dat ieri si n-a facut caca decat azi. Macar mi-ai mai dat o farama de speranta. NU-i un capat de tara dar ma doare sufletul!!

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by kikineata

Gargarita Gargaritelor

banana? firicelele alea de pe ea?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput