LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (121)
Raspunsuri - Pagina 22
kikineata spune:
YUPIIII!! Bravo, felicitari!
quote:
Originally posted by Yagmur
Pe fuga....
LA MULTI ANI, Ingrid. Erika, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea si ea de voi
LA MULTI ANI, CALIN; toata bafta din lume pentru tine
Si acum telegrafic: rezolvat cu incredintare minor; am venit socata de traficul din buc; era cat pe ce sa nu-mi dea concediu, dar am realizat ca noul sef depinde de mine si e la mana mea asa ca m-am tinut tare pe pozitie si am obtinut vacanta; ma simt mult mai bine...
Maine sper sa recuperez din urma.. acum am treeaaaaaaaaaabaaaaaaaaaa multa
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
anateo2004 spune:
kikineata banana e devina.giardia nu ai cum sa o vezi ca e un organism microscopic,oxiuri sun viermisori mici-dar aia sunt albiciosi.
bamboletta spune:
salutare 
Nu prea mai am acces la pc din cauza antoniei
cum ma vede la pc cum incepe sa tipe ca vrea si ea,daca o iau in brate trage de tastatura de monitor ![]()
de 2 zile avem muci
sper sa scapam repede de ei luam panadol
Anateo-offf pupam puiutu sa treaca 
tinem pumnii sa nu vina varicela
Ziggy-frumoasa povestea 
Kikineata-si noi mai avem din cand in cand firicele maronii prin kk eu cred ca sunt de la banana
am facut si noi coprocultura si pt paraziti si nu are nimic
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
radu.anca spune:
Buna, fetelor,
Ni am mai intrat de mult , dar cum astazi e o zi speciala, puiul meu implineste 1 an, si am primit o gramada de felicitari, am vrut sa le multumesc fetelor care s-au gandit la noi.
Noi mergem de la 9 luni jumate, avem 8 dinti, mancam de toate, vorbim toata ziua, etc.Bineinteles ca facem si pozne, adica umblam prin gunoi si prin wc de cate ori avem ocazia...si trantim telecomanda de la Tv,daca nu e bine ascunsa.
Va multumim inca o data pentru urari, La multi ani si celorlalti fulguleti din luna asta.
Va pupam
kikineata spune:
Jura-te! Glumesc si-i multumesc din suflet ca mi-ai dat detalii de care nu stiam. Ca-s albi. Ma gandesc sa nu fie ceva cu flora stomacal samd, da-s nebunaaaa!
quote:
Originally posted by anateo2004
kikineata banana e devina.giardia nu ai cum sa o vezi ca e un organism microscopic,oxiuri sun viermisori mici-dar aia sunt albiciosi.
Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
Gargarita Gargaritelor
kikineata spune:
Bamboo, ce bine e! Toata lumea raspunde zice ce stie...parca mai dispare macar din panica asta de moment!
Gargarita Gargaritelor
lizzy spune:
calin si daniel 
marani, iubita mea cuscra! 
te admir si te iubesc tare pt ceea ce esti! jos palaria! 

yagmur, ce fericire!!! 

flore, felicitari pt pasi! 
marc NU are otita. parerea dr orl-ist no.2. cel putin nu inca, cica sa revin peste 2 zile, poate e 'in lucru', dat fiind febra si agitatia extrema. am inceput sa sper ca e doar o forma a virozei care m-a dat gata pe mine si pe ianis, desi atunci nu stiu de unde tipetele de durere... ca nu are nika umflat in gura, cel putin cat vad eu... febra a cedat azi, pare ceva mai vesel dar inca nu papa decat laptele.
si aci imi amintesc de o dilema. a_deju, ai zis candva ca laptele nu inseamna hidratare. de ce? explicatii pt proaste, te rog ![]()
si daca stie cineva care e minimum de lichide (si de care lichide) pt a mentine hidratarea la un nivel minim acceptabil?
revin daca mai pot
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
lizzy spune:
aaaa, roxanica, am incercat sa-ti vad si eu feciorul si pe zana cea blonda
la pozele de la semnatura, si nu e bine! e picassa google home, corecteaza si tu adresa aia pana nu moare matza de curiozitate ![]()
[nu mai zic ca am auzit ceva si de un frate]![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
desiree spune:
kikineata, bambo, anateo 
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!